Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2011, 11:19 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
БорМан написав:
exp написав:
п.с. в Яремчі якась трохи за худа... :coffe:

експ ти будеш ржати , але то не Яремча. :-D :-D :-D
а на фотці не трембіта
яка різниця... :smoke:

Догори 
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2011, 11:46 
Офлайн

Повідомлення: 5158
exp написав:
БорМан написав:
exp написав:
п.с. в Яремчі якась трохи за худа... :coffe:

експ ти будеш ржати , але то не Яремча. :-D :-D :-D
а на фотці не трембіта
яка різниця... :smoke:

якщо обоговорюсати фотку не в контексті геніального :-D розвідника :-D - то мо і захуда. то вже справа смаку. :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2011, 15:48 
Офлайн

Повідомлення: 409
По всем правилам мирной революции начинать надо с референдума - подключите прессу.

Зображення

Догори 
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2011, 17:00 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Trembita написав:
По всем правилам мирной революции начинать надо с референдума - подключите прессу.

конгеніально :sarcastic2:

Догори 
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2011, 17:31 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Trembita написав:
подключите прессу...

атключите моск, слушайте мишу и наслаждайтесь, вьі слушаете Мишин-Бред.ФМ...

воно вмєняєме, чи просто вдає з себе неадеквата?

Догори 
 Повідомлення Додано: 06 жовтня 2011, 02:49 
Офлайн

Повідомлення: 24
Прізвище, Ім’я: Мата Хари
Trembita написав:

Уже.

"Мішаня, ну ти й розійшовся. Я, соррі,замєшкался. В Париж відлучався,а ти тута матлошиш всіх направо й налєво. І правільно, Мішаня. Вони ще тебе не знають так як я тебе, нє? В Коломиї кажуть шо то ти написав Біблію (Вєтхий і Новий завєти),шо то ти Коран написав. І я твоїм землякам вірю, Мішаня. Оччінь мені, Мішаня понравилось твоє крімінологічеське расслєдованіє по вбивству Володимира Івсюка — oтe інтерв’ю, шо ти для “Бульвара Гордона” дав. Да, Мішаня — више падать уже ніззя. Гордону дали лише два з кантори:Ваня Крутов (фізкультпрівєт) і ти. Осьо це люди най почитають і всьо поймуть про твою геніальность http://forum.kolomyya.org/forums/forum7/topic637/?PAGEN_1=15. Да, Мішаня, в 52 сидіть прафессіаналу на Брайтоні , або в Брукліні і вітер віє між ногами — таска зельона. Так ти тута аттягуїшс і правільно робиш. Просвіти людей як убивство Олійника розслідувать, а саме главне — де Лозінського нарить."
http://ord-ua.com/2009/06/22/golovanivsk-getman-lozinskij/?page=13#c161232

Догори 
 Повідомлення Додано: 06 жовтня 2011, 06:07 
Офлайн

Повідомлення: 409
КТО, КАК И ПОЧЕМУ УБИЛ ВЛАДИМИРА ИВАСЮКА

Зображення
Михаил Крыжановский
"Мата Хари" подняла вопрос о раследовании убийства композитора - правильно, об этом надо постоянно напоминать Генпрокуратуре.

тут погризли миші :)

:spam: уже було. усе викинув в смітник 8-)

Догори 
 Повідомлення Додано: 06 жовтня 2011, 13:20 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Mata Hari написав:
"Мішаня, ну ти й розійшовся.

мдя, Мата в приват ви не відповідаєте, так поясніть нам, тіхосмєющімся і голосноржущим звідки ви так добре міська знаєте і нашо він вам здався, ми з ним забавляємся на протязі н-сторінок, а ваш інтерес, можна навіть в приват, просто цікавість душит коломийську громаду :D
Міська то ми вже знаєм, а про вас ще поки думка як адекватну людину
А ви пишете таке про коломиян, то сприймати як камінь у наш город чи сарзказьма... Хоть би пояснили людям нашо то Вам тра, чи ви так піарите Мішу: плахой і добрий коп :-D

Місьо, не фоткайся знизу, так фоткатись прикольно якщо ти хочеш візуально ноги собі видовжити, воно тобі не пасує. Тєжко зайнята людина ще знаходить час сфоткатись на фоні монітора у зверхній позі, ріспєкт Міша, но ти знову палишся :-D

Видер звідти що Мата дала посилання, най народ почитає :D
Цитата:
7632089

kryzhanovsky лох

15.07.2009 23:59
М.Крыжановский

Согласен. Валентин Крыжановский не то что лох — лошшара. Коням копыта подбивают, а оно — жаба рязанская свою лапу подставляет. Размышляет о деятельности адвокатов Лозинского. Они такие же лохи как и Валик. Хули с них взять? Они претензии выставляют СМИ, что, видите-ли, пишут о действиях Лозинского, обвиняя его в убийстве как о завершенном факте. Причем не позывом к СМИ, а открытым заявлением-призванием. Нету слов, неужели Украина такая дремучая до сих пор, как я ее оставил? Жыдяра, Майк. Попробуй теперь мной опять подписаться.

16.07.2009 0:08
М.Крыжановский

Кстати, куда Шнобель задевался? Че-то не видно его комментов. И Работяга скуп на мысли сегодня. Странно — 23:27 по Брюсселю, 00:28 по Киеву. Провисли почти одновременно. Последние реплики Работяги остались без ответа Шнобелем. ОК! Спокойной нчи малыши на Старом Кнтиненте. Завтра продолжим.

16.07.2009 0:34
Следопыт

Мишаня! Ну у тебя же пушка духу и чертышок здоровья. Ты хоть снайпервую винтовку то в руках удерживал, чи руки дрожали от страху и бессилия? Наверное поэтому тебя и вышвырнули из спецслужб, за профнепригодностью. Ты хоть пенсию то получаешь? Ну Крыж лох, однозначно. Он даже на машине ездить не умеет. Недавно, у него еду в кафе Ян Одарченко и Сергуня Нечипор отобрали, так он им ничего даже сказать не смог. Представляеь, даже за себя постоять не может. И ездить не может. Вышел на улицу, завел свой грузовик и сразу же раздавил американскую машину Нечипора и моторолер Яна Одурченки. Разве это не лох? Мишаня, ты когда последний раз лысину брил? На ней еще волосы растут вообще? Ты знаешь, что лысая голова говорит о плавном переходе головы в жопу, сначала по форме, а потом по содержанию?! А есть на твоем сайте, как ты с женой родной развод учинял и отбирал у нее все, со скандалом? Она тебя хоть не отхерячила, прохфостосеонал ты наш? А как с России убегал? Профессионал ты или нет, не мне, конечно судить,но толкового ты ничего не написал. Сайга-12? Это не оружие для Лозинского и компании. Слишком дешевый охотничье многозарядное рружье. Надо бы понять, что стреляли из другого ружья, а Сайгу не жалко бросить следаку, типа,- На, подавись!

16.07.2009 1:24
проФФєсор

Мішаня, ну ти й розійшовся. Я, соррі,замєшкался. В Париж відлучався,а ти тута матлошиш всіх направо й налєво. І правільно, Мішаня. Вони ще тебе не знають так як я тебе, нє? В Коломиї кажуть шо то ти написав Біблію (Вєтхий і Новий завєти),шо то ти Коран написав. І я твоїм землякам вірю, Мішаня. Оччінь мені, Мішаня понравилось твоє крімінологічеське расслєдованіє по вбивству Володимира Івсюка — oтe інтерв’ю, шо ти для “Бульвара Гордона” дав. Да, Мішаня — више падать уже ніззя. Гордону дали лише два з кантори:Ваня Крутов (фізкультпрівєт) і ти. Осьо це люди най почитають і всьо поймуть про твою геніальность [ --forums/forum7/topic637/?PAGEN_1=15-- ]. Да, Мішаня, в 52 сидіть прафессіаналу на Брайтоні , або в Брукліні і вітер віє між ногами — таска зельона. Так ти тута аттягуїшс і правільно робиш. Просвіти людей як убивство Олійника розслідувать, а саме главне — де Лозінського нарить.

16.07.2009 1:29
проФФєсор

Початок тут --forums/forum7/topic637/--

Догори 
 Повідомлення Додано: 06 жовтня 2011, 13:22 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Mata Hari написав:
Вони ще тебе не знають так як я тебе, нє? В Коломиї кажуть шо то ти написав Біблію (Вєтхий і Новий завєти)
ніхто так не думає... :acute:

Догори 
 Повідомлення Додано: 06 жовтня 2011, 14:08 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Trembita написав:

КТО, КАК И ПОЧЕМУ...

Зображення

exp написав:
Mata Hari написав:
Вони ще тебе не знають так як я тебе, нє? В Коломиї кажуть шо то ти написав Біблію (Вєтхий і Новий завєти)
ніхто так не думає... :acute:

Мата всього лиш приводить цитату.
Лінки з ord-ua.com я тут приводив пару рік назад. Отоді й тре було доказувати!
А нині нема чо вівкати!.. :acute:

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 100 з 141 [ 1409 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 141  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини