|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 03 січня 2012, 21:56 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: це хто був, нова шанувальниця?  Це міша ділиться контентом який сподобався його організьму і був згодований на ура правій руці 
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 січня 2012, 22:24 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
SPY написав: exp написав: це хто був, нова шанувальниця?  Це міша ділиться контентом який сподобався його організьму і був згодований на ура правій руці  Панове, ви натякаєте, що відмінниця-студентка, майбутня кореспондентка, зі Львова тупо займається суходро... мастурбацією онлайн?!! Фе-е-е-е! Встидайтесі! Хіба ж так можна?!.. /а чому саме правій, а не, скажімо, лівій руці?../
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 03 січня 2012, 23:15 |
|
|
 Супермодель Ксения Чумичева, живет в Нью-Йорке, бывшая подруга Михаила Крыжановского. Конечно, откуда коломыйской деревне знать о Мисс Швейцарии 2006 ! 
Востаннє редагувалось Trembita в 03 січня 2012, 23:38, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 03 січня 2012, 23:29 |
|
|
Trembita написав: бывшая подруга Михаила Крыжановского. міську. знову не сміши мої капці. кому потрібен старий маразматичний пердун. навіть шльондри ньюйоркські тобою мабуть гребують. у тебе ж бо бабла на них не хватит. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 04 січня 2012, 00:27 |
|
 |
 |
|
|
Trembita написав: Супермодель Ксения Чумичева, живет в Нью-Йорке, бывшая подруга Михаила Крыжановского. Подруга кажеш? Ну то покажи хоч одну фотку де ти разом з нею, хоч телефоном роблену. Нема? Опублікуй офіційне підтвердження що вона твоя подруга. Цитата: Ксения Чумичева родилась 5 августа 1988 года в Москве. В детстве уехала вместе с родителями в Швейцарию. Ксения свободно разговаривает на русском, итальянском, французском, английском и немецком языках. Любит фильмы Вуди Алена, фитнесс и танцы. ти прекрасно знаєш, що вона тебе знати не знає і тобі дуже прикро. Але ж хочеться лисому дурбелику дівчат, надоїли рученьки. Цитата: Ксенія Чумічева змусила Фернардо Алонсо розлучитися з дружиною
Ще одна російська красуня збила з прямого шляху ще одну зірку світового спорту. Лаври Ірини Шейк, заволоділа серцем самого Кріштіану Роналду, готова оскаржити Ксенія Чумічева. Проживає в Швейцарії модель російського походження стала причиною розлучення з дружиною дворазового чемпіона світу «Формули-1» Фернандо Алонсо.
Виступаючий за «Феррарі» іспанець після знайомства з Ксенією розійшовся з відомою співачкою, актрисою і просто красунею Ракель дель Росаріо, з якою прожив у шлюбі п'ять років. Чумічева переїхала до Швейцарії ще в дитячому віці і має громадянство цієї країни. Вона навіть брала участь в 2006 році в конкурсі «Міс Швейцарія», але не перемогла, що втім не завадило їй стати затребуваною моделлю.
Папарацці вперше застали пару влітку на дискотеці в Швейцарії, а потім Ксенія, очевидно, вважаючи, що приховувати все одно вже нічого, виклала у себе в твіттері фото, на якому вона обіймається з Фернандо. Після чого сімейне життя автогонщика остаточно розвалилася, закінчившись розлученням. Про нього Алонсо і дель Росаріо оголосили минулого тижня. і от поки вона позує і шукає коханців ти не покладаючи рук натираєш мозолі і хоч якось виправдовуєшся перед дірєвнєю навіщо? Це прочитає Ксенія і закохається? Ти не Алонсо 
|
 |
Mata Hari
|
Додано: 04 січня 2012, 03:16 |
|
Прізвище, Ім’я: Мата Хари
|
Trembita написав: Супермодель Ксения Чумичева, живет в Нью-Йорке, бывшая подруга Михаила Крыжановского.
Вот те раз!  Мишку бросила хозяйка И с Обамой, невзначайка, Тихо смылась, развиздяйка ........................................ Грустно дрочит "суперспайка"...
_________________ СМЕРТЬ ШПИОНАМ! 
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 04 січня 2012, 18:03 |
|
|
Рейтинг просмотра видео "Россия будет уничтожена" Михаила Крыжановского на YouTube достиг 155 000. Я попросила Михаила Ивановича прокомментировать это событие. Вот его ответ. "Прежде всего, я хочу поздравить всех жителей Украины с Новым годом и пожелать крепкого здоровья и хороших заработков ! Год этот будет нелегким и для Украины, и для России. Большая вероятность того, что в Мокве будет предпринята попытка "цветной" революции сразу после избрания Путина президентом 4 маррта 2012 г. Возможна и еще одна революция на Украине и ее разделение на две республики - Западную и Восточную. Это будет стратегически выгодно США, т.к. на Западной республике можно будет разместить военную базу и , таким, образом, завершить подготовку к войне с Россией. Этими обстоятельствами, я думаю, и вызван огромный интерес тех, кто говорит по-русски, к моему видео. Как правило, политические видео не имеют таких рейтингов - это же не шоу-бизнес. Спасибо всем. Ваш Михаил Крыжановский". 
|
|
 |
|
 |
Spyhunter
|
Додано: 04 січня 2012, 20:57 |
|
З нами з: 18 грудня 2011, 16:39 Повідомлення: 31 Звідки: Київ
Прізвище, Ім’я: Антон Кутер
|
Trembita написав: ... ... в Мокве будет предпринята попытка "цветной" революции сразу после избрания Путина президентом 4 маррта 2012 г. ... Мишко, ніхто й не сумнівається! Адже ж то твоя "гениальная разработка"!!!  А "Occupy Wall Street" теж твоя "гениальная разработка"?.. До речі, куди подівся твій "геніальний" сайт WhiteHouseKGB.com?! І що то за дурниця тепер вискакує замість нього? І як поживає "Институт национальной безопасности США" на kryzhanovsky.co.cc?!!
_________________ always behind you
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 05 січня 2012, 00:57 |
|
 |
 |
|
|
Spyhunter написав: До речі, куди подівся твій "геніальний" сайт WhiteHouseKGB.com?! І що то за дурниця тепер вискакує замість нього? І як поживає "Институт национальной безопасности США" на kryzhanovsky.co.cc?!! Отключен за неуплату 
|
 |
VohaBit
|
Додано: 05 січня 2012, 01:17 |
|
|
SPY написав: Отключен за неуплату  подайте на Институт национальной безопасности США P.S. Міську коли фотографуєшся дешевою мильницею, забери хоча би червоні очі, а то виглядаєш як якись упир ми ж знаємо що ти не упир, а просто придурок. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |