|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Agnes
|
Додано: 10 грудня 2011, 22:21 |
|
З нами з: 09 грудня 2011, 17:38 Повідомлення: 80 Звідки: Варшава
Прізвище, Ім’я: B. K.
|
Дитинство: Скінчились гроші – пішов, нарвав листя, граєш далі.
_________________ Daj Boże, bym mogła umierać z rękami zniszczonymi przez Miłosierdzie... (św. Kamil de Lellis)
|
|
 |
|
 |
Agnes
|
Додано: 10 грудня 2011, 22:22 |
|
|
Автомобілі народжені в Німеччині, США, Японії помирають в Україні.
_________________ Daj Boże, bym mogła umierać z rękami zniszczonymi przez Miłosierdzie... (św. Kamil de Lellis)
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 грудня 2011, 13:55 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
- Ало, это зоопaрк? - Дa, зоопaрк. - Мне дaли вaш телефон спaсaтели. - А в чем дело? - Дa тут ко мне в дом змея зaползлa!!! - ??? Вы состоите в обществе охрaны животных? - Нет - А в пaртии зеленых? - Нет - Тогдa е%ните её лопaтой!
Почесать лоб после снятия шапки – это круче оргазма.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Romcia
|
Додано: 12 грудня 2011, 22:19 |
|
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Реклама: "Тату, а росіяни існують?" "Ні синку, то все москалі."
_____________________________________________________________________________________
- Ненавиджу тих хто користується косметикою - сказала моя подруга, замальовуючи свої прищики в фотошопі.
______________________________________________________________________________________
Працюю на роботі за двома моніторами. Співробітниця-білявка підходить і питає: «А навіщо тобі два комп'ютери?». Поблажливо пояснюю, що комп'ютер — один, а це просто два монітори. Контрольний вистріл блонди: «А чому тоді в тебе одна клавіатура?»
______________________________________________________________________________________
Питаю у меншого брата (5 років):Хто у нас в країні президент? Брат:Сметана президент)
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 грудня 2011, 22:33 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Працюю на роботі за двома моніторами. Співробітниця-білявка підходить і питає: «А навіщо тобі два комп'ютери?». Поблажливо пояснюю, що комп'ютер — один, а це просто два монітори. Контрольний вистріл блонди: «А чому тоді в тебе одна клавіатура?» це мабуть , про пана Ю.С. тобто ехра.... от , що до білявки , ПИТАННЯ ?! 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 грудня 2011, 22:37 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
ага.. про два комп'ютери часто чую... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 12 грудня 2011, 22:42 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: ага.. про два комп'ютери часто чую...  Шо, так багато білявок до тебе приходить? 
|
|
 |
|
 |
Agnes
|
Додано: 12 грудня 2011, 22:49 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 13 грудня 2011, 13:42 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
Як проходить тиждень: понедііііііілок ... вівтооооорок ... середааааааа ... четвеееееер ... п'ятницясуботанеділя 
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 грудня 2011, 14:37 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Dана написав: Як проходить тиждень: понедііііііілок ... вівтооооорок ... середааааааа ... четвеееееер ... п'ятницясуботанеділя  шкода, що не навпаки 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |