| 

|   | 

| 

| Автор | 
			Повідомлення | 

| 

Капітан
		 | 

Додано: 14 вересня 2011, 12:52    | 

| 

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
					 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

| 

ага , добре шо трохи попустило ... то фіґня , може ше і виграють ... колись...    

_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

exp
		 | 

Додано: 14 вересня 2011, 13:00    | 

| 

З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
					 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій

| 

Капітан написав: ага , добре шо трохи попустило ... то фіґня , може ше і виграють ... колись...   шо значить колись?     

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Капітан
		 | 

Додано: 15 вересня 2011, 09:24    | 

| 

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
					 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

| 

exp написав: Капітан написав: ага , добре шо трохи попустило ... то фіґня , може ше і виграють ... колись...   шо значить колись?    ади , таже я не знаю точну дату , коли вони виграють...       

_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

exp
		 | 

Додано: 15 вересня 2011, 11:07    | 

| 

| 

Цитата: Головний англійського клуба "Сток Сіті" Тоні Пьюліс здивував своїм незнанням географії. Зокрема, під час передматчевої прес-конференції, приуроченої матчу з київським "Динамо" у першому турі Ліги Європи, менеджер "Сток Сіті" сказав, шо про те, що Україна є європейською державою.
  - Хто з Ваших гравців не зміг прибути до Києва? - Всі прибули, але 1-2 людини під питанням, і ми приймемо по ним рішення перед грою - чи будуть вони грати. Ми не хочемо зараз називати імен, але перед грою ми чітко визначимося зі складом, і я сподіваюся, він буде бойовим.
  - Крауч прилетів? - Ні, він не прилетів. Як і Меттью Етерінгтон.
  - Ви назвали Ваших суперників по групі "гидотою". Звідки така неповага? - Я навіть не уявляв, що Україна знаходиться в Європі. Але насправді, ми всіх поважаємо. "Динамо" Київ - дуже відомий клуб, я відчуваю до нього велику повагу, у цієї команди багата історія. У "Динамо" дуже хороший шанс пройти далі в нашій групі.
  - Ваші розвідники переглядали матчі "Динамо" вживу? - Так, вони переглядали ігри "Динамо", крім того, ми переглядали відео матчів киян проти "Манчестер Сіті". У команди дуже хороший підбір гравців, і ми серйозно ставимося до неї.
  - Як Ви вважаєте - Шевченко небезпечніший, коли виходить зі старту або з лави? - Шевченко - великий гравець з фантастичним послужним списком, і його як і раніше варто побоюватися.
  - А кого ще з гравців Ви могли б виділити? - Між нашими клубами існує велика різниця в європейському досвіді. Я не хочу нікого вирізняти, але ті, хто грали проти "МанСіті", дуже хороші.
  - Чи будете Ви задоволені нічийним результатом? - Ми намагаємося перемогти в кожній грі, але цей матч буде дуже складним, тому що "Динамо" - фаворит у нашій групі.
  - Які Ви ставите завдання у турнірі? - Перш за все, нам потрібен досвід, тому що ми 30 років не грали в євротурнірі. Саме потрапляння в Лігу Європи - це успіх.
  - Чому Ви прийшли на прес-конференцію без гравця? - Вони зараз сплять після важкого перельоту.
  - Чи готовий "Сток Сіті" грати на два фронти? Що є для Вас пріоритетом? - Прем'єр-ліга - наш пріоритет. Участь у Лізі Європи це просто набуття досвіду. Зараз я більше стурбований грою з "Сандерлендом".
  - Саме з цим пов'язана відсутність Крауча і Вудгейта? - Пітер після гри з "Ліверпулем" взагалі не тренувався через травму і тому не прилетів. Джонатан теж отримав ушкодження в цьому матчі. динамікі мають нині їм показати де раки зимують     

| 

| 

| 

| 

|  

| 

БорМан
		 | 

Додано: 15 вересня 2011, 11:20    | 

| 

З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия

| 

exp написав: динамікі мають нині їм показати де раки зимують будем сподіватись     

_________________ Scio me nihil scire 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

exp
		 | 

Додано: 18 вересня 2011, 13:44    | 

| 

| 

| 

мені розповіли про Карпати... кажуть Дим зробив ці проблеми... Кононов , якщо до зими нічо не зміниться, піде... 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

БорМан
		 | 

Додано: 18 вересня 2011, 14:07    | 

| 

З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия

| 

exp написав: мені розповіли про Карпати... кажуть Дим зробив ці проблеми... Кононов , якщо до зими нічо не зміниться, піде... дістали вже ці срані олігархи. забавляються собі в футбол.    

_________________ Scio me nihil scire 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

exp
		 | 

Додано: 20 вересня 2011, 21:39    | 

| 

| 

тепер євроматчі будуть дууже пізно...    

| 

| 

| 

| 

|  

| 

SPY
		 | 

Додано: 26 вересня 2011, 15:11    | 

| 

|  

| Девелопер-недоучка :D |  

|  

| 

| 

З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия

| 

говорю зразу любителям землерийок - фанатом динамо машини я не являюсь, землерийок тим більше, того що називати українським футболом в який грають закуплені гравці із інших країн, позорячи Україну, мов у нас нема кому грати тому і купуємо - ганьба власникам клубу. Однак нарив на класне відео ультрасів динамо, сподобалось, гарна в них організація підтримки (сподіваюсь ультраси не купують собі прихильників у африканських країнах, подібно клубам)   

| 

| 

| 

| 

|  

| 

exp
		 | 

Додано: 26 вересня 2011, 15:47    | 

| 

| 

SPY, займайся краще політикою...     

| 

| 

| 

| 

|  
	 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість  |  
	|   |  

| 
	  | 
	Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
   | 

| 
		  |