Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 09 жовтня 2011, 23:39 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Trembita написав:
Вообще-то, уникальным для Интернета рейтингом нужно воспользоваться для привлечения рекламодателей Украины и России - полагаю, эти деньги не помешают городскому бюджету Коломыи.

1. чим саме є унікальним для інтернету цей рейтинг? :smoke:
2. яким чином реклама на цім форумі може бути звязана з бюджетом Коломиї?
сподіваюсь геніальний розвідник прояснить нам ці неочевидні простому смертному залежності :-D

Догори 
 Повідомлення Додано: 10 жовтня 2011, 14:23 
Офлайн

Повідомлення: 409
Борман, прошу показать пост, в котором я, Трембита, называю конкретного человека шизофреником и алкоголиком с указанием фамилии.

Догори 
 Повідомлення Додано: 10 жовтня 2011, 14:40 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Trembita написав:
Борман, прошу показать пост, в котором я, Трембита, называю конкретного человека шизофреником и алкоголиком с указанием фамилии.

Я сказав, а БорМан має показувати, ти що людей не відрізняєш?

Будь ласка:
БорМан написав, що скоро опублікує про тебе інформацію з уст товариша С., на що ти відповіло чекаємо з нетерпінням інтерв'ю від коломийських алкоголіків і шизофреніків
БорМан » 08 жовтня 2011 13:30: ми думаємо попросити того товариша дати більш розгорнуте інтерв'ю відносно твоєї особи. ("Товарищ С." - это, по-видимому, Богдан Михайлович Сохан)ти на диво догадливий. нам нема потреби відсилати кудись запити. тут є доста живих свідків твоє геніальності

Trembita » 08 жовтня 2011 15:04 С нетерпением ждем интервью о Михаиле Крыжановском от коломыйских алкоголиков и шизофреников.

я так розумію коли ти це писало - саме добре випило пива, або чогось міцнішого, що вже не відповідаєш за свої слова!
А тепер вже пишеш, що поважаєш цю людину, скільки людей пише від імені трембіти, що ви не знаєте що самі же писали?!

Догори 
 Повідомлення Додано: 10 жовтня 2011, 15:11 
Офлайн

"я ше не назвав ні імені ні фамілії, а ти міську вже охрестив людину алкоголіком і шизофреніком". Borman

SPY, не надо врать. Вот что написал Борман.

Я не называла никого конкретно по фамилии алкоголиком и шизофреником.
Что касается господина Сохана, то я, журналистка из Львова, понятия не имела , кто он такой, пока Михаил Крыжановский не объяснил, кто это.

Борман обещал страшное разоблачающее интервью о Михаиле Крыжановским от конкретного человека с конкретной фамилией.
Где это интервью с указанием фамилии разоблачителя ? Я обязательно перешлю его Михаилу Ивановичу.
Очень жду.
Давай, Борман, называй "свидетеля" и печатай его "страшную правду" о Михаиле Крыжановском.

Догори 
 Повідомлення Додано: 10 жовтня 2011, 15:39 
Офлайн

Trembita написав:

та ти всіх так обізвав міську. до чого тут фамілії. довго перечисляти.
на читай міську
http://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?f=4&t=637&start=1020#p760975
Trembita написав:
С нетерпением ждем интервью о Михаиле Крыжановском от коломыйских алкоголиков и шизофреников.

Догори 
 Повідомлення Додано: 10 жовтня 2011, 15:44 
Офлайн

Trembita написав:
я, журналистка из Львова, понятия не имела

ти є брехло, причім невідомо звідки. неодноразово зловлене на своїй брехні. тому міську підписуйся хоч трембітою , хоч баяном - ніхто на то уваги звертати не буде -брехло - воно і в африці брехло.
Ше раз, для особо тупих - місько трембіта чи як там тебе -ти брехло. доказів у цій темі навалом. не проси цитувати - перечитай само.

Догори 
 Повідомлення Додано: 10 жовтня 2011, 15:47 
Офлайн

Trembita написав:
Давай, Борман, называй "свидетеля" и печатай его "страшную правду" о Михаиле Крыжановском.

буде :D
я вже назву придумав - Пригоди бравого брехуна міська
якшо хто придумає назву краще - :D велкам

Догори 
 Повідомлення Додано: 10 жовтня 2011, 18:17 
Офлайн

Зображення
ХОРОШКОВСЬКИЙ ВАЛЕРІЙ ІВАНОВИЧ

Борман, мы ждем показания твоего "свидетеля" против Михаила Крыжановского. Ждет вся Коломыя и вся Украина.

Обещаю направить рассказ "свидетеля" лично Председателю СБУ Хорошковскому, а на форуме дать копию письма.

Если "свидетель" раскроет преступления Михаила Крыжановского, обещаю направить письмо и в Генпрокуратуру, копию - на форум. Чтобы все было открыто.

Обещаю также , что расcказ "свидетеля" будет широко представлен на Интернете. Дам все линки.

Видишь, я тебя полностью поддерживаю, люблю и хочу помочь.

Я, SPY, exp, Mata Hari, Yanychar - мы все тоже очень ждем. Мы все тебе поможем раскрыть ПРАВДУ.

Докажи этому подлому лжецу Крыжановскому, что ты способен раскрыть о нем правду ! Будь мужчиной и моим героем.

Целую тебя и верю, что твой "свидетель" и ты вместе с ним станете "Героями Украины".

Очень прошу - не пиши, что твой "страшный свидетель" уехал в отпуск, на заработки, исчез бесследно или покончил с собой.

Догори 
 Повідомлення Додано: 10 жовтня 2011, 22:51 
Офлайн

Trembita написав:
Я, SPY, exp, Mata Hari, Yanychar - мы все тоже очень ждем. Мы все тебе поможем раскрыть ПРАВДУ.

міську - пиши лиш про себе. не факт, що всі перечислені тобою розділяють твої прагнення. :D
правда тут дуже проста.
старий маразматичний пердун місько крижановський піарить себе де попало, являючи себе мало не месією, хоча в реалі є реальним лузером і бомжом, який здохне десь під плотом в якімось брайтоні нехрєн нікому непотрібний.
Trembita написав:
лично Председателю СБУ Хорошковскому, а на форуме дать копию письма.

звиняй міську але напомаджена істота хорошковський теж довіри не викликає, як і вся твоя писанина
до речі доста писати якоюсь трембітою. ми всі прекрасно знаємо хто пише під цим ніком, а у тебе ще і роздвоєння особистості може початися від такого переключення :D
Trembita написав:
то твой "свидетель" и ты вместе с ним станете "Героями Украины".

чесне піонерське не маю такого бажання. :-D
а свідок ше порозказує. зажди ми тут самі поржем, а тоді і напишемо. :-D

Догори 
 Повідомлення Додано: 11 жовтня 2011, 03:10 
Офлайн

Зображення

Мюллер: "Маленькая ложь рождает большое недоверие".

Ладно, Борман, я тебя прощаю - нет у тебя никаких "свидетелей" против Михаила Крыжановского, ну и черт с ними.
Только больше не ври своим - мы же здесь одна команда, верно ?

А то, что ты ненавидишь гения Украины - так это даже хорошо. Ненависть - такое же сильное чувство, как и любовь. Значит, он тебе небезразличен. Скажи, а почему по субботам так резко идет вверх рейтинг - 50 гостей, 150, 200, 350, 450 - я просто обалдела. Ты хороший Борман, просто у тебя временные проблемы в личной жизни, поэтому ты злой.

Востаннє редагувалось Trembita в 11 жовтня 2011, 05:06, всього редагувалось 2 разів.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 104 з 141 [ 1409 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 141  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини