Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 20 серпня 2011, 01:17 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 вересня 2011, 20:36 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Студентка Киево-Могилянки Дарія Степаненко дала ляпас букетом квітів Табачнику прямо під час Саміту міністрів освіти СНД 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 вересня 2011, 20:37 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
yanychar написав: Студентка Киево-Могилянки Дарія Степаненко дала ляпас букетом квітів Табачнику прямо під час Саміту міністрів освіти СНД піар
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 вересня 2011, 20:51 |
|
|
exp написав: піар Шкода що мало бажаючих так попіаритись... Пачка гречки - ото люкс! Правда?!..
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 вересня 2011, 20:58 |
|
|
yanychar написав: exp написав: піар Шкода що мало бажаючих так попіаритись... Пачка гречки - ото люкс! Правда?!.. ех... робити їм нема шо... зрештою, а шо робити... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 вересня 2011, 21:17 |
|
|
exp написав: ех... робити їм нема шо... зрештою, а шо робити...  Як то "шо робити"?! Презентувати "футбольні ікони"! І для здоров"я безпечніше... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 23 вересня 2011, 21:37 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: exp написав: ех... робити їм нема шо... зрештою, а шо робити...  Як то "шо робити"?! Презентувати "футбольні ікони"! І для здоров"я безпечніше...  Ну почитав я про це, в Могилянці відхрещуються, що це їхня акція і заперечують, що приходили вимоги відчислити її чи проводили інші репресії дощо академії. Цікавий інший момент - дівчиною "опікується" деякий Андрій Парубій, нардеп від НУ, причетний до яєчнодимної вистави у ВРУ. Він займався витягування хлопців із Тризубу, що відпиляли пам'ятнику Сталіну голову і витягнув її. дівчині грозить 51грн штрафу або 15 діб арешту. Так що не все замішано на такій свідомій позиції самої дівчини. Хоча інцидент цікавий  Для самого Табачника - "все зрозуміло", він прокоментував що цю дівчину привезли і відвезли на машині вартістю 100К метрвих президентів, а Азарова турбують питання етики: не личить молодій дівчині так поступати з значно старшим поважним міністром, як вона так виховувалась
|
 |
БорМан
|
Додано: 23 вересня 2011, 21:58 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: yanychar написав: Студентка Киево-Могилянки Дарія Степаненко дала ляпас букетом квітів Табачнику прямо під час Саміту міністрів освіти СНД піар довбнею би було в самий раз
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 вересня 2011, 22:01 |
|
|
БорМан написав: exp написав: yanychar написав: Студентка Киево-Могилянки Дарія Степаненко дала ляпас букетом квітів Табачнику прямо під час Саміту міністрів освіти СНД піар довбнею би було в самий раз і заодно того хто її послав також... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 23 вересня 2011, 22:02 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
спочатку собачника на кіл посадити, а потім з рештою розбиратися