|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 22 липня 2011, 15:32 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 липня 2011, 23:13 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
тупі піндосовські приколи ....
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 липня 2011, 16:12 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 серпня 2011, 18:19 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 вересня 2011, 23:03 |
|
|
Кожному - своє!.. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 15 жовтня 2011, 17:28 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Незрозуміле природне аномальне явище в Кримських горах Цитата: Пользователи youtube.com выложили очень интересное видео, на котором показана гравитационная аномалия в Крыму. На видео двое велосипедистов показали одну из автомобильных дорог в Крыму недалеко от Алушты. Невооруженным глазом видно, что дорога идет под наклоном. Четко видно подъем и съезд дороги. Авторы видео опытным путем показали аномалию: сев на велосипед, парень попытался съехать по дороге вниз, но велосипед фактически не двигался. Тогда велосипедист развернулся, чтоб ехать вверх по дороге, и велосипед покатился сам! Велосипед катился в гору, при этом велосипедист не крутил педали!  Велосипед сам піднімається на пагорб і не хоче спустись вниз  Такий ефект почали масово помічати після продовження розташування Російського Чорноморського Флоту на території України на 50 років, можливо це так Земля нам дає зрозуміти, що треба вигнати Чорноморський флот? 
|
 |
exp
|
Додано: 15 жовтня 2011, 22:19 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
SPY написав: Велосипед сам піднімається на пагорб і не хоче спустись вниз опа, що за дурка 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 15 жовтня 2011, 22:29 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: SPY написав: Велосипед сам піднімається на пагорб і не хоче спустись вниз опа, що за дурка  видко у місцях базування флоту РФ закони фізики не діють 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 15 жовтня 2011, 22:38 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
БорМан написав: exp написав: SPY написав: Велосипед сам піднімається на пагорб і не хоче спустись вниз опа, що за дурка  видко у місцях базування флоту РФ закони фізики не діють  а якшо серйозно, в чому прикол? 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 16 жовтня 2011, 14:53 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: а якшо серйозно, в чому прикол?  яй... в коментарях все написано: Цитата: на самом деле никакой аномалии в этом нет, дело в том что это оптический обман зрения. Таких мест в нашей стране очень много. Объяснить это можно тем что, данный участок пути т. е. подъем показанный в ролике, находится на общем склоне и воспринимается нами неправильно. Цитата: Кто ездил по серпантинам прекрасно знает, что очень часто от такой езды буквально крыша едет и спуски кажутся подъёмами и подъёмы-спусками. И ручьи текут вверх, а машина отказывается набирать скорость на "спуске". А попытка снять сомнительное видео характеризует авторов этого видео., которые даже комментируют происходящее как "никакого подвоха".
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |