 |
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Romcia
|
Додано: 30 грудня 2011, 18:07 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Galka написав: exp написав: Romcia написав: звичайнісінький олів'є) мій улюблений  Ты любишь с черной икрой, или без неё  Без... ))
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 30 грудня 2011, 18:25 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
ехр, не знала что у тебя есть двойник. 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 30 грудня 2011, 19:37 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: myrko написав: Мафіни (не гугіль) я їх не люблю ,вони мені на дихання впливають  ... ага , так бувало наїмся ... шо аж дихати не можу...  Вони були в середині з вишньов і чукулядов, аби легше по стравоході сунулисі. Але я міркую, що леда півлітра доброго вина на то всьо поможе відновити дихання. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 грудня 2011, 21:48 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Galka написав: exp написав: Romcia написав: звичайнісінький олів'є) мій улюблений  Ты любишь с черной икрой, или без неё  без ікри... і ще дуже такі кекси люблю 
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 03 січня 2012, 20:16 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Вот такой у нас получился дракоша.  Не знаю какой будет год, но салат переместился в помойное ведро. А вот салат гнездо, ну очень вкусный. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 січня 2012, 21:51 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Galka написав: Вот такой у нас получился дракоша. Не знаю какой будет год, но салат переместился в помойное ведро. це був олів'є? і ви його викинули  я місяцями не можу допроситися, шоб мені його зробили 
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 05 січня 2012, 20:54 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Нет ехр дракоша - это селёдка вымоченая в соевом соусе, морковка со свеклой по карейски, картошка, вобщем нам не понравился, а оливье мы никогда не выбрасываем 
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 09 квітня 2012, 22:22 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
ОСТРЫЕ ЖАРЕНЫЕ ШАМПИНЬОНЫ ПО-МЕКСИКАНСКИ
- 350г. свежих шампиньонов крупно нарезанных (если шляпки маленькие можно оставить целиком) - 4ст.л. оливкового масла - 1 луковица, мелко порезанная - 3-4 зубчика чеснока, порезанных тонкими дольками - 1 острый красный перчик, нарезанный кружкам - Кинза или петрушка (кому что нравится)
Разогреть оливковое масло в глубокой сковороде и добавить грибы, лук, чеснок и перец. Жарить на среднем огне 10-15 минут, перемешивая время от времени. Солить лучше в конце, а то можно не рассчитать. Выложить всё это в салатник посыпать кинзой (петрушкой)
Фотку не успела сделать, т.к. быстро съели. Как по мне, то теплые грибы даже были вкуснее чем холодные
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 13 квітня 2012, 20:43 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
 Сам пік. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 квітня 2012, 23:05 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
vmateychyk написав: Сам пік. у електричній хлібопічці ? судячи з непристойної правильності форм...  молодєц  я ще ні разу у житті хліб не пік , бощ варив , голубці крутив , тушонки тушив , салтисони таки , а от хліб ні разу не пік... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |