|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Trembita
|
Додано: 01 жовтня 2011, 19:19 |
|
|
Уважаемый SPY !
А когда мне, порядочной девушке, какой-то придурок "Борман" предлагает "дрочить" , это не противоречит правилам форума ? Вы хоть читаете, что пишет этот шизофреник ?
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 01 жовтня 2011, 20:04 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Trembita написав: Уважаемый SPY !
А когда мне, порядочной девушке, какой-то придурок "Борман" предлагает "дрочить" , это не противоречит правилам форума ? Вы хоть читаете, что пишет этот шизофреник ? цитату в студію. брехлом я тебе назвав. і небезпідставно. давай цитату, а то точно підеш в бан і надовго. відносно твоєї порядності - то є сумніви.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 01 жовтня 2011, 20:22 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
БорМан написав: spy - ти забанив це чмо? нє, поки що тільки попередження! Trembita написав: Уважаемый SPY !
А когда мне, порядочной девушке, какой-то придурок "Борман" предлагает "дрочить" , это не противоречит правилам форума ? Вы хоть читаете, что пишет этот шизофреник ? Де доказ того, що ти порядочна девушка? Факти! Я читав кожне повідомлення! Маразматиком називали, збоченцем називали, перестарілим пердуном - називали... Наступне я БорМана знаю краще чим ти і він ніколи не казав, що населення Західної України бидло... Трембіта, я тобі багато чого пробачав, багато на що закрив очі, але наїзд на цілий регіон і описування населення, як бидла, перекручення історії - я тобі не пробачу! Якщо знайдеш, щось подібне у висловлюванні БорМана - тоді будеш щось говорити. А зараз іди далі придумуй свої побрихеньки. Ти мене зараз виведеш із себе. Я попередив! Ні один гад, тим більше ти, не посміє щось подібне писати. Я зараз зі злості і тебе забаню і видалю твою тему і скажу, що так було, тому не виводь мене! 
|
 |
VohaBit
|
Додано: 01 жовтня 2011, 20:24 |
|
|
Trembita написав: А когда мне, порядочной девушке чим докажеш Trembita написав: какой-то придурок "Борман" предлагает "дрочить" , І як? Ти виконав рекомендацію? Trembita написав: Вы хоть читаете, что пишет этот шизофреник ? Ти би краще читав, що ти сам тут пишеш. Міську у тебе нервішкі зовсім здали. Ну негоже так розвіднику піддаватися емоціям. Видко ти вже зовсім опустився, якщо таке пишеш.
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 01 жовтня 2011, 20:57 |
|
|
Уважаемый SPY ! Коломия - не помия!  Вільний форум. Чутки, наклепи. Язиком почесати... Вот содержание этого форума. Почему я должна кому-то доказывать, что я - девушка ? Что я - порядочная девушка ? Почему на меня каждый день подонки и шизофреники типа "Бормана" выливают дерьмо, а вы, SPY, спокойно молчите ? А если бы "Борман" вашей девушке сказал "Иди подрочи" , вы бы тоже промолчали ?
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 01 жовтня 2011, 21:06 |
|
|
Trembita написав: подонки и шизофреники типа "Бормана" выливают дерьмо, Наразі гівно лиєш тут ти. процитувати мене ти не можеш, бо я до такого не опускаюсь. отже уходиш на відпочинок.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 01 жовтня 2011, 21:09 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Trembita написав: Уважаемый SPY ! Коломия - не помия!  Вільний форум. Чутки, наклепи. Язиком почесати... Вот содержание этого форума. Почему я должна кому-то доказывать, что я - девушка ? Что я - порядочная девушка ? Почему на меня каждый день подонки и шизофреники типа "Бормана" выливают дерьмо, а вы, SPY, спокойно молчите ? А если бы "Борман" вашей девушке сказал "Иди подрочи" , вы бы тоже промолчали ? а ти для мене не дєвушка, ти для мене маразматичний придурок, який замилює мені очі і прикривається дівчиною. Ми тебе вже неодноразово ливили на брехні, чому я маю тобі вірити? ЦИТАТА ДЕ?
|
 |
БорМан
|
Додано: 01 жовтня 2011, 21:10 |
|
|
усьо. Міська відправив підлікувати нерви, а то вже явно старий придурок з катушок з'їхав
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 жовтня 2011, 21:42 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Trembita написав: Почему на меня каждый день подонки и шизофреники типа "Бормана" выливают дерьмо, а вы, SPY, спокойно молчите ? та то не БорМан казав, то відей МатаХарі... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 01 жовтня 2011, 21:54 |
|
|
exp написав: Trembita написав: Почему на меня каждый день подонки и шизофреники типа "Бормана" выливают дерьмо, а вы, SPY, спокойно молчите ? та то не БорМан казав, то відей МатаХарі...  кому ти то розказуєш старий пердун уже гет з катушок зіскочив.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |