|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 24 січня 2012, 11:00 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Катерина Дмитрівна все ж таки втопилась в річці, незважаючи на те що була рибою за гороскопом, деревом у ліжку і гівном по життю!
Народна мудрість: шурупи і презервативи у одну кишеню не кладуть!
Покупець купивши товар в крамниці, вічливо крамарці - спасибі. Крамарка - ні, "спасибі"- це жителям Донбасу, а у нас- дякую.
Новий, 100% спосіб прокинутися вранці! Ставиш звичайний будильник на 7:00, а форматування жорсткого диска на 7:05.
Розумна дитина - розумний батько, дурна дитина - дурна мама (бо вибрала дурного батька)
Під час зустрічі Януковича з дітьми у дитячому садку, одна дівчинка спитала: "Ти що, дурний?". Питання виявилося настільки складним, що у адміністрації президента уже другу добу готують офіційну відповідь!
Востаннє редагувалось Старший_брат в 24 січня 2012, 22:08, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 січня 2012, 22:03 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Старший_брат написав: ... Під час зустрічі Януковича...  Відповідь до сих пір не готова...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
ygar
|
Додано: 27 січня 2012, 23:12 |
|
Прізвище, Ім’я: Юрій Р
|
Новий, 100% спосіб прокинутися вранці! Ставиш звичайний будильник на 7:00, а форматування жорсткого диска на 7:05. це трохи жорстоко так будити вранці!!! 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 січня 2012, 22:31 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
С женой играем в интересную игру: Назвали её "кто кого"... Суть игры в том, что мы договорились с ней что: я не бреюсь пока она меня не подстрижёт, она меня не стрижёт, пока я её не отведу в кино, я её не веду в кино, пока она мне не подошьёт штаны, а она мне не подшивает штаны, пока я не брошу пить пиво, я же в свою очередь не бросаю пить пиво до тех пор, пока она мне не даст. А самый прикол заключается в том, что она мне (небритому и нестриженому с перегаром) давать не хочет, пока я не побреюсь и не завяжу пить... Так и сижу, небритый, бухой, 2 недели не трахавшийся при живой жене, но зато блин с принципами.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 31 січня 2012, 11:17 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Іванко і Марічка роблять уроки: - Марічко, давай нині будем робити то шо неможна. - На нуль ділити, чи шо?
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 01 лютого 2012, 18:31 |
|
|
Чоловік влаштовується на роботу: - Горілку п'єте? - А шо, маєте? - Та ні, я так питаю, в принципі. - Гм, в принципі, а в принципі не п'ю.
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 01 лютого 2012, 20:28 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
Українець розказує про кориду в Іспанії: - Ну, а арена така гарна, на трибунах - іспанські чоловіки, всі такі гарні, спокійні, іспанські жінки - гарні, спокійні. Випустили бика на арену - великий такий бик, спокійний. Тореадор вийшов - гарний, спокійний... І тут тореадор дістав комуняцкий флаг!.. І всі як з ума посходили! 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 02 лютого 2012, 13:20 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Однооку білявку більше не цікавить, хто живе в шпаківні…
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 лютого 2012, 13:29 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
летять утки , це не пісня і не міграція птахів - це бійка у лікарняній палаті...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 05 лютого 2012, 12:51 |
|
|
Під час соціального опитування, на запитання випускникам шкіл - що Ви збираєтесь робити після школи, 90% відповіли : "Якщо пощастить, то нічого."
- Вона така, ну така... - Ну яка? - От як лиш її побачиш, зразу в штанах стає тісно. - Де, зпереді, чи ззаду?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |