Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Світ

Сторінка 58 з 132 [ 1316 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 132  Далі

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 14 вересня 2011, 21:47 
Офлайн

Повідомлення: 5158
я не в курсі як тут пишуть всякі незареєстровані дебіли. треба розібратися. це вже не перший випадок

Догори 
 Повідомлення Додано: 14 вересня 2011, 23:13 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
хз... останнім часом замітив, що можна писати на форумі не реєструючись на ньому, чи це якесь нововведення, чи так і раніше було. Мене цікавить інше шо той товаріщ (орієнтовно з Франківська) мав на увазі. до чого тут європіан піпл і що він хоче, тоже адресою помилився, хотів знайти якесь хоум-відео, розслабитись, а попав до нас, в нас не знайшов і образився, толі п'яний, толі неадекватний, толі прикидається :D
короче більше питань ніж відповідей, але то таке...

Догори 
 Тема повідомлення: Куди йде наш бюджет?!
 Повідомлення Додано: 17 жовтня 2011, 15:46 
Офлайн

На Заході зима прийшла несподівано, тому 5 мільйонів віддали без конкурсу

12 жовтня 2011

Головне управління регіонального розвитку та будівництва Івано-Франківської облдержадміністрації за результатами тендеру 6 жовтня уклало угоду з ПП «Росім» на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиць Гоголя, Бажанського і Шашкевича в м. Снятин за 4,66 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Закупівлю здійснено за неконкурентною процедурою «у одного учасника», що в обґрунтуванні пояснено терміновою потребою в роботах. А враховуючи те, що на Заході України мінусова температура встановлюється на початку листопада, замовник повідомив, що процедура відкритих торгів не дасть змогу реалізувати бюджетну програму в поточному році. «Покриття та основи з асфальтоцементних, дьогтебетонних та дьогтеполімербетонних сумішей слід влаштовувати в суху погоду. Укладання холодних та гарячих сумішей слід проводити весною та влітку при температурі повітря не нижче 50С, восени – не нижче 100С. Укладання холодних сумішей потрібно закінчувати орієнтовно за 2 тижні до початку періоду осінніх дощів у даній місцевості», – йдеться в документі.

Засновником ПП «Росім» є депутат Калуської райради Івано-Франківської області Галина Лапко.

Джерело: Наші Гроші

Догори 
 Повідомлення Додано: 17 жовтня 2011, 15:54 
Офлайн

я постійно хуДєю від того, як неякісно побудована резиденція президента в Гуті, мені вже 3-4 статті попадались як кожного року її тра ремонтувати. За часи Ющенка з резиденцією було все норм, побудували і забули, але приходить Яник і каже що під час потопу на заході там все зруйновано і тра ремонтувати (при тому, що потоп був при Ющі, і через пару місяців він сам водив журналістів і показував, що там все норм, але Янику краще видно - жираф бальшой, ему віднєй (с) Висоцький) знову резиденція в Гуті потребує ремонту?.. це при тому, що в нас дефіцит грошей і вже звучать заяви про підняття ком послуг на 30-50%, не забуваєм, що в серпні минулого року було підняття ціни на газ для населення на 50%, якщо не помиляюсь...

Цитата:
Януковичу за 17 мільйонів будують гостьовий будинок в Прикарпатті

07 жовтня 2011

Головне управління регіонального розвитку та будівництва Івано-Франківської облдержадміністрації 30 вересня уклало угоду з ТОВ «УНР ПІБ» на будівництво гостьового будинку по вул.Зарічній в селі Гута, де знаходиться президентська резиденція «Синьогора». Вартість угоди склала 17,30 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Будівельні послуги придбано по неконкурентній процедурі закупівлі «у одного учасника», оскільки в Івано-Франківській ОДА бажають уникнути «негативних наслідків, пов’язаних із невиконанням доручень Уряду та реалізації державних програм, які віднесені до невідкладних заходів».

«На об’єктах необхідно виконати проектні та будівельно-монтажні роботи, на що залишилось не так багато часу. Крім того, будівельно-монтажні роботи будуть виконуватися в кліматичних умовах Західного регіону, де погодні умови з настанням осені являються досить складними», – йдеться в обґрунтуванні закупівлі.

Гостьовий будинок в «Синьогорі» наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24.05.2011 р. № 55 ввійшов до Переліку об’єктів державної форми власності, що є пріоритетними об’єктами державного та регіонального значення, перебувають у незадовільному стані та потребують невідкладного проведення робіт з будівництва, реконструкції і проведення ремонтних, проектних робіт.

Нагадаємо, в серпні Івано-Франківська ОДА замовила цій же фірмі реконструкцію головного корпусу з інженерним блоком по вул.Зарічна, 4 на суму 86 млн грн. В липні ДП «Резиденція «Синьогора» уклало угоду на завершення капітального ремонту інженерних мереж та ремонтно-відновлювальних робіт об’єктів резиденції на суму 21,00 млн грн.

Джерело: Наші Гроші

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 жовтня 2011, 14:34 
Офлайн

Повідомлення: 4
Прізвище, Ім’я: МИТЯ ШУТОФ
http://polityk.if.ua/index.php?23417 Голосуйте панове !

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 жовтня 2011, 15:26 
Офлайн

МИТЯ ШуТОФ написав:

Ніц не маю проти, тільки навіщо вже втретє як мінімум реєструватись? :D
Адже можна писати від старих ніків ;)
називати не буду, ібо є така штука про нерозголошення конфіденційної інфи, але так не файно

подпісь: ваш улюблений сруль чи як там ви мене називали?))) :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 26 жовтня 2011, 12:16 
Офлайн

Повідомлення: 1268
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
SPY написав:
МИТЯ ШуТОФ написав:

Ніц не маю проти, тільки навіщо вже втретє як мінімум реєструватись? :D
Адже можна писати від старих ніків ;)
називати не буду, ібо є така штука про нерозголошення конфіденційної інфи, але так не файно

подпісь: ваш улюблений сруль чи як там ви мене називали?))) :D

О всемогутній ,та суворий хакер SPY ,скажи мнє нікчьомному ,--- зачем козирять статусом :sarcastic2: , і і і і і і і , якщо б моє супер - его тривожило мене ,то я б ,як мінімум скористався , таким правилом - "супер-его вас тревожит - прокси сервер вам поможет" .
І ,щє - ти ж то не знаєш ,хто зараз з тобою говорить :sarcastic2: :sarcastic2: :sarcastic2:
Учті ,я з мечем не іду )))

Догори 
 Повідомлення Додано: 26 жовтня 2011, 13:09 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
митя грихльов написав:
а шо у нас вже є "мечі" :?

Догори 
 Повідомлення Додано: 26 жовтня 2011, 16:30 
Офлайн

митя грихльов написав:
О всемогутній ,та суворий хакер SPY ,скажи мнє нікчьомному ,--- зачем козирять статусом :sarcastic2: , і і і і і і і , якщо б моє супер - его тривожило мене ,то я б ,як мінімум скористався , таким правилом - "супер-его вас тревожит - прокси сервер вам поможет" .
І ,щє - ти ж то не знаєш ,хто зараз з тобою говорить :sarcastic2: :sarcastic2: :sarcastic2:

1) Супер хакером я не являюсь, але якщо вже я розчехлився як працює їхній РНР - тогди по істинну трушним хакерам, то як два пальця об самі знаєте що :D
2) Бог в поміч, точніше проксі сервер, можу ссилку дати і навчити як користуватись :D но то вже в приват, щоб не опускати чиєсь Его (не моє) :D
3) А хто сказав, що не знаю? :D :sarcastic2: ПіСя: тіко не треба пробивати в мене нічого: звідки, хто, що, по чьом?
4) та хоть з щитом, хоть на щиті, хоть під щитом, то шось міняє? :D
5) До всього-цього ніяким статусом я не козиряв, ви самі спалились, признавшись, я просто сказав, що не файно по 15 раз перереєстровуватись і таким способом свою думку видавати як масову.
5,5) Мені би лиш когось банити, точніше не так банити (як мені колись казали), як слідувати за порєдком.
5 2/3) ІР ніц не міняє, а стилістика індивідуальна :D
6) я всього-на-всього пишу свою думку, а не відстоюю чиюсь ;)

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 грудня 2011, 16:53 
Офлайн

Одна и та же земля рождает бесподобных гениев и и бесподобных подонков. Как странно, удивлятеся kurush1.

Зображення

«В Высшем административном суде Украины находится ряд дел о лишении званий «Герой Украины» поэта Василия Стуса, песенника Владимира Ивасюка и дирижера и руководителя Украинской капеллы бандуристов имени Тараса Шевченко в США Григория Китастого.

Соответствующие иски подал житель Донецка Владимир Оленцевич, который ранее судился за присвоение Героев Степану Бандере и Роману Шухевичу».

МЕНІ ЗОРЯ СІЯЛА НИНІ ВРАНЦІ

Мені зоря сіяла нині вранці,
устромлена в вікно. І благодать —
така ясна лягла мені на душу
сумиренну, що я збагнув блаженно:
ота зоря — то тільки скалок болю,
що вічністю протятий, мов огнем.
Ота зоря — вістунка твого шляху,
хреста і долі — ніби вічна мати,
вивищена до неба (від землі
на відстань справедливості) прощає
тобі хвилину розпачу, дає
наснагу віри, що далекий всесвіт
почув твій тьмяний клич, але озвався
прихованим бажанням співчуття
та іскрою високої незгоди:
бо жити — то не є долання меж,
а навикання і самособою — наповнення.
Лиш мати — вміє жити,
аби світитися, немов зоря.

ВЕСЬ ОБШИР МІЙ — ЧОТИРИ НА ЧОТИРИ

Весь обшир мій — чотири на чотири.
Куди не глянь — то мур, кутор і ріг.
Всю душу з'їв цей шлак лілово-сірий,
це плетиво заламаних доріг.
І дальше смерті — рідна батьківщина 1.
Колодязь, тин і два вікна сумні,
що тліють у вечірньому вогні.
І в кожній шибі — ніби дві жарини —
журливі очі вставлено. Це ти,
о пресвята моя зигзице-мати!
До тебе вже шляхів не напитати
і в ніч твою безсонну не зайти.
Та жди мене. Чекай мене. Чекай,
нехай і марне, але жди, блаженна.
І Господові помолись за мене.
А вмру — то й з того світу виглядай.

ЯК ДОБРЕ, ЩО СМЕРТІ НЕ БОЮСЬ Я

Як добре, що смерті не боюсь я
і не питаю, чи тяжкий мій хрест,
що перед вами, судді, не клонюся
в передчутті недовідомих верст,
що жив, любив і не набрався скверни,
ненависті, прокльону, каяття.
Народе мій, до тебе я ще верну,
як в смерті обернуся до життя
своїм стражданням і незлим обличчям.
Як син, тобі доземно уклонюсь
і чесно гляну в чесні твої вічі
і в смерті з рідним краєм поріднюсь.

Джерело: http://uainfo.censor.net.ua/

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 58 з 132 [ 1316 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 132  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення