Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Сторінка 101 з 139 [ 1387 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 139  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Про політику
 Повідомлення Додано: 17 жовтня 2011, 22:51 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Капітан написав:
я у шоці , зара по ТВІ йде правда з Романом Скрипіним....відав чуваку якшо не зроблє камаз , на зустріч , то канал прикриють... моцно хлоп висловися , і видно , що від душі..

що після скрипіна було бачили? відписав ТУТ

Догори 
 Повідомлення Додано: 17 жовтня 2011, 23:58 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
... народ хоче жити краще, але шо робити ніхто не знає... скоро буде у нас шанс шось зробити... :yes:

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2011, 00:12 
Офлайн

exp написав:
... народ хоче жити краще, але шо робити ніхто не знає... скоро буде у нас шанс шось зробити... :yes:

шо робити знають всі, от тільки чи багато за то візьметься... вила в руки і на верховну зраду, слабо? :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2011, 10:54 
Офлайн

SPY написав:
exp написав:

шо робити знають всі, от тільки чи багато за то візьметься... вила в руки і на верховну зраду, слабо? :D
всі так кажуть, а насправді шо робити не знають... :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2011, 12:43 
Офлайн

Повідомлення: 5158
exp написав:
SPY написав:
exp написав:

не знають?
скоро будуть знати ....
Цитата:
Народный депутат от Партии регионов Вадим Колесниченко разработал законопроект «О противодействии экстремизму», в котором предлагает законодательно закрепить понятие «экстремизм» и приговаривать к 5 годам заключения за экстремистскую деятельность.

В документе определяется понятие экстремизма и предлагается схема борьбы с ним. По мнению автора документа, экстремизмом следует считать «деятельность физического лица или организации, направленную на насильственный захват власти или незаконное вмешательство в деятельность органов власти, посягательство на основы конституционного строя и национальной безопасности».

«Экстремистская деятельность - препятствование законной работе государственных органов, органов местного самоуправления, избирательных комиссий, общественных и религиозных объединений или иных организаций, должностных лиц указанных органов, комиссий, объединений или организаций, совершенное с применением насилия или угрозой его применения», - говорится в документе.

Необходимость принятия такого закона Колесниченко объяснил ростом экстремизма и терроризма в мире.«Да и у нас в последнее время наблюдаются подобные тенденции - например, перекрывают улицы, происходят массовые столкновения с милицией на митингах», - заявил Колесниченко.

Предусмотрено наказание и для отдельных лиц, участвующих в деятельности экстремистских организаций. В частности, за участие или помощь в деятельности такой организации - лишение свободы на срок от трех до пяти лет.

так шо тільки на вили. демонстрації і інші прояви протесту можуть бути прирівняні до екстремізму. тільки вили ....

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2011, 12:48 
Офлайн

і шо такими акціями покращиш життя? ми вже одну велику акцію бачили... :coffe:

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2011, 12:57 
Офлайн

exp написав:
і шо такими акціями покращиш життя? ми вже одну велику акцію бачили... :coffe:

бачили - не помогло. значить треба інакше. як казав колись один вождь - ми пойдьом другми путьом. і пішов ... :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2011, 13:42 
Офлайн

exp написав:
шо робити не знають... :D

Хай не знають далі :) Весь світ зараз виходить на акції протесту проти буржуазії... Всі ті країни, на які ми хочемо рівнятись і називаємо розвиненими (США, Європа), а в Україні не знають що робити... Бо привикли, що вийти на акцію протесту - тобі мають дати 50 грн, інакше нашо виходити?! Певно в Європі, США погане життя, а в нас хороше, тому виходити не потрібно. А всі хто себе називаються опозицією: ГО, партії воліють пересидіти цей час в своїх кабінетах: (а) не було вказівки зверху, а з ініціативою в них проблеми б) а вдруг при диктатурі ще й посадять, а так в офісі і тепло, і є кава) і найбільша наша проблема це те що посадили великомученицю Юлю, яка тєжко бідує на дерев’яних нарах

Цитата:
У "Регіонах" кажуть, що Брюссель їм – не указ
Вівторок, 18 жовтня 2011, 12:25

У Партії регіонів вважають, що Європа не повинна диктувати Україні свої умови.
Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, коментуючи інформацію про скасування візиту Віктора Януковича до Брюсселю.
"Той тиск, який йде на нас з боку Брюсселя та керівників Євросоюзу іноді не може бути прийнятним", - сказав він.
"Ми не можемо порушувати наші закони, на що нас, власне, штовхають ці керівники", - додав Єфремов.
Він також підтвердив попередні наміри Партії регіонів не голосувати за декриміналізацію статей Кримінального кодексу, за якими було засуджено Юлію Тимошенко.
Джерело: Українська правда

Цитата:
Рада спробувала повернути зимовий час - і не змогла
Вівторок, 18 жовтня 2011, 11:46

Верховна Рада двічі відмовилася скасовувати своє попереднє рішення про відміну зимового часу.
За відповідну постанову зранку проголосувало лише 216 депутатів з 226 необхідних.
Вже після перерви спікер Володимир Литвин поставив її на голосування знову, однак і її депутати провалили.
"Бачить бог, я зробив все, що міг", - сказав Литвин.
Таким чином, парламент підтвердив своє попереднє рішення про відміну переходу на зимовий час.
Відповідно, 30 жовтня Україна не перейде на зимовий час.
У свою чергу лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов припустив, що Верховна Рада повернеться до питання часового обліку цього тижня.

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2011, 15:12 
Офлайн

Цитата:
Азаров доручив продати решту облгазів
Вівторок, 18 жовтня 2011, 14:42

Кабінет міністрів зобов’язав НАК "Нафтогаз" передати Фонду держмайна пакети акцій газорозподільних та газопостачальних товариств для подальшої приватизації.
Про це йдеться у постанові КМУ № 1053 від 10 жовтня, що оприлюднена на урядовому порталі.
"Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України" передати в місячний строк Фонду державного майна пакети акцій газорозподільних та газопостачальних товариств згідно з додатком для подальшої приватизації", - йдеться у документі.
У додатку до постанови визначається перелік підприємств, акції яких підлягають передачі Фондові державного майна. Всього мова йде про 48 обл- та міськ-газів.
В більшості випадків "Нафтогаз" збереже за собою 25-відсоткову частку власності.
Проте державна частка акцій "Закарпатгаз", "Житомиргаз", "Чернівцігаз", "Волиньгаз", "Дніпрогаз", "Криворіжгаз", "Коростишівгаз", "Харківміськгаз", "Харківгаз", "Херсонгаз", "Одесагаз" та "Макіївкагаз" передається ФМУ та реалізовуватиметься повністю.

Цитата:
ЄВРОСОЮЗ ВІДКЛАВ ВІЗИТ ЯНУКОВИЧА ДО БРЮССЕЛЯ
Вівторок, 18 жовтня 2011, 12:50

Візит президента України Віктора Януковича до Брюсселя в найближчий четвер не відбудеться.
Про це заявив "Інтерфаксу" офіційний представник європейської комісії Піа Хансен.
"Ухвалено рішення перенести цей візит на більш зручний момент у наших двосторонніх відносинах", - сказав Хансен
Як пояснила агентству офіційний представник Європейської Комісії Майя Кочьянчич, візит перенесено через необхідність поліпшення обставин для досягнення прогресу у двосторонніх відносинах.
"Обставини, які ми згадуємо, – це необхідність для України досягти прогресу в таких сферах, як верховенство права й незалежність судової системи. Це - ключові принципи для Європейського Союзу й відносин із партнерами в рамках "Східного партнерства", - пояснила Кочьянчич.
Водночас, у МЗС України поки не підтвердили рішення Брюсселя.
Раніше президент Янукович заявив іноземним журналістам, що поїде в Брюссель у четвер, незважаючи на охолодження у відносинах з ЄС.
"Я не збираюся просити про послугу. Ми – партнери. Якщо необхідно зустрітися, я готовий. Якщо ні, я полечу далі", - сказав він, мабуть, маючи на увазі наступний візит на Кубу й до Бразилії.
"Європейці поки не підтвердили зустрічі, але я їду в четвер у будь-якому разі в тому напрямку", - цитували Януковича іноземні ЗМІ.
Президент також заявив, що підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом може бути відкладене: "Якщо з якихось причин Європа або Україна не готові, то угода може бути укладене пізніше".

Джерело: Українська Правда

Цитата:
У Мельниченка є запис, на якому голос Януковича каже: "Я його урою"
Вівторок, 18 жовтня 2011, 12:55

Колишній майор Держохорони Микола Мельниченко прийняв рішення покинути Україну після того, як дізнався про існування плану з його фізичної ліквідації.
Про це Мельниченко заявив в інтерв'ю журналу Фокус.
"Ще в травні мені сказали, що є план з фізичної ліквідації Мельниченка, і я тут же повідомив про це Генпрокуратурі, але навіть після цього мені було сказано, що намічений план буде реалізований", - заявив він.
"Але останньою краплею стала розмова, яку мені дали послухати люди, пов'язані зі спецслужбами, імена яких я зараз називати не буду. На записі два голоси, схожі на голоси спікера парламенту Володимира Литвина і президента України Віктора Януковича, які, спілкуючись між собою, сказали у мій бік фразу "Я його урою", - заявив Мельниченко.
При цьому екс-майор уточнив, що голос, який сказав "Я його урою", був схожий на голос президента України.
Як відомо, нещодавно Мельниченко був оголошений в міждержавний розшук.

Джерело: Українська Правда

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2011, 15:20 
Офлайн

exp написав:

ось стаття з УП. приведу повністю.
http://www.pravda.com.ua/articles/2010/05/7/5017638/

як на мене багато суперечливих тверджень, але дещо мож прийняти до уваги. :smoke:
Цитата:
Геоекономічний гамбіт. Ендшпіль
Михайло Притула, для УП _ П'ятниця, 07 травня 2010, 16:03

Ніяка призначена чи "узгоджена десь" влада не дасть вам відчуття безпеки, не збереже і не примножить ваші статки. Влада, яка не має підтримки у власного народу може бути легко змінена зовнішніми силами.

Зазначені нижче процеси можуть легко розколоти Україну. Досвід Югославії та Придністров'я тому підтвердження.

Як я вже писав, Україна виявилась розмінною фігурою у геополітичній грі. Паралельно з укладенням пакту Клінтон-Лаврова підготовлено, і терміново ввімкнено, після раптового зникнення проамериканської еліти Польщі, механізми наступного етапу "світової кризи".

Щоб розуміти це, достатньо прочитати 5-ту частину 8-го розділу 2-ї статті Конституції Сполучених Штатів Америки: "Конгрес США має право карбувати монету, регулювати її цінність і цінність іноземної монети". З усіма наслідками, які ми звикли називати "світовими кризами". Згідно офіційної статистики Центробанку РФ станом на 1 квітня поточного року Росія зберігає в іноземних банках 427 мільярдів доларів, вартість яких визначається Конгресом США.

Перекладу на нашу, просту народну мову.

Це все одно, що кум мені дав на зберігання гроші, а я, що б мені йому менше віддавати, буду визначати їхню цінність. При цьому ще буду сильно бідкатись, що у мене великий борг і страшна криза.

А так як гроші РФ лежать у приватних банках та у цінних паперах приватних компаній, то розкривається зовсім широкий простір для тримання Росії на коротенькому ланцюжку. Хоч і золотому, з гоноровим бархатним гламурним ошийником.

Спектр інструментів для впливу досить широкий:

- визначення вартості долара;

- банкрутство банків та інвесткомпаній, у які вкладено російські резерви;

- встановлення інвестиційних рейтингів Росії американськими рейтинговими компаніями;

- зменшення вартості ресурсів, що продає Росія;

- збільшення вартості ресурсів, які Росія споживає.

У комплексі всього цього більш ніж досить, щоб тримати руку на шиї Росії.

7-9 квітня - по новинам проходить повідомлення "Под угрозой банкротства 40% американских банков". Після катастрофи під Смоленськом - банкрутують відразу 5 американських банків. Через 5 днів. Надто швидко, що б це була природна реакція фінансових ринків на заяву про можливість банкрутства 40-а відстків банків.

Кризу вже увімкнено. Вона йде особисто до Вас

Чого нам чекати?

1. Ми всі відчуємо нестачу того, до чого вже звикли - пального, запчастин, ліків, через деякий час - звичних продуктів харчування...

Бо не виробляємо ми запчастин ані до більшої частки автомобілів, ані до промислового обладнання підприємств харчової промисловості, ані до комп'ютерів. Нема навіть власного виробництва кухонного посуду - ні ложок, ні вилок. Ні батарейок до пультів керування телевізором, ні лез для гоління.

Все те, до чого ми звикли, суттєво збільшиться в ціні, і стане недосяжним для більшості з нас. Все без винятку.

2. Суттєво знизиться вартість нерухомості та землі. Привіт інвесторам!

3. Об'єктивно зменшиться кількість соціальних виплат.

4. Ми почнемо конкурувати між собою за все, що необхідне для життя. Хто в чергах, хто на "стрілках", а хто за допомогою владних важелів...

Ми повернемось на початок 90-х років. Суттєво загостряться міжетнічні і міжконфесіональні проблеми.

Нема жодної підстави, казати про те, що все буде добре.

І ці процеси будуть дуже схожими, що в Україні, що в Росії, бо ж тепер ми стали дуже близькі, і грошей нам ніхто не дасть, а своїх у нас нема! Уряд України буде шукати будь-які можливості врятувати ситуацію, але в межах коридору, що визначений зовнішньою та внутрішньою ситуацією.

Такий розвиток ситуації виявився настільки очевидним, що навіть викликав у Євросоюзу бажання провести нас цим коридором, запропонувавши рятівну дорожню карту та посередницьку допомогу.

І це далеко не альтруїзм. Це боротьба за контроль над Україною. Нас з вами зовсім ніхто не питає. Як і у нашого уряду. На превеликий жаль.

Зовнішні та внутрішні фактори. Опозиція

В опозиції нема жодних реальних внутрішньо українських важелів впливу на ситуацію в Україні. Саме тому її дії під час ратифікації угоди між РФ та Україною у Верховній Раді були спрямовані на досягнення зовнішнього ефекту. На те, що б щось показати ЄС та США.

Саме так вчиняють активістки Femen, коли епатажно демонструють те, що зазвичай показують, коли показати більше нічого.

Зовні опозиція своїм безсистемним галасом намагається мобілізувати людей. Насправді, опозиції тільки здається, що вони діють системно, то така в них ілюзія.

При цьому зовсім невідомо, кого саме вони хочуть привести до влади. Якщо самих себе, то, знову ж таки, не зовсім зрозуміло, навіщо. Бо, як ми переконались, жодних системних перетворень вони за кілька років при владі так і не зробили. Ані для розвитку підприємництва, ані задля знищення репресивного апарату, що лишився в спадок ще з часів СРСР.

До речі, саме це й дозволило новій владі за місяць повністю відновити репресивний апарат. Який наразі не включають на повну потужність винятково по милості і милосердю Януковича.

Деморалізована опозиція, під тиском зовнішніх обставин та засліплена власними амбіціями, буде йти на самі радикальні, кроки. Радикальні по формі, але безглузді по змісту.

Зокрема, почне підігрівати сепаратистські настрої в суспільстві, та візьме курс на відокремлення від України областей, де має електоральну більшість. Або на "Киргизький сценарій".

На перший сценарій її будуть підштовхувати з далекого заходу, на другий - з близького північного сходу.

Капкан для Януковича

Поставте себе на місце Януковича. Все начебто добре. Влада. Мрії збулись. Втім маємо такі об'єктивні чинники, на які треба звернути увагу.

З одного боку інтереси США та угоди між Росією та США. З другого - інтереси ЄС і запропонована ними цукерка. З третього - опозиція. З четвертого - Росія.

Останній, якщо дивитись правді у вічі, Янукович-президент потрібний так само, як і українська незалежність разом з українською нормативною базою та чиновникам. І тому Росія тихенько так, але щоб всі знали, підтримує Тимошенко своїми обіцянками, щоб і опозицію не дала створити, і при нагоді, "Киргизстан" Януковичу влаштувала...

Чим більший тиск Януковича на оппозицію - тим більше намагання відірвати Західну Україну на догоду інтересам США.

Крім того, Янукович зараз вимушений робити певні непопулярні у народу кроки. А що Росія-матінка робить з керівниками України, які вже виконали непопулярну роботу, добре видно з історії кінця 17-го та першої половини 20-го століть.

Тут маю рекомендувати допитливому читачеві статтю Йосипа Віссаріоновича Сталіна "Головокруженіє от успєхов" - про те, як треба боротись з "пєрєгібамі на мєстах", і нагадаю про те, що відбулось із"колективізаторами" після цієї статті.

Це треба пам'ятати. На виконавців спихнули провину за виконання наказу Сталіна і відправили до Сибіру.

Я ж хочу, щоб Україна лишилась цілою країною. Я хочу, щоб ми стали Народом з великої літери. Я хочу, щоб Україна жила і після нас...

Що і як робити

Розглянемо, як існує та система влади, яка лишилась нам в спадок від СРСР та її слабкі місця. Саме їх можна використовувати для того, щоб реформувати стару систему влади. Бо інакше держава Україна перестане існувати взагалі.

Найперше - для цього потрібна самоорганізація суспільства. Вона має кілька складових.

Найбільш простий і швидкий варіант - самоорганізація внаслідок зовнішньої небезпеки. Характеризується швидким об'єднанням і радикальністю дій, великою руйнівною силою.

Організовані групи самозахисту чи самооборони можуть діяти автономно і тривалий час. Члени таких груп - справжні герої й не схильні до компромісів ні з ворогом, ні з діючою владою. Репресії влади щодо таких груп насправді лише збільшують їх чисельність.

Це найпростіший вид опору. Він має історичні традиції в Україні, і саме по цьому шляху пішла сьогоднішня опозиція.

Однак, навіть при усуненні існуючої на сьогодні загрози, народ опиниться в тій самій ситуації, що й до того.

Тому що проблема не в тому, хто саме буде у влади. Проблема в тому, що в обох випадках владу будуть здійснювати винятково через корумпованих чиновників, які розглядають власний народ як дойну корову. Причому називають це бізнесом, часто - сімейним.

І замінити цих чиновників і ніяким, і ніяк.

Колишня влада, а нині "борці за інтереси народу", не використали наявну можливість реформувати систему, а сподівались наїстися з цього корита...

Наразі будуть мати нагоду відчути дію Системи на власній дупі.

Тому це особистий вибір кожного: треба йому чи ні боротись на барикадах за те, що б до влади повернулись лузери.

Є й інший вибір:

Створення органів самоуправління. Центрів чи комісій, чи може комітетів - не має значення. Їхні головні завдання:

1. Шляхом об'єднання людей з спільними інтересами створити територіальні, та, в деяких випадках, галузеві групи. І дуже вас прошу, не нагадуйте про "а як же профспілки?". Це той самий уламок старої системи, який паразитує на нас із вами.

2. Відстоювання спільних інтересів територіальних та галузевих груп.

3. Юридичний всеобуч членів таких груп.

4. Підготовка управлінських кадрів для майбутньої політичної чи державної діяльності.

5. Підтримка фінансової та економічної діяльності членів груп.

6. Контроль за чиновниками та проведення стосовно них політики тотального контролю та "випаленої землі".

Чим відрізняються перший та другий шляхи? Тим, що перший шлях не приводить до результату.

Другий - не такий феєричний, як перший результат, при якому "відчуття єдності" маємо негайно.

Цей шлях передбачає планомірну заміну чиновників та систем управління. Це важка рутинна робота. І далі все належить винятково від того, як ми з вами зможемо знайти в собі сили об'єднатись.

Адже це набагато складніше, ніж кидатись на танки з пакетами муки та кефіру.

Саме важливе завдання сьогодні - це єдність.

Саме єдність між нами є джерелом тієї сили, яка створює країни та народи. При відсутності єдності - гинуть і перші й другі.

Наступна стаття буде саме про те, як здобути єдність і використовувати її. Не у боротьбі. Ні.

Ми не будемо боротись ні проти кого. Ми будемо боротись "за".

Тому зараз розпочата робота по створенню "тренінгу єдності", знайдені висококваліфіковані фахівці. Ми зможемо безкоштовно, "то єсть даром", навчити молодих політиків об'єднувати людей. А це й є найстрашніша зброя.

Так почнеться нова Україна.

Михайло Притула, спеціально для УП

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 101 з 139 [ 1387 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 139  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення