|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 03 листопада 2011, 09:49 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Будьте обережні, звичка читати сидячи в туалеті, може легко перейти в звичку какати під час читання! 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 листопада 2011, 16:25 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Старший_брат написав: Будьте обережні, звичка читати сидячи в туалеті, може легко перейти в звичку какати під час читання!  от блін...  а шо , вже десь був прецидент? 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 05 листопада 2011, 09:43 |
|
|
Проповідь в українському храмі:
- I тоді зібралися усі апостоли на Масличній горі у Ґетсиманському саді на Таємну вечерю. І піднявся Іісус і сказав: "Сьогодні, ще до світанку один з вас зрадить мене, ще до того, як тричі проспіває півень". І піднявся апостол Петро і спитав: "Чи це не я зраджу тебе, Господи?". І так кожен з апостолів піднявся і спитав: "Чи це не я зраджу тебе, Господи?". І навіть Іуда піднявся і спитав: "Не я ли это предам тебя, Господи?"
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 06 листопада 2011, 20:31 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Кум куму продає хату на селі, бо їде жити у місто. Домовились за 5-ть тис. баксів, але, той, хто продає хату каже: "куме візьміть бесплатно і мою пасіку, адже я не можу її на своєму етажі аж ніяк пристроїти"... "Ні!!! Ні!!!",- кричить кум-покупець хати, "я їх, бджіл, боюсь до ужаса, вони кусючі, мене в дитинстві одна як жахнула, так тиждень відкачували!" "Та нє-е, куме, вони зовсім в мене ручні і зовсім не кусаються"... "Я сказав - брати пасіку не буду навіть бесплатно!" "Куме, тоді давайте зробимо так,- ви роздягайтесь повністю, навіть без трусів, я вас примотую до дерева від підборіддя до п'яток та іду геть на дві години від вас. І якщо, хоч одна бджола за цей час вас укусить, то я знімаю з ціни хати 1 тис.$!" "О-о-о! За тисячу баксів я на таке згоден!"
Примотав кум кума до дерева, та й пішов собі по справам,.. повертається через 2 години, а примотаний весь обм'якший і, наче, майже дуба дав... голова обвисла... очі закриті... Злякався продавець, кричить: "Ви живі, куме!!!" "Шо з вами, невже бджоли покусали?!" "Жодна не вкусила..." "А що... що з вами, скажіть???" Куме, у вашого теляти, шо, мамки нема???
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 листопада 2011, 21:18 |
|
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 08 листопада 2011, 11:04 |
|
|
В одному купе їдуть чоловік і 2 жінки - міська і сільська. Чоловік вийшов. Міська говорить: - Цікавий чоловік - він мене заінтригував! Сільська: - Ага... і мене ,два рази ,в тамбурі!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 08 листопада 2011, 11:18 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
- Кохана, я тобі подарую все: оце небо, ці зірки, цей місяць, ввесь всесвіт! - А шо, грошей в тебе зовсім нема?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 11 листопада 2011, 13:38 |
|
|
Эволюция женских аватаров: 15 лет - губки, 20 - сиськи, 25 - с мужем, 30 - с детьми, 40 - котятки, 50 - котятки, 60 - котятки...
Иногда в кинотеатре хочется пошевелить мышкой, чтобы узнать, сколько до конца осталось.
Пьют пaрень с девушкой вино. Пaрень рaзливaет, a девушкa ему: - Мне больше не нaдо, a то у меня с ногaми что-то стрaнное... - Что, подкaшивaются? - Нет, рaздвигaются.
|
|
 |
|
 |
Romcia
|
Додано: 15 листопада 2011, 12:25 |
|
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Ми вчора з дідусем сміялись до втрати пульсу. Він виграв.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Попелюшка принцові: - Ну все, принц, туфелька підійшла. Женись на мені! - Постривай, це тільки півфінал. Зараз будем бюстгальтери міряти. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ - Хочеш бути щасливою? - Так! - Зроби собі лоботомію і збирай фантіки! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Дівчата, які говорять "Мене важко найти, але легко загубити", нагадують мені мою праву шкарпетку. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Любиш мене - люби і мої недоліки. - А може, вошей все-таки витравимо? 
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 листопада 2011, 13:22 |
|
|
Ленин всячески боролся с мещанством. Бывало увидит на окне горшок с геранью, да как хвать его о стену. Горшок — вдребезги, герань — в клочки. А землю не выкидывал — крестьянам отдавал... -------------------------------------------------------------------------- - Вы кем работаете? - Я инспектор по маломерным судам! - А поподробнее?! - Да в больнице, судна выношу. - Тогда уж лучше представлятесь как офтальмолог-дезинфектор, очки тоже ведь драите? --------------------------------------------------------------------------- На ЕГЭ по литературе выпускник Петров существенно обогатил смысл знаменитого изречения Сократа "Я знаю, что ничего не знаю". Он дописал: "И знать не хочу".
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |