|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Бодя
|
Додано: 20 січня 2012, 19:31 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
малось на увазі привязка до країни в загальному а не до георафічного розташування і кілометражу, хоча совалися ми з радіостанціями, під час всяких вучєній, практично по всій території від срср до австрії. але то було давно і неправда 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 20 січня 2012, 20:57 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
привіт танкістам , вікінгам... і остальним геноцидам.... як там у Коломиї , сніговиків наліпили ?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 січня 2012, 21:31 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: привіт танкістам , вікінгам... і остальним геноцидам.... як там у Коломиї , сніговиків наліпили ? нашо? 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 20 січня 2012, 21:36 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: Капітан написав: привіт танкістам , вікінгам... і остальним геноцидам.... як там у Коломиї , сніговиків наліпили ? нашо?  Як нашо, 'би зфутиґрафувати й нам показати, бо тут сніг: ввечір впав - на рано розтав. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 20 січня 2012, 21:58 |
|
|
тут взагалі не впав.. тай добре шо нє.. у мене ґума літна... зажав на зимову... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 січня 2012, 22:22 |
|
|
myrko написав: exp написав: Капітан написав: привіт танкістам , вікінгам... і остальним геноцидам.... як там у Коломиї , сніговиків наліпили ? нашо?  Як нашо, 'би зфутиґрафувати й нам показати, бо тут сніг: ввечір впав - на рано розтав.  у нас також почав топитися... та й дитина вже доросла  Капітан написав: тут взагалі не впав.. тай добре шо нє.. у мене ґума літна... зажав на зимову...  зажав, це по нашому 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 20 січня 2012, 22:41 |
|
|
exp написав: зажав, це по нашому ну а нє.. таже я ославцун , приколомиєний.. а це типа у квадраті...  ехр, ліпи бабу . завтра фото пред'явиш .... у тебе у дворі є де ліпити , шо вдома , шо на роботі.. можеш птіцеводів .з Колібрі підключити , а якщо дома , то тих-во з піцерії.. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 21 січня 2012, 00:43 |
|
|
Капітан написав: exp написав: зажав, це по нашому ну а нє.. таже я ославцун , приколомиєний.. а це типа у квадраті...  ехр, ліпи бабу . завтра фото пред'явиш .... у тебе у дворі є де ліпити , шо вдома , шо на роботі.. можеш птіцеводів .з Колібрі підключити , а якщо дома , то тих-во з піцерії..  ех-хе-хе... нічо нашого брата не змінит, навіть нормальна робота в нормальній країні а бабу ліпити, нема сенсу, все одно розтопиться 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 21 січня 2012, 12:38 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: а бабу ліпити, нема сенсу, все одно розтопиться  А ви її обережно, без фанатизму ліпіт, то може так зразу й не розтопиться...  
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 21 січня 2012, 12:56 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: Капітан написав: exp написав: зажав, це по нашому ну а нє.. таже я ославцун , приколомиєний.. а це типа у квадраті...  ехр, ліпи бабу . завтра фото пред'явиш .... у тебе у дворі є де ліпити , шо вдома , шо на роботі.. можеш птіцеводів .з Колібрі підключити , а якщо дома , то тих-во з піцерії..  ех-хе-хе... нічо нашого брата не змінит, навіть нормальна робота в нормальній країні а бабу ліпити, нема сенсу, все одно розтопиться  млін у мому віці кажуть, що баба морозиться, а у вашому і так розтопиться... чудасія... 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |