|  | 
|   |   |  

| Автор | Повідомлення |  

| Капітан | 

|   Додано:  12 грудня 2011, 15:25  |  |  
		| З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12717
 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
 | 

| exp написав: myrko написав: А у нас нині були шреківські деруни.    виглядає гарно...  ага , їх би ще у сметані втопити       і в себе, і в себе ...  _________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| exp | 

|   Додано:  12 грудня 2011, 15:36  |  |  
		| З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
 Повідомлення: 15033
 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
 | 

| Капітан написав: ага , їх би ще у сметані втопити       і в себе, і в себе ...  маніяк... нє шоб просто любуватися...   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Капітан | 

|   Додано:  12 грудня 2011, 20:42  |  |  
		| З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12717
 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
 | 

| exp написав: Капітан написав: ага , їх би ще у сметані втопити       і в себе, і в себе ...  маніяк... нє шоб просто любуватися...    та чого , просто якшо мож помилуватися і поглядом і чревом , то чого би і нє....  колись моя жінка на піст готувала фасоляні котлети , і подавалися вони з чесничним соусом , лє-є-єпота , видельці кусав... тра сказати , би знов приготувала..._________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| exp | 

|   Додано:  12 грудня 2011, 21:03  |  |  
		| З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
 Повідомлення: 15033
 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
 | 

| Капітан написав:  колись моя жінка на піст готувала фасоляні котлети , і подавалися вони з чесничним соусом це йо... я також люблю   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Agnes | 

|   Додано:  12 грудня 2011, 22:54  |  |  
		| З нами з: 09 грудня 2011, 17:38
 Повідомлення: 80
 Прізвище, Ім’я: B. K.
 | 

| А чи міг би Пан випросити у своєї жінки рецептик фасоляних котлет? Дуже цікаво... і думаю теж смачно   _________________
 Daj Boże, bym mogła umierać z rękami zniszczonymi przez Miłosierdzie... (św. Kamil de Lellis)

|  |  
		|    |  |  |  |  

| SPY | 

|   Додано:  13 грудня 2011, 03:39  |  |  
		| 

|  |  | Девелопер-недоучка :D |  |  |  
				|  |  З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 4972
 | 

| Agnes написав: А чи міг би Пан випросити у своєї жінки рецептик фасоляних котлет? Дуже цікаво... і думаю теж смачно   Та я думаю, дружина і сама може відписати... Не завжди їй тільки читати форум     _________________   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Agnes | 

|   Додано:  14 грудня 2011, 22:54  |  |  
		| З нами з: 09 грудня 2011, 17:38
 Повідомлення: 80
 Прізвище, Ім’я: B. K.
 | 

| Та я б сама у дружини запитала... але я ж не знаю як її знайти тут      бо на форумах зазвичай всі шифруються.. не зразу можна зрозуміти хто є хто   _________________
 Daj Boże, bym mogła umierać z rękami zniszczonymi przez Miłosierdzie... (św. Kamil de Lellis)

|  |  
		|    |  |  |  |  

| SPY | 

|   Додано:  15 грудня 2011, 00:37  |  |  
		| 

| 

| Agnes написав: Та я б сама у дружини запитала... але я ж не знаю як її знайти тут      бо на форумах зазвичай всі шифруються.. не зразу можна зрозуміти хто є хто   я і сам не знаю     Мирко, признавайтесь   _________________   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| myrko | 

|   Додано:  15 грудня 2011, 23:37  |  |  
		| З нами з: 10 квітня 2008, 03:00
 Повідомлення: 4424
 | 

| SPY написав:  Мирко, признавайтесь   и... враховуючи, що питання стоїть про фасольові котлети, то мабуть йдеться про дружину Капітана ...     

|  |  
		|    |  |  |  |  

| SPY | 

|   Додано:  16 грудня 2011, 01:33  |  |  
		| 

| 

| myrko написав: SPY написав:  Мирко, признавайтесь   и... враховуючи, що питання стоїть про фасольові котлети, то мабуть йдеться про дружину Капітана ...     и-и-и, а я ще думками про вашого шрека... ну значить треба обох дружин на форум! Хай діляться досвідом. Якщо-що всьо валіть на мене   _________________   

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|  |  |