|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 28 січня 2012, 20:05 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
yanychar написав: exp написав: у Коломиї навпроти ратуші МНС поклало палатку, напевно для обігріву тих, хто цього потребує... бачив ввечері, коли вертався з роботи Ходив туди грітись? ше нє 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 січня 2012, 20:09 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
У нас зара по НТВ крутять документальний "Железная Юля".
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 січня 2012, 20:35 |
|
|
yanychar написав: У нас зара по НТВ крутять документальний "Железная Юля". любуєшся? 
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 28 січня 2012, 20:38 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
yanychar написав: У нас зара по НТВ крутять документальний "Железная Юля". В інтернеті вже тоже є виставлено.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 січня 2012, 22:53 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
exp написав: yanychar написав: У нас зара по НТВ крутять документальний "Железная Юля". любуєшся?  Не то слово!  Лиш то, що я справді хотів увидіти... стидливо пропустили... 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 28 січня 2012, 23:17 |
|
|
yanychar написав: Лиш то, що я справді хотів увидіти.. цікаво щож саме. то шо я би хотівв увидіти ... ой ше не скоро буде 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 січня 2012, 10:56 |
|
|
yanychar написав: exp написав: yanychar написав: У нас зара по НТВ крутять документальний "Железная Юля". любуєшся?  Не то слово!  Лиш то, що я справді хотів увидіти... стидливо пропустили...  а шо ти хотів видіти? 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 січня 2012, 12:08 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: Лиш то, що я справді хотів увидіти... стидливо пропустили... а шо ти хотів видіти? мабуть ератічєскій фільм про Юльцю і Саакашвілі... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 січня 2012, 12:46 |
|
|
Капітан написав: exp написав: Лиш то, що я справді хотів увидіти... стидливо пропустили... а шо ти хотів видіти? мабуть ератічєскій фільм про Юльцю і Саакашвілі...  Це усі виділи. Цю парашу знімали московські жиди. Пізніше видів інтерв"ю з тими "кінематографістами", - воно, одно з другим, навіть ніц сказати не годно, лиш сидит і либиться. Це всьо пусте. Маскальня ше довго буде скавуліти: "Р-р-р-р-раз-з-з-звалили! Такую страну-у-у-у р-р-р-раз-з-з-звалили!!!". Я хотів аби розказали про ту справу кінця 90-х, коли Юля, як казали в "навастях", дала хабар якомусь "палковніку", підписала якісь страшні для Москви угоди. "Палковніка" забрали до цюпи, а Юлю об"явили в "мєждународний розиск". Відтак вона приїздила в Москву на пару днів і ходила в "гєнпракуратуру", після чого у "вєстях-навастях" сказали, що "всє абвінєнія сняли"... Ну а шо ж з тим "палковнікам"?! Його розстріляли, чи так зґвалтували?.. Ніхто за це ані писне... Язики в дупах заклинило?!.. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 січня 2012, 18:08 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
yanychar написав: Ну а шо ж з тим "палковнікам"?! Його розстріляли, чи так зґвалтували?..Ніхто за це ані писне... Язики в дупах заклинило? ади на , маєш , ну а ти де живеш ?! шо , забув - кто старое помянет , тому глаз вон... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |