|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 01 жовтня 2011, 22:35 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
БорМан написав: exp написав: та то не БорМан казав, то відей МатаХарі...  кому ти то розказуєш старий пердун уже гет з катушок зіскочив. ги... не дуже аж так набагато старший за мене... то я шо тоже старий пердун? 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 01 жовтня 2011, 22:39 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: то я шо тоже старий пердун?  поки не вскочиш в маразм, можеш вважати себе молодим 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 жовтня 2011, 01:01 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Trembita написав: Уважаемый SPY ! Коломия - не помия!  Вільний форум. Чутки, наклепи. Язиком почесати... Вот содержание этого форума. Почему я должна кому-то доказывать, что я - девушка ? Что я - порядочная девушка ? Почему на меня каждый день подонки и шизофреники типа "Бормана" выливают дерьмо, а вы, SPY, спокойно молчите ? Це-во і є "пурядошна ґєвушка"?!! Слева - Алина Головкова"... Я ТОБІ ДАМ...ХОЧЕШ ?" http://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?f=4&t=637&start=590#p759066Міську, кому потрібна твоя стара зморшкувата дупа?! Ти пробуй її виставити в Брукліні на продажу... "Содержание" форуму "Інше" можеш прочитати тут http://forum.kolomyya.org/index.php: "Кури, свині та все, що не вказано в інших категоріях". Міську, тут якраз тобі й місце! Хоч плач, хоч скач... VohaBit написав: Trembita написав: какой-то придурок "Борман" предлагает "дрочить" ,
І як? Ти виконав рекомендацію? А йому не тре рекомендувати! Він ітак кожен день "смикає гусака за шию"...  А відтак виставляє то в інтернет: КрыжановскийРакель Уелч для Міська-дрочера, не Обами!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Mata Hari
|
Додано: 03 жовтня 2011, 18:02 |
|
Прізвище, Ім’я: Мата Хари
|
_________________ СМЕРТЬ ШПИОНАМ! 
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 03 жовтня 2011, 20:30 |
|
|
  Подонок Киркоров избил режиссера Яблокову. Меня, журналистку, здесь , на форуме, избивают КОЛОМЫЙСКИЕ ГЕРОИ типа Киркорова. Такие же подонки. Откуда у вас столько лютой ненависти ? Потому что вы - НИКТО ?
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 жовтня 2011, 22:33 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Trembita написав: Меня, журналистку, здесь , на форуме, избивают КОЛОМЫЙСКИЕ ГЕРОИ типа Киркорова. Такие же подонки. Откуда у вас столько лютой ненависти ? Потому что вы - НИКТО ? Нє-е-е-е, Місю! Коломийські тебе ще й пальцем не чіпали. Коли й справді візмуться бити - біда буде!..  Ти, взагалі, даремно зв`язався з Коломиєю. Тут зовсім не Бруклін. Не Квінз і, навіть, не Гарлем! Ті часи, коли учився в 1-ій школі давно пройшли... Нині всьо не так... Нині якшо коломийські злапают то відпетрушать як стару козу діда Сидора! Ніхто, старий йолопе, дивитись не буде які ліфчики з спідницями ти на себе понатягував!.. То всім по барабану. І ше одне, Міську... Не пиши ніде шо ти "was born in Kolomya"! Добре?! Ти пиши: "I was born in Moscow" - оце якраз для тебе! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 жовтня 2011, 23:13 |
|
|
yanychar написав: Нє-е-е-е, Місю! Коломийські тебе ще й пальцем не чіпали. щира правда. але він ше тут трохи попише - то таки знайдут прямо там у Брукліні чи де він там ошивається. Наших там є доста. А після того висеру шо він написав тут про західну Україну - то його не тільки коломийські будуть шукати. yanychar написав: І ше одне, Міську... Не пиши ніде шо ти "was born in Kolomya"! 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 жовтня 2011, 23:15 |
|
|
Trembita написав: Меня, журналистку, Міську не будь таким засранцем. доста за спідницями ховатися
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 04 жовтня 2011, 01:52 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Trembita написав: Меня, журналистку, здесь , на форуме, избивают КОЛОМЫЙСКИЕ ГЕРОИ типа Киркорова. Такие же подонки.
Откуда у вас столько лютой ненависти ? Потому что вы - НИКТО ? А ти хто? Коломияни тебе за свого не визнають, захід України після твоєї зверхності розштампованої на багатьох сайтах - тебе теж на своїх не визнає і навіть, якщо ти згадаєш за свою дурну ідею щоб коломияни назвали якусь вулицю, що веде до міського звалища імені тебе - обов'язково згадають тобі за відношення до западенців, сам собі, дурень, яму вирив... Росія тебе не визнає, за те що ти там робив, якщо то правда - вони в тебе тихо всадять перо і скажуть, що вуличне пограбування. Америка на тебе клала американський ... Чи ти думаєш, що вибрався в США і вже мажор, там ти простий бомж: без реєстрації, роботи. Клянчиш по американських сайтах і просиш щоб тебе взяли в Білий Дім. Кому ти треба: старий та дурний... Те що ти дибіл - це зразу зрозуміло було, але після того як ти написав ту статтю - вже ні в кого це не викликає подиву. Будемо раді бачити тебе в Україні, ехр там щось говорив про каву, можеш на квитку на зворотню дорогу зекономити, думаю західна Україна буде рада побачити свого генія, та настільки що тебе просто так не відпустить... Чи ссиш? Ти мені дибілко наступне поясни. Явка твоя провалена, те що ти журналістка зі Львова, тому що ти вже так забрехалось, що якщо на початку (в 2008 році) ти розказувало одну легенду про себе, то згодом ти трохи про неї забуло і ти стала іншою людиною, тепер ти вже в нас журналістка (2011), в (2012) ти часом не станеш однокласницею Міші чи матір'ю-героїнею? Звідки у людей стільки злості до твоєї кандидатури, тому що нєфіг себе возвиличувати тут. Стань меценатом - подаруй Коломийській дитячій лікарні апаратуру, дай гроші на реконструкцію доріг і тебе назвуть великим, принаймні подумають так. А чим ти заслужив любов коломиян? Тим що ти начебто був шпигуном? Ти зрадник скоріше, ніж шпигун, а який ти шпигун можна почитати на російському форумі приватних детективів, як вони тобі тонко натякнули не вішати їм лапшу про твої шпійонські навики. Не можна впихнути коломиянам невпіхуєме, а ти почав нам насаджувати себе генія, прикриваючись дівчиною, от ми тебе і гнобимо і будемо гнобити! Поки що ти відчув бан на день, я тобі пропоную бан на вічно з видаленням твоєї улюбленої теми, яка має найбільшу популярність, за найменший пік в сторону когось і мені байдуже, що хтось тобі щось сказав, питання?  PS Журналісточко ти наше, а до чого ти далі додумаєшся? "После публікаціі статьи о западенцах, за мной началась слежка" чи "После публикации статьи о западенцах меня угрожают убить" ? 
|
 |
Trembita
|
Додано: 04 жовтня 2011, 04:35 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |