|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 11 жовтня 2011, 22:51 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Trembita написав: Yanychar, а 101 000 просмотров - это что, 100 000 идиотов сюда зашли ? Послушать ваше с Борманом гав-гав-гав или все же работы гения почитать ? Правильно мислиш Міську! Люди сюди заходять аби пошкіритись над тобою - старим дрочером! Ти напиши собі про це листа на е-мейл, а відтак собі ж відпишеш і вилізеш сюди з повідомленням: "я написала письмо Крыжановскому и он ответил"... "101 000 просмотров - " це посилають тебе на псячу маму: полистай цю тему від першої сторінки - http://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?f=4&t=637&start=0. Найшов щось доброго про себе?.. Це все про тебе, генітальний!  Дійсно, чухан "с мировым рейтингом".
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 12 жовтня 2011, 14:26 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
БорМан, це число він вродив з кількості переглядів, але він забуває що ця тема крутиться уже 3 роки, тільки воно забуває просту математику. Тема висить три роки. в 3 роках ~ 1095днів 110100 переглядів / 1095 днів = 100 переглядів на день. Але я сам даю темі мінімум 10 переглядів на день. А може бути і 20, таких як я десь 4-5 назбирається це 60-80 переглядів в день тобі принесли: ти сам, я, Борман, яничар і інші твої фанати, ще 10-20 переглядів (при перегляді теми, відпис, знову перегляд, новий пост, перегляд) приносять інші учасники форуму, які тільки читають і не відписують, відповідно менше слідкують за темою і менше переглядають. Зовнішніх людей, які приходять сюди насолодитись Міськіними витворами нема. Але то таке... Ну якщо навіть уявити, що в Міська 110 000 фанатів, чому ні один не відписав, що він вважає Міська генієм, а ми дарма його гнобимо, чому більше ніхто не захистився? Проте ми бачимо що кількість тих, хто вважає його маразматиком, самопіарщиком і тим, хто ховається за жіночою спідницею росте - ось і Мата Харі до нас приєдналась, а фанатів як не було, так і нема Так що не сильно тішся цим числом 
|
 |
БорМан
|
Додано: 12 жовтня 2011, 14:35 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Я собі так подумав. Кого і за яких обставин називають генієм? Як правило по смерті вдячні нащадки. Ну можливо хтось удостоївся цего ше при життю. Допускаю. Як правило це люди творчих професій - письменники , художники, музиканти, науковці інженери, ну полководці. Ніколи не чув про геніальних розвідників. Можливо це тому, що геніальність розвідника полягає у тім, що про него нічого ніхто не знає? як ви думаєте?
А тепер оцініть як дико виглядає на цему фоні самопроголошений "геній" розвідки, який ще і до того прагне публічної популярності, посилаючись при цему до якихось своїх друкованих праць, які по великому рахунку ніхто і не читає ібо нафіг? а можливо їх і нема тих друкованих маразмів?
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 12 жовтня 2011, 16:17 |
|
 |
 |
|
|
БорМан написав: Як правило по смерті вдячні нащадки. Повністю згоден з усім постом, одна проблема нема у Міська часу чекати слави після смерті, він хоче вже... Зараз йому треба роботу на старості років, щоб получити роботу громадянство, а зараз купа часу ось і піарить сам себе і не доганяє небоге, що генієм не являється, але ж слави то хочеццо =)
|
 |
MI5
|
Додано: 13 жовтня 2011, 01:44 |
|
Прізвище, Ім’я: James Harold Wilson
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 13 жовтня 2011, 09:09 |
|
|
картина називається - місько працює з агентурою 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 жовтня 2011, 13:45 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
БорМан написав: картина називається - місько працює з агентурою  Ага. "работа над учебниками и системой национальной безопасности США не дает в настоящее время возможности участвовать в дискуссиях и форумах на Интернете" (Михаил Иванович)
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 13 жовтня 2011, 13:47 |
|
|
yanychar написав: "работа над учебниками и системой национальной безопасности США не дает в настоящее время возможности участвовать в дискуссиях и форумах на Интернете" (Михаил Иванович) +100500 Може оголосимо конкурс на кращий підпис? хто ще не давав свою версію?
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 13 жовтня 2011, 14:08 |
|
 |
 |
|
|
БорМан написав: Може оголосимо конкурс на кращий підпис?  Мозолисті руки працівника контррозвідки і українського гастарбайтера не перестають "працювати" пайдьот? 
|
 |
БорМан
|
Додано: 13 жовтня 2011, 14:19 |
|
|
SPY написав: пайдьот?  ага. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |