|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 22 грудня 2011, 23:58 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Trembita написав: ... А Yкраину Америка скоро ... ... Вот чем занимаются придурки из СБ Украины. Місю, тебе й справді так скобоче Україна (чи Росія)?! Та же ти собі на лисині написав!  Колгоспнику! А оцим ти займаєшся!  "Mikhail Kryzhanovsky and his whores"  "2012: Raquel Welch for Mikhail Kryzhanovsky, not Obama !" На дідька ти здався СБУшникам?! Ну кому ти потрібний і яка з тебе користь, вуйку репаний?!! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 23 грудня 2011, 04:18 |
|
|
 интернет завален мусором о Крыжановском - кому-то это очень важно
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 23 грудня 2011, 10:52 |
|
|
Trembita написав: кому-то это очень важно тобі місю, тобі важно. а то всі забудуть про старого лисого маразматика, і ш з тобов буде? 
|
|
 |
|
 |
Mata Hari
|
Додано: 23 грудня 2011, 11:16 |
|
Прізвище, Ім’я: Мата Хари
|
Trembita написав: интернет завален мусором о Крыжановском - кому-то это очень важно Мишаня, интернет загажен твоими фекалиями! Поэтому все прогрессивное человечество выражает тебе всенародную любовь и поддержку. А чего тут удивляться? Ты же налепил своего дерьма кучками по всем возможным и невозможным сайтам. Какое отношение "супершпион" имеет к сайту "Третейские суды и гражданский процесс" - http://iuris-civilis.ru/?p=4003?! Может относится к артериальному давлению? http://www.kfjradio.com/blood-pressure/ ... b-and-cia/ А это что такое?! "29. 22:36 - 17 Feb, 2009 - steve "ЗАЩИТИТЬ МИХАИЛА КРЫЖАНОВСКОГО !" http://www.gameinside.ua/news.php?id=6716"Ivan Sosnov 30.10.2009 02:01:41. [Удалено модератором. Информация не относится к теме статьи] Информация на www.kryzhanovsky.co.cc" http://www.tnews.tomsk.ru/stats/14/17593/1/Тебя, родной, с позором выкинули из Википедии, стерли на сайте "ИкраТВ", затерли аккаунт на сайте "conspiracy.co", и даже брятья-юдеи стерли все твои посты на "israelinsider.net". Вопросы, которые ты про себя, любимого, налепил кучками и пытался сам же на них отвечать вызывают гомерический хохот на "answers.yahoo.com", "answerbag.com", "wiki.answers.com". Сетка забита подобной чепушатиной. Достаточно набрать в Гугле "Михаил Крыжановский картинки". Чего же ты удивляешься, Мишанька, проявлениям всенародной любви?!
_________________ СМЕРТЬ ШПИОНАМ! 
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 25 грудня 2011, 07:17 |
|
|
"Россия будет уничтожена". Михаил Крыжановский, ЦРУ Video YouTubehttp://www.youtube.com/watch?v=U2IuWzaEmww130 000 просмотров
Каждую неделю 10 000 новых просмотров. Я буду вас информировать , пока не наберется миллион.Просьба к Мате Хари не вешаться и не резать себе вены от злости. 
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 25 грудня 2011, 07:34 |
|
|
|
 |
|
 |
MI5
|
Додано: 25 грудня 2011, 16:44 |
|
Прізвище, Ім’я: James Harold Wilson
|
Trembita написав: Просьба к Мате Хари не вешаться и не резать себе вены от злости.
Мишаня, ты с Матой полегче. Она прыщей, навроде тебя, щелкает как семечки. Ты - очередная семечка. И вены резать она не будет. Разве, тебе отпазгнет все... что мешает плясать... Вприсядку... Ты бы картинки свои затрапезные сменил, что ли!.. Им уж сто лет в обед. На кой постить такую хрень?!  Мозгов не достает?!
|
|
 |
|
 |
Spyhunter
|
Додано: 26 грудня 2011, 22:36 |
|
З нами з: 18 грудня 2011, 16:39 Повідомлення: 31 Звідки: Київ
Прізвище, Ім’я: Антон Кутер
|
Мишко, є декілька моментів, котрі дають можливість безпроблемно вичислити хто саме писав той чи інший пост про Крижановського. Один із них я тобі зараз продемонструю. Я маю на увазі статті, повідомлення, відеофлешки, коментарі і т.п. всіх отих tom7, kevinmonroe7, Tom7391, Claudia71402, whitehouseKGB, governtruther, 7stevejohnson, tom smith, Tom77, Тrembita, Tom_S5664, claudiaberk, stevejohnson7, Ivan Sosnov. І навіть Anonymous! Тебе з головою видає твоя граматика. Вірніше, її відсутність... 1. Mikhail Kryzhanovsky,KGB,rules America ?2. ПОЗДРАВЛЯЕМ ГЕНИЯ УКРАИНЫ И РОССИИ С МЕЖДУНАРОДНЫМ РЕКОРДОМ !!!3. Чому коломияни не показали "Гамлета" - ця вистава є в реперуарі ? Чого злякалися ? Чи талантів нема в театрі ?Можна взяти любий твій пост і, якщо в ньому є знаки " ?" або " !", то вони завше написані через пробіл. Тут у тебе правило без виключень! Мишко Іванович, напевне, коли в школі проходили "Знаки пунктуації", ти писав главу "Конспирация" до своєї безсмертної книги... А тому, як бачиш, "конспіратор" із тебе нікудишній. Ти можеш підписатись хоч Alen Delon, але твоя безграмотність все рівно стирчить як шило з мішка. Це тільки один момент окрім ще чотирьох...
_________________ always behind you
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 грудня 2011, 08:23 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Місю, по-англійськи, по-російськи, по-українськи ти пишеш з однаковими помилками!.. Ти вчився в СШ №1. Англійської тебе вчив Роман Романович? Російської, певно, Раїса Федорівна?.. А українську викладала Євдокія Миколаївна?.. Та ніколи не повірю, що вони могли тебе такої учити! Просто ти, Місю... ... таким уродивсі... Тут ніц не поробиш... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 27 грудня 2011, 11:38 |
|
|
yanychar написав: Місю, по-англійськи, по-російськи, по-українськи ти пишеш з однаковими помилками!.. та біда не в тім, що з помилками. у нас ту деякі керівники не те шо писати, говорити не вміють. біда в тім Шо місько хорий на всю голову. десь там раніше хтось написав діагноз до цеї хороби.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |