|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 28 жовтня 2011, 23:28 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
так , ставимо вєщі по полицях , Матейчук , ключі від стриха Шпийонови , а від апартаметів , канєшна за вознаґраждєніє , мені , коли з дівкою прийду... таліфон знайомого у приват ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 28 жовтня 2011, 23:36 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Капітан написав: так , ставимо вєщі по полицях , Матейчук , ключі від стриха Шпийонови , а від апартаметів , канєшна за вознаґраждєніє , мені , коли з дівкою прийду... таліфон знайомого у приват ...  Умови спартанські,води нема,світла нема,газу нема,ліфта нема , з удобств тільки краєвиди. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 28 жовтня 2011, 23:38 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: нє , ну ясно , по стрихах побродити .. але ,кому як не тобі , ти найживіший , підготовку воєнну ше не втратив , чим я, косвєнним образом горджуся, моя капелька у тому таки є  ... ну і віддати должноє твому ізворотлівому уму , тра таки віддати , он і сторожа обвів  і фотки файні , мені найбільше дві передостанні сподобалися...  дякую, приємно поки в кайф лазити і ще годен - можна, проте кожен раз придумувати куди залізти - в нашому місті таких об'єктів постійно меншає  та сторожа обвів тільки щоб поняти, що там та як - развєдка боєм, на сам 10 поверх не пробратись без взлому - на під'їздах - замки, на кожній квартирі - замки. а те що без замків або пролазиться якисмось способом не веде до сходової клітки, ось це і досліджував  ЗІ: думаю більше ніж капелька, але то офтоп  UPD: дівку на бетонній підлозі не камільфо, ги везе вашому знайомому я в двох квартирах на тому 10поверсі побував, файні, сам би хтів там жити  ще раз спасибі UPD2: я навіть дирки унітазної не уздрів, чи просто погано дивився... і здивував розклад кухня - на балконі О_о чи то я відбився від цивілізації і тепер так модно =)
|
 |
Капітан
|
Додано: 28 жовтня 2011, 23:47 |
|
|
ліфт пофіґ , світло таки нє асобєнно , санвузол канєшна вєщ дуже патрєбная... не побоюся цього слова - нєабхадімая... ладно , давайте про футиґрафії...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 29 жовтня 2011, 00:07 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Капітан написав: ліфт пофіґ , світло таки нє асобєнно , санвузол канєшна вєщ дуже патрєбная... не побоюся цього слова - нєабхадімая... ладно , давайте про футиґрафії... Коли з фотоапаратом ідеш то ліфт пофік,а коли ідеш з інструментом і на 9 поверсі згадуєш що ключі в машині забув,а інструмент не лишеш бо вкрадуть,нє ліпше про дівок.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 жовтня 2011, 00:22 |
|
|
добре , про дівок і про фото... або про дівок на фото... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 жовтня 2011, 10:19 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
SPY написав: UPD: дівку на бетонній підлозі не камільфо а шо навіть і підвіконників нема? SPY написав: і здивував розклад кухня - на балконі О_о чи то я відбився від цивілізації відбився... до речі, можна з цього дещо і на фотогалерею закинути 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 29 жовтня 2011, 10:58 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: можна з цього дещо і на фотогалерею закинути  нужно 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 жовтня 2011, 12:09 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
БорМан написав: exp написав: можна з цього дещо і на фотогалерею закинути  нужно  не дає... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 29 жовтня 2011, 12:41 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: БорМан написав: exp написав: можна з цього дещо і на фотогалерею закинути  нужно  не дає...  хто не дає? коли то я вам розказував про авторські права і не давав  беріть, там якраз 1000х667, а вам тра менші, так що можна вирізати 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |