|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 18 вересня 2011, 22:49 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: "запорожець" був на місці... я не бачив 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 вересня 2011, 21:36 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
як тобі новина, думаєш, вигребуть? 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 20 вересня 2011, 22:21 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: як тобі новина, думаєш, вигребуть?  хто?
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 вересня 2011, 22:44 |
|
|
БорМан написав: exp написав: як тобі новина, думаєш, вигребуть?  хто? №1
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 21 вересня 2011, 00:27 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
а в приваті ніззя? мус тут писати-шифруватись? пишуть на люди, але так щоб ніхто нічого не розумів, навіть БорМан не доганяє що від него хочуть 
|
 |
exp
|
Додано: 21 вересня 2011, 15:11 |
|
|
SPY написав: а в приваті ніззя? мус тут писати-шифруватись? пишуть на люди, але так щоб ніхто нічого не розумів, навіть БорМан не доганяє що від него хочуть  все він розуміє... Катя пішла з кави-чаю (№1), от я і питаю, чи вони вигребуть, бо таку каву як вона, ще не готові робити... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 21 вересня 2011, 18:22 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: SPY написав: а в приваті ніззя? мус тут писати-шифруватись? пишуть на люди, але так щоб ніхто нічого не розумів, навіть БорМан не доганяє що від него хочуть  все він розуміє... Катя пішла з кави-чаю (№1), от я і питаю, чи вони вигребуть, бо таку каву як вона, ще не готові робити...  ше б я пам'ятав котра з них Катя  пам'ятаю була з коротшим волоссям блондинка і брюнетка чи то шатенка з довшим волоссям... я думаю що люди більше обирають зручне місце для посиденьок (недалеко від дому, роботи, т.д.) і що не всі відвідувачі розуміють котра добра кава та й вони вже пропіарились добре, а отже відвідувачі будуть, а значить вигребуть... інше питання чи буде там далі добра кава і чи в випадку погіршення не зменшиться кількість відвідувачів і зокрема чи буде ваш список починатись з крапки №1 чи вже може з №2, 3 т.д. 
|
 |
myrko
|
Додано: 21 вересня 2011, 18:33 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: от я і питаю... Як співают ваші західні сусіди: "Добра ота кава, що дручає з лави..." exp, цінителів справжної кави в Коломиї відав, аби на пальцьох перерахувати, то не тра й роззуватисі. А, як пише вище SPY, піпл зхаває й так. Инча справа, як ти вже собі вирішиш з нумерацією... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 21 вересня 2011, 19:02 |
|
 |
 |
|
|
myrko написав: Як співают ваші західні сусіди: "Добра ота кава, що дручає з лави..." exp, цінителів справжної кави в Коломиї відав, аби на пальцьох перерахувати, то не тра й роззуватисі. А, як пише вище SPY, піпл зхаває й так. Инча справа, як ти вже собі вирішиш з нумерацією...  повністю згоден... ну вас з вашою нумерацією, я тут задумався що мабуть здогадуюсь про яку Катю йдеться, якщо #1 то кава-чай, а не кофеїн. я її давно вже не бачив, востаннє бачив ще до армії  Нашим людям (загальній масі) не тра доброї кави, вам розказати як нескафе чи якобс робисі в півлітровій кружці? в коломиї гурмани - мабуть це ті, що хоть чули що каву не п'ють зі літрових відер, а з маленьких філіжанок, я вже не кажу, що відрізняють смаки кави... а справжніх поціновувачів, як каже myrko і справді облічитись: раз-два і нема...
|
 |
exp
|
Додано: 21 вересня 2011, 21:55 |
|
|
SPY написав: і зокрема чи буде ваш список починатись з крапки №1 чи вже може з №2, 3 т.д.  я про це і кажу... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |