|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Romcia
|
Додано: 09 грудня 2011, 15:47 |
|
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Капітан написав: Прежде, чем что-либо сказать - подумай трижды Один человек пришел к Сократу и спросил: - А знаешь что мне сказал о тебе твой друг? - Подожди, - остановил его Сократ, - Просей сначала то, что собираешься сказать, через три сита. - Три сита? - Прежде чем что-нибудь говорить, нужно трижды просеять это. Во-первых, через сито правды. Ты уверен, что то, что ты скажешь, правда? - Нет. Просто я слышал… - Очень хорошо. Значит, ты не знаешь, правда это или нет. Тогда просеем через второе сито - сито доброты. Ты хочешь сказать о моем друге что-то хорошее? - Нет! Напротив! - Значит, - продолжал Сократ, - ты собираешься сказать о нем что-то плохое, но даже не уверен, что это правда. Попробуем третье сито - сито пользы. Так ли уж необходимо мне услышать то, что ты хочешь рассказать? - Нет, в этом нет необходимости. - Итак, - заключил Сократ, - в том, что ты хочешь сказать, нет ни доброты, ни пользы, ни необходимости. Зачем тогда говорить?…
Ну це й анегдотом назвать не можна, це правда життя, і добра порада
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
Agnes
|
Додано: 09 грудня 2011, 20:39 |
|
З нами з: 09 грудня 2011, 17:38 Повідомлення: 80 Звідки: Варшава
Прізвище, Ім’я: B. K.
|
Купили доньці веб-камеру, і тепер рівно одна третина кімнати ідеально прибрана. 
_________________ Daj Boże, bym mogła umierać z rękami zniszczonymi przez Miłosierdzie... (św. Kamil de Lellis)
|
|
 |
|
 |
Agnes
|
Додано: 09 грудня 2011, 20:43 |
|
|
Це ж треба було - на ізраїльському кордоні на питання - "Що у Вас в ручній поклажі? "відповісти - "Мандарини і гранати "!
_________________ Daj Boże, bym mogła umierać z rękami zniszczonymi przez Miłosierdzie... (św. Kamil de Lellis)
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 10 грудня 2011, 10:53 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Agnes написав: Купили доньці веб-камеру, і тепер рівно одна третина кімнати ідеально прибрана.  Треба було купувати 9:16.
|
|
 |
|
 |
Agnes
|
Додано: 10 грудня 2011, 22:11 |
|
|
- От ви і написали останнє речення диктанту. Що потрібно поставити наприкінці ? - П'ятірку.
|
|
 |
|
 |
Agnes
|
Додано: 10 грудня 2011, 22:14 |
|
|
- Куме, а ви вип`єте відро води? - Та що ж я, корова? - А відро горілки? - А хіба я не козак?
|
|
 |
|
 |
Agnes
|
Додано: 10 грудня 2011, 22:15 |
|
|
Мені з ДАІ прислали фотографію з камери, яка засікла, як я перевищую швидкість. Відіслав їм відео, як я оплачую штраф даїшнику готівкою.
|
|
 |
|
 |
Agnes
|
Додано: 10 грудня 2011, 22:16 |
|
|
Поїхали два українці на заробітки у Францію. Пішли в кафе обідати. Один другому каже: - Куме, як ми будемо заказувати?.. Мови не знаємо... - Ти не переживай, я вже тут раз був. Французька мова дуже легка, додаємо до слова часточку "Ля -", а все решту те саме. заказали вони два Ля-борща, два ля-салати, дві ля-кортоплі фрі. Їм все принесли, вони наїлися. І йдуть до офіціанта розраховуватися. І знову один другому каже: - Ну ти, куме, молодець, якби не ти, лишилися би ми голодні. Я б в житті не додумався... А офіціант дивиться на них і каже: - Їли би ви Ля-гівно, якби я не зі Львова був...
|
|
 |
|
 |
Agnes
|
Додано: 10 грудня 2011, 22:18 |
|
|
До директора цирку приходить жінка - маленька, тендітна така, в окулярах. каже: - Я хочу бути у вас приборкувачкою тигрів! Директор, стримуючи посмішку: - Ну, от бачите там, у клітці, тигри, казяться, йдіть заспокойте. Жінка спокійно входить до клітки і як загорлає оглушливо: - А НУ, тварюки, заспокоїлись !!!!! Тигри аж присіли від несподіванки, один навіть обмочився. Шокований директор: - Ви і на минулій роботі так ...? - Так, але ще дещо додавала. - Що ж? - ..., Сьомий "Б" ...
|
|
 |
|
 |
Agnes
|
Додано: 10 грудня 2011, 22:19 |
|
|
Старий єврей лежить, ледь чутно дихає, помирає. Раптом відкриває очі і говорить, що стоїть поруч онук: - Моня, я чую запах фаршированої риби, принеси мені шматочок. Онук повертається через пару хвилин і каже: - Бабуся сказала: - Ніякої риби, це на похорон.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |