|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 04 вересня 2011, 01:36 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
не знав куди це притулити. мо комусь пригодиться Цитата:
Як маринувати шашлик: 1. Замочуємо 15 хвилин в Е124 (барвник червоний Понсо 4R) 2. Витримуємо 7 хвилин в Е211 (консервант, бензоат натрію) 3. Додаємо щіпку Е321 (бутилгідрокситолуол, регулятор кислотності) 4. Стабілізатор Е415 (ксантанова камедь) додаємо за 10 хвилин до жарки. 5. Я ще додаю Е536 (фероцианід калію) від сильного зморщування на вогні. 6. Додати Е620 (Глутамінова кислота, підсилювач смаку) за смаком. Якщо пересушили, додати Е927b (Карбамід, текстуратор) щоб не помітили.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 вересня 2011, 11:57 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
 отакої
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 04 вересня 2011, 14:09 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
БорМан написав: не знав куди це притулити... Як маринувати шашлик:
куди, куди - таже в кулінарію і як каже yanychar ... а тим часом...Ідуть дві бабусі-єговістки зі своїми книжечками по парку. Підходять до двох наріків, котрі собі покурюють на лавочці: - А ви вірите, що наша планета скоро загине? - А ви з якої планети?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 вересня 2011, 14:04 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Из зaявления: "Кaк меня все..." Зaчеркнуто. "Кaк я вaс всех н..." Зaчеркнуто. "Дa пошли бы вы все в..." Зaчеркнуто. "Прошу предостaвить мне очередной отпуск".
Воентур предлaгaет: Уникaльные туры по Европе нa Т-72! Вaршaвa, Берлин, Прaгa. Вы плaтите только зa солярку. Выезд - по мере комплектовaния бaтaльонов.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 06 вересня 2011, 16:27 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Гнига рекордів Гіннеса зафіксувала новий рекорд по швидкості передачі даних. Рекордсменом став вантажник Васілій, який впустив ящик з 40 терабайтними вінчестрами з висоти 6м і пробув в повітрі 1,1 с., при приземленні швидкість передачі даних становила 36 ТБ/с або 288 Тбіт/с, що без сумніву являється світовим рекордом швидкості передачі даних.
|
 |
exp
|
Додано: 08 вересня 2011, 15:22 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Збірна України настільки "вразила" вболівальників своєю грою у товариських матчах в ході підготовки до домашнього Євро-2012, що фани зробили підопічних Олега Блохіна героями анекдотів.
- Збірна України у впертій та безкомпромісній боротьбі поступилася бабусі місцем у трамваї. Це єдиний випадок, коли наші билися до кінця!
- Судячи по грі збірної Блохіна, чемпіонат в Польщі та Україні для нас вже треба скоротити до ПУк-2012 або перейменувати на Нєрво-2012.
- Коментатор швидко-швидко говорить: - М'яч у Мілевського, прохід по лівому краю, пас у штрафний майданчик, удар по воротах, стійка! .. Тут двері з шумом відкриваються, вбігає захеканий Блохін: - Повільніше, будь ласка! Хлопці не встигають.
- Спонсор збірної України з футболу - пиво безалкогольне. Давайте тверезо оцінювати наші шанси!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 09 вересня 2011, 13:03 |
|
 |
 |
|
|
Президент Медведев издал указ, запрещающий называть его Владимиром Владимировичем.
В России всё что делается ключом меньше чем на 24, считается нанотехнологией.
В Антарктике найдена нефть. Кровавому режиму пингвинов недолго осталось мучить свой народ.
Рождаемость в России падает - всё больше людей понимают, что лучше появиться на свет в другом месте.
|
 |
Капітан
|
Додано: 09 вересня 2011, 15:42 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
не так смішно , як задумуватєльно... у кожному жарті є трошки жарту... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 09 вересня 2011, 19:54 |
|
 |
 |
|
|
Капітан написав: не так смішно , як задумуватєльно... у кожному жарті є трошки жарту...  імно не цікаво банальний жарт, а якщо він є іронічним і в ньому ще є контекст - це круто 
|
 |
myrko
|
Додано: 10 вересня 2011, 11:50 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
- Навіщо ти мене питаєш, як справи, коли ми живемо в одній країні?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |