|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 29 січня 2012, 17:55 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: у мене цифровика нема таже був , дес дів ? 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 29 січня 2012, 18:57 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: exp написав: у мене цифровика нема таже був , дес дів ?  Пропив?! 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 січня 2012, 23:20 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
myrko написав: Пропив?! нє , я розумію , що довірливість то царина ідийотів.. але я таки моцно надіюсі , шо ехр фотяк не пропив... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 січня 2012, 10:56 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: myrko написав: Пропив?! нє , я розумію , що довірливість то царина ідийотів.. але я таки моцно надіюсі , шо ехр фотяк не пропив...  ей... яке пропив, якшо серйозно, то я його і не мав, так просто користувався тимчасово  той хто його зара має мовчки спостерігає 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 30 січня 2012, 11:56 |
|
|
exp написав: той хто його зара має мовчки спостерігає  А...,  ну ти скажи отому, що тут такі варіянти не прохилюют; або най викладає фотки зимової Коломиї, або най віддає фотік. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 січня 2012, 12:03 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
myrko написав: exp написав: той хто його зара має мовчки спостерігає  А...,  ну ти скажи отому, що тут такі варіянти не прохилюют; або най викладає фотки зимової Коломиї, або най віддає фотік.  він його купив 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 30 січня 2012, 16:56 |
|
|
exp написав: він його купив  Ну, правильно... а exp, ти всю хохму перебив, я ж мав на увазі ситуейшин, як у анекдоті з одеськими жидами: - Абам одолжи 30 рублей. - Мойша, у мене только чегвонец. - Ладно, давай 10, а 20 будеш должен. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 23 лютого 2012, 03:15 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Ви а чьом тавагіщі? Ніхто нікуди не заглядав... В кінці січня-середина лютого я взагалі сюди не заходив (вижу, що поки я не чухнусь, ніхто не подумає, що вже зима тойво і зимові шапки з логотипами тоже)... Сьогодні пригріло і був гарний захід сонця і вирішив піти пофотографувати, бо вже давно цього не робив. А тепер заходжу в цю тему, а тут за моєю спиною мене обговорють... (с) ехр отже фото 2012-02-22. Просто експерементував. Експерементував з діафграмами, повзунками, але вже треба щось і закинути, тому вибране залив... (фото не клібабельні, не знаю чому з'явився надпис переглянути у повному розмірі) 1. Обожнюю таке небо, таке відчуття що небо чисте-чисте, а десь за горизонтом великий гірський хребет, з якого зійшла лавина, протягом зими час від часу таке спостерігав, нарешті зазняв   2. Памятаєте осінні фото? ось там я фотографував траву... І што ви думаєтє? Я ету траву сахраніл і апяць фатаграфірую... уже зімой... Шютка... Ось таке наше озеро чисте... Видно як через лід стирчать зарослі... Ну мабуть і справді чисте, в брудному би не росли   3.  4.  5.  6. Знаю, що скажете - горизонт завалив, ага! Я старався  Насправді то дерево криве (с) мирко про свої фото (будинок ж рівний)  7. Холєра, ніколи б не подумав що в Коломиї стіко єговістів, ну тих, що проходили свідками по справі Єгови Мойсейовича... Поки я знимкував костел, вони збирались на здибанку, косо поглядаючи на мене... Деякі коломийські єговісти мене знають, звісно, що з хорошого боку, їм завжди було цікаво зі мною поспілкуватись про богів... правда відколи я бороду завів, щось перестали хотіти зі мною про бога поговорити, чого би це, певно з батюшками-отцями мене плутають, канкурєнт тіпа...  8.  9.  10.  Церква преображіння Христового ні вийшла, задовбався я її фоткати, а потім витягувати... з того ракурсу, з якого хотів зазняти: то дерева падають, то церква... капітан зараз буде злорадствувати, а я казав, що тобі 28мм буде мало... того спішу йому відповісти, що з вдячністю прийму в подарунок широковугільний ап'єктив Треба і справді буде купити полярика... заглядав, щось раніше я не знаходив за дешевше ніж 200грн, тепер навалом по 50грн... гм... БорМан з мирком мені не раз казали, краще вже без полярика ніж поганий полярик... тіко ні на одному не пише, добрий він чи ні, через нет фіг вгадаєш, а в Коломиї ніхто не торгує... ПС: сильно не бийте, як вже казав, на Золотий Фотоапарат-2012 я не претендую, просто експерементував 
|
 |
Dана
|
Додано: 23 лютого 2012, 19:53 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
о, рідна alma mater!! personally від мене personally for you- бардзо дзєнькую фотографу  .. бачу, за 10 років тут, мало шо змінилось .. стіни цего закладу, часові непідвладні )) одне шо, над каптьоркою фізкультурників, баскетбольний щиток з'явився.. ну, і то добре))
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 24 лютого 2012, 00:36 |
|
|
SPY написав: Знаю, що скажете - горизонт завалив, ага! Не скаже ніхто нічо - це дерево вже всі зают. Воно вже й тоді було криве, коли тебе ще на світі не було. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |