|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 07 червня 2011, 10:52 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
БорМан написав: все одно сюжет якийсь незавершений  Чого, дуже навіть завершений, лиш мені назва не дуже..., я би назвав " le Праффесіонал", мені теж фільм з бельмандою уявився  , тра десь сісти - передивитися. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 червня 2011, 15:15 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
НЕ ПРИКОЛ!  "Мировой суд Казани вынес обвинительный приговор блогеру Юрию Егорову по уголовному делу о клевете и постановил уничтожить компьютер как орудие преступления. Об этом говорится в сообщении правозащитной ассоциации АГОРА, поступившем в «Газету.Ru». Как уточняется, поводом для разбирательств стали несколько записей Егорова, в которых он раскрыл подозрительные, с его точки зрения, схемы выплат зарплаты сотрудникам Аппарата Уполномоченного по правам человека в Татарстане Рашита Вагизова. Рядовые сотрудники «получали положенный им минимум», а разница «от 400 до 600 тысяч рублей за год… выписывалась бухгалтеру и завхозу», говорится в сообщении. «Рашит Вагизов назвал слова блогера и своего бывшего подчиненного Юрия Егорова «сплошной клеветой». В чем конкретно выразилась в интернет-текстах Егорова клевета, Рашит Вагизов пояснить не смог, сославшись на то, что не помнит», – отмечается в сообщении правозащитной организации. Егоров предоставил суду документы, подтверждающие правомерность обвинений. Тем не менее, суд посчитал, что блогер распространял «заведомо ложные сведения, порочащие честь и достоинство Вагизова и подрывающие его репутацию». За свои высказывания о деятельности Вагизова Егоров получил шесть месяцев лишения свободы условно с испытательным сроком в полгода. Его компьютер должен быть уничтожен как орудие преступления." Суд постановил уничтожить компьютер блогера как орудие преступленияПравильно! Монітор - каменувати! Клаву - розіп"яти на паркані! Мишку - повісити за шнур! А системний блок - спалити як Жанну д'Арк! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 14 червня 2011, 12:34 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
А що, цілком по ординськи! Тіко я, все що має дроти, прив'язав би до сідла і встеп!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 15 червня 2011, 11:05 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
ага... сильно настрій піднявся 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 17 червня 2011, 08:35 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Знайомий працює на бусику у Норвегії. Їхав своєю тачкою по трасі. Дозволена швидкість - до 70 км/год. Їде повз камери з 72 км/год. Камера його сфотографувала. Він у шоці. Фотографують же за перевищення від 6 км/год. Розвертається. Проїжджає 68 км/год - знов фото! Ну, глюк! Розвертається ще раз. Їде з 40 км/год - його знову сфотографували. Ну, думає, заклинило камеру. Через тиждень прийшло три штрафи за непристебнутий ремінь.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 червня 2011, 09:58 |
|
|
оце розсмішив... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 17 червня 2011, 11:23 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Старший_брат написав: Знайомий працює на бусику у Норвегії. Їхав своєю тачкою по трасі. Дозволена швидкість - до 70 км/год. Їде повз камери з 72 км/год. Камера його сфотографувала. Він у шоці. Фотографують же за перевищення від 6 км/год. Розвертається. Проїжджає 68 км/год - знов фото! Ну, глюк! Розвертається ще раз. Їде з 40 км/год - його знову сфотографували. Ну, думає, заклинило камеру. Через тиждень прийшло три штрафи за непристебнутий ремінь. А був би пристебнутий - знайшли би ще з десять інших порушень: нєфіг перед камерою туди-сюди їздити. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 вересня 2011, 14:48 |
|
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 13 вересня 2011, 15:44 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: :-D ви ще пропустили передісторію, що перед тим у них довго не вдавалось виконати цей трюк і тут нарешті в 4 відео вдалось, якби не... Частина 1Частина 2Частина 3Частина 4
|
 |
exp
|
Додано: 13 вересня 2011, 15:56 |
|
|
не знав про ці частини 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |