|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 02 лютого 2012, 13:56 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
а шо температурної переклички не було? у мене перед восьмою ранку показувало -23, через годину вже -21 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 02 лютого 2012, 17:57 |
|
|
Цитата: Кстати, мы пришли к выводу, что продолжавшееся несколько последних десятилетий потепление климата завершается. В ближайшем будущем следует ожидать увеличения количества суровых зим. Эта тенденция продлится довольно долго — как минимум до средины нынешнего столетия. Кстати, в наше время климат в Украине примерно такой, каким он был сто лет назад, когда, собственно, и началось глобальное потепление. Но затем, в средине ХХ века, зимы долгое время были очень холодными. Достаточно вспомнить декабрь 1941 года, когда трескучие морозы помогли Красной Армии нанести поражения фашистам под Москвой. Но пик холодных зим произошел позже — в 1950-60-е годы. Причина тому — глобальная циркуляция воздушных масс. Если она смещается на восток, то холода из Сибири к нам доходят реже, если на запад — чаще. Сибирские циклоны особые. Они малоподвижные и массивные. Если приходят, то задерживаются надолго. Из-за них зимы у нас в средине прошлого века были холодными и снежными, несмотря на глобальное потепление. Но, начиная с 1970-х, характер погоды стал меняться, и сейчас, как я уже говорила, мы вернулись к климату столетней давности. http://fakty.ua/145450-professor
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 лютого 2012, 00:34 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
ага , це типа йшли два вчених , з якоїсь симпозіуми , трохи піддаті , то трималися за руки, оден зашпортавсі впав у купу снігу і потєгнув за собов другого... гвавт , студено , вибрьохкалисі вони з тої замети і їх осенило ... блін чого ж то так холодно ... типа парниковий ефект , потепління , а всерівно холодно... от блін.. якось не пасує при потеплінні , та ше і глобальному , така псєча студень, і о... Еврика , так сусідку Архімеда звали , таки вчений , жив у теплих краях , але давно вмер... тобто його вмерли , але бесіда про клімат... так от подумали тоті вчені мужі , що мабуть тра міняти , так би мовити концепцію.. і вирішили , тра оголосити про глобальне похолодання... мабуть відбувалося десь таким , приблизно , чином написання вище викладенно наукового відкриття... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 лютого 2012, 10:17 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Ну-у-у-у, я би не сказав про якесь похолодання. На Різдво тут, як завжди, падав дрібонький дощик, а нинішні -20 до "крєщєнских" морозів явно не дотягує. Зара, по совєцких стандартах тут мало би бути 34-36. Яке ж то похолодання?! Може "аленя-тюлєня" пора до вас переселяти? Нерпу випустити в Комсомольське озеро і в Прут, а олені най пасуцці на зарінках, в лозах... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 лютого 2012, 11:22 |
|
|
всім привіт .. тут у ночі приморозило , десь до -8... так шо з ранку сракопад на вуличках не посолених... цеї зими мало солили , кажут кріза , нема бабла не сіль  ... мабуть украли і тепер відбріхуютсі... а олені і тюлені у Коломию запускати ніззя , вони там меньше доби проживуть .. цигани з бомжами то половліт і зжерут, однозначно... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 лютого 2012, 12:11 |
|
|
у 7.30 було -25, через годину вже -22 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 лютого 2012, 14:11 |
|
|
VohaBit написав: а де тут обговорюють ex.ua ? тут
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 лютого 2012, 17:28 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
VohaBit написав: а де тут обговорюють ex.ua ? І туткаexp написав: у 7.30 було -25, через годину вже -22  Ну, шо ви носитесь з тим "-25" як "дурачок с фантиком"?!.. Як буде -45°, -55° - не забудьте, дайте мені знайти!.. Я обов'язково тут напишу: " Видали?! В Прикарпатье -65°!!! Учитесь, лохи!!!" /та ні хріна не було! ні в 7.30, ні через годину!../ 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 лютого 2012, 17:31 |
|
|
yanychar написав: VohaBit написав: а де тут обговорюють ex.ua ? І тутка <- ти читав перше повідомлення у тій темі?  yanychar написав: /та ні хріна не було! ні в 7.30, ні через годину!../  як скажеш 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 лютого 2012, 21:06 |
|
|
шось тут так людно вже пару днів , без бука до клавіатури не мож дістатисі . аби пару письменів натицьнути...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |