|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 09 вересня 2011, 16:32 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
місько остаточно впав в маразм
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 09 вересня 2011, 19:52 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
БорМан написав: місько остаточно впав в маразм а хіба він з нього виходив? 
|
 |
Trembita
|
Додано: 11 вересня 2011, 01:48 |
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 вересня 2011, 10:58 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Trembita написав: ok Яке там в дупу "ok"?!.. Міську, у тебе явно настала криза жанру. Поки ти ліпив свої дурниці по сайтах і форумах, поки вишукував лінки в задницях, мудрі люди робили справжню а не вигадану політику. Who Will Win The 2012 ElectionТебе тут і рядом не валялось! Ти й далі ліпи свою галабурду: "Mikhail Kryzhanovsky for U.S. President 2012"...  До речі, сьогодні в Сан-Паулу, в Бразилії, проходить Miss Universe Ніякої Головкової, розуміється, там і близько не валялось! Ви, на пару, могли би з успіхом претендувати на звання President of Losers&Miss Loser 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 12 вересня 2011, 11:23 |
|
|
Цитата: "Mikhail Kryzhanovsky for U.S. President 2012". наскільки мені відомо, президентом США може бути тільки народжений в США. Місько же гіби Коломийський. Я тут вже про це писав. але до даунів не доходить. Міську ти справді дебіл, чи думаєш шо всі кругом дебіли? парочка місько і трембіта нагадують оцево 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 вересня 2011, 12:36 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
БорМан написав: ... парочка місько і трембіта нагадують оцево
А це-во я уже видів!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 12 вересня 2011, 12:54 |
|
|
yanychar написав: А це-во я уже видів!.. отож видко не лиш у мене такі асоціації виникли 
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 13 вересня 2011, 21:27 |
|
|
  Все американские политики учатся политическому искусству по учебнику Михаила Крыжановского.
Американцы вообще любят учиться , в отличие от украинских и русских алкашей.
Кроме этого , учебник изучают десятки тысяч студентов в 300-тах университетах по всему миру (worldcat.org "Mikhail Kryzhanovsky" ), кроме Украины и России.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 13 вересня 2011, 22:46 |
|
|
Trembita написав: Все американские политики учатся политическому искусству по учебнику Михаила Крыжановского. докази де? фотки в студію Trembita написав: Кроме этого , учебник изучают десятки тысяч студентов в 300-тах университетах по всему миру де докази. бажано по кожному із 300 універів. цим триндєжом тема повна від першої сторінки. факти давай.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 13 вересня 2011, 22:55 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Trembita написав: Американцы вообще любят учиться , в отличие от украинских и русских алкашей. + до слів БорМана, якби само хоть вчилось то знало, якщо ти хочеш щоб коломияни, українці чи росіяни любили чи ти збираєшся балотуватись то знало б, що не можна так розмовляти з електоратом, ніхто ж тебе не полюбить і не проголосує Хіба що в тебе є багато гречки, яку можна роздати електорату, але це точно не про Мішу, що з нього візьмеш? 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |