Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Сторінка 42 з 82 [ 815 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 82  Далі

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2011, 14:34 
Офлайн

Повідомлення: 4424
SPY написав:
Як каже БорМан: "Чукча ні чітатєль, чукча - пісатєль"...
До України прибули перші екземпляри широко розрекламованої книги Віктора Януковича "Opportunity Ukraine".

І це мені шось нагадує... :?:
Зображення
Зачекайте троха і оті "opportunity" ще ввійдуть до обов'язкового курсу літератури в школах.

Догори 
 Повідомлення Додано: 08 вересня 2011, 18:07 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
myrko написав:
SPY написав:
Як каже БорМан: "Чукча ні чітатєль, чукча - пісатєль"...
До України прибули перші екземпляри широко розрекламованої книги Віктора Януковича "Opportunity Ukraine".

І це мені шось нагадує... :?:
Зображення
Зачекайте троха і оті "opportunity" ще ввійдуть до обов'язкового курсу літератури в школах.

я вже колись згадував один старий анекдот по цьому випадку:

После вручения Ленинской премии Брежнев сидит в своем кресле и играет лауреатским значком.
В кабинет к генеральному секретарю заходит Суслов:
— Михайло Андреевич, ты «Малую Землю» читал?
— А как же, Леонид Ильич, замечательная книга!
Через некоторое время к Брежневу заглянул Пельше:
— Арвид Янович, ты «Малую Землю» читал?
— Читал, Леонид Ильич, аж два раза. Превосходная вещь!
Оставшись в кабинете наедине, Брежнев задумчиво произнес:
— Надо же, всем нравится. Может, и мне прочитать?

Догори 
 Тема повідомлення: Спасибі мешканцям Донбасу
 Повідомлення Додано: 08 вересня 2011, 18:10 
Офлайн

Цитата:
Думаю, на сьогодні вже немає таких, які б не чули про вчорашній розгром УБОЗівцями офісу фірми "ПростоПрінт" - тієї самої, що друкувала написи на футболках "Спасибо жителям Донбасса".
Менти зробили фірмі підставу: замовили виготовити 2 (дві!) футболки з логотипом Євро-2012, на який розповсюджується закон про захист авторського права. Коли працівники фірми зателефонували замовникам, що футболки готові, з’явився УБОЗ і влаштував "маски-шоу" - всіх поклали на підлогу, зробили обшук, далі допитували людей до пів на п’ятої ранку і вивезли все обладнання у невідомому напрямку. Двоє підставних замовників футболок з логотипом Євро були під час обшуку понятими.

Зображення

(І тільки не кажіть мені зараз, що не треба було порушувати авторське право. Адже всі чудово розуміють, що дякувати за "маски-шоу" треба не авторському праву, а саме "мешканцям Донбасу". Це було зроблено для того, щоб інші фірми боялися друкувати "агітпродукцію" проти влади.
Водночас я ще раз закликаю всіх, хто в опозиції до хамовлади, дмухати на холодне і не вестися на примітивні ментівські розводи. А ще не мати вдома чи на роботі нічого такого, що можуть трактувати, як щось таке :)))

Поширюю відкритий лист директора фірми Дениса Олєйнікова до Президента України Віктора Януковича. Думаю, зі змістом цього листа багато хто погодиться. Тому давайте його як слід розповсюдимо.

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ДЕНИСА ОЛЄЙНІКОВА ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ВІКТОРА ЯНУКОВИЧА

Зображення

Шановний Вікторе Федоровичу,

Мене звати Денис Олєйніков. Я директор і власник інтернет-сервісу ProstoPrint.com - унікального для України і найбільшого в Східній Європі сервісу товарів на вимогу.

Я ніколи не був Вашим виборцем. У 2004 році на Майдані в Києві я протестував проти Вашого обрання Президентом, кілька місяців тому брав активну участь у «податковому Майдані». І саме тому я сьогодні звертаюся до Вас - нижче поясню чому.

Один з Ваших опонентів, який згодом виявився занадто слабким і безхарактерним для того, щоб виправдати довіру мільйонів українців, що підтримали його, йшов на вибори під гаслом «Вірте тільки справам». Деякі з Ваших справ за останні два місяці - наприклад, принципова позиція у газовому протистоянні з Росією - не те, щоб додають Вам прихильників, але дають тим людям, які раніше жорстко не сприймали Вас як Президента, малесенький промінчик надії на те, що і Ви можете принести якусь користь Україні. Інакше кажучи, якщо двома місяцями раніше серед багатьох моїх друзів і однодумців - людей з вищою освітою, підприємців, людей самозайнятих і творчих професій - Ви мали повний і абсолютний нуль за дванадцятибальною шкалою «довіра», то до вчорашнього дня я був готовий поставити Вам одиницю або навіть двійку. Але все змінилося вчора о третій годині дня.

Розгром офісу "ПростоПрінт" - це політичне замовлення. Про це знають слідчі та оперативники, і не особливо соромляться говорити вголос. Жодних товарів із символікою Євро-2012, крім тих, які замовили самі співробітники міліції (і які ми надрукували, бо ми виготовляємо товари на замовлення клієнта) при обшуку у нас не знайшли - і тому вчора ввечері «докази провини» посилено фабрикували, але так нічого суттєвого придумати і не змогли. Людей, у яких сім'ї та діти, утримували в приміщенні УБОЗ до пів на п'ятої ранку. Мені не пред’явили жодних офіційних документів про те, що відбувається, а майно компанії (яку в 2000 році я починав створювати, маючи в активах 300 доларів стартового капіталу і вагітну дружину) вивезли в невідомому напрямку, не надавши опису або хоча б можливості бути присутнім при завантаженні.

Я звертаюся до Вас як все ще гаранта Конституції в надії на законність і правосуддя - це все, чого ми хочемо, оскільки за законом і справедливістю вся ця «справа» розсиплеться як карточний будиночок, а виконавці, як мінімум, позбудуться погон.

Вікторе Федоровичу, моє звернення набагато важливіше для Вас, ніж для мене. Я - досвідчений фахівець, який побудував не одну інноваційну компанію в Україні. Моя дочка - чемпіонка України з тенісу. Сьогодні моя сім'я піддається політичним переслідуванням з боку Ваших підлеглих, ми можемо це довести і отримати притулок у Європі або США.

Але - чи потрібно це Вам? Ви готові переступити через ту Україну, яку представляють Ваші невиборці і прийняти лаври чергового європейського диктатора, чинити свавілля і тиск - або ж Ви не безнадійні, і для Вас цінні, ДІЙСНО цінні ті один-два бали довіри, які Ви важко, але завоювали ?

Вибір за Вами".
http://watcher.com.ua/2011/09/07/vidkrytyy-lyst-denysa-olyeynikova-do-prezydenta-ukrayiny-viktora-yanukovycha/

Джерело: Блог Білозерської

Догори 
 Тема повідомлення: Re: Наш
 Повідомлення Додано: 08 вересня 2011, 23:38 
Офлайн

Повідомлення: 5158
уже і анекдоти з'явилися про цей випадок
Цитата:
Вболівальники київського Динамо прийшли в дисциплінарний комітет Премє'р-ліги:

- За що ви оштрафували наш клуб на 100 тисяч гривень?

- Ви своєю "кричалкою": "Спасибо жителям Донбасса..." принизили честь керівника держави.

- Але ж ми мали на увазі президента футбольного клубу!

- Не морочте нам голову, ми без вас знаємо, хто в нашій країні пі*****...

Догори 
 Повідомлення Додано: 15 вересня 2011, 11:37 
Офлайн

Цитата:
Деятельность сервиса ProstoPrint временно приостановлена
админиcтрацией в связи с политическими преследованиями
владельцев сервиса и милицейским беспределом.

Все обязательства
перед инвесторами, партнерами и покупателями будут выполнены.
Однако для этого понадобится некоторое время.

Будем благодарны за терпение и понимание!
Последние новости сервиса ProstoPrint
Где купить футболки "Спасибо жителям Донбасса" и пообщаться с хорошими людьми? Ответ ЗДЕСЬ
http://prostoprint.com/
Зображення

Догори 
 Повідомлення Додано: 23 вересня 2011, 13:44 
Офлайн

Двоє чоловіків вистрелили в хлопця, який відмовився зняти футболку "Спасибо жителям Донбасса".

Про це повідомив активіст "Спільної справи" Олександр Данилюк в своєму блозі.

"Сьогодні о 18.00 Андрія Ореста, який йшов в Києві по вул. Щекавицькій... до офісу "Спільної Справи" було зупинено двома чоловіками, які почали в грубій формі вимагати негайно зняти футболку", - пише він.

"Андрій відмовився, після чого один з чоловіків дістав пістолет та вистрелив в нього, нанісши йому наскрізну рану долоні, після чого чоловіки втекли з місця пригоди", - зазначає Данилюк.

Хлопця відвезли до лікарні, де йому була надана невідкладна медична допомога.

Як відомо, 6 вересня офіс компанії "ПростоПрінт" захопив УБОЗ нібито через друк футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса…".

Потім прес-служба МВС у Києві заявила, що обшук у Prostoprint пов'язаний із підробкою сувенірної продукції до Євро-2012.

15 вересня бійці спецпідрозділу міліції "Беркут" відбирали у торгівців футболки та чашки з написами "Спасибо жителям Донбасса", які торговці реалізували на Майдані Незалежності.

У понеділок стало відомо, що власнику "ПростоПрінта" Денису Олейникову погрожують.

Джерело: Українська правда

Догори 
 Повідомлення Додано: 23 вересня 2011, 14:08 
Офлайн

Зображення

Віктор Янукович взяв темп, якому міг би "позаздрити" Леонід Кучма.

Той перетворився на вигнанця в європейських колах на восьмий рік свого президентства, після смерті Гонгадзе, "України без Кучми", "касетного скандалу", "Кольчуг" і так далі...

Логічним завершенням згаданих процесів стала ганебна сторінка в історії української дипломатії, коли в листопаді 2002-го протягом самміту НАТО у Празі вперше було застосовано розсадку керівників делегацій за французькими назвами їхніх країн. Таким чином організатори унеможливили, щоб Леонід Кучма був сусідом з Джорджем Бушем і Тоні Блером.

Але швидкість, з якою нинішній президент втрачає репутацію за кордоном, значно випереджає досвід Леоніда Кучми. Янукович ризикує перетворитися на "кульгаву качку" вже на другий рік перебування при владі. "Українській правді" стали відомі деякі подробиці зусиль, які застосовує Захід для того, щоб врятувати Україну від перетворення на другу Білорусь, а її президента - на парію.

Обрання Януковича на посаду вітали в західних столицях. У перші дні після другого туру йому зателефонував Барак Обама, а посли Франції та Німеччини попросили про термінову зустріч у Сергія Льовочкіна, щоб вручити йому вітальні листи для Януковича зі своїх столиць.

Рішення нового президента здійснити перший візит до Брюсселя сприйняли там як позитивний жест. І, як завжди буває, європейська бюрократія почала сприймати негативні сигнали із Києва з кількамісячною затримкою.

Громадянське суспільство в Україні уже на повний голос волало про утиски опозиції та згортання свободи слова, коли західні чиновники продовжували виголошувати ритуальні фрази про започаткований новим президентом "курс реформ".

Янукович через ручний Конституційний суд повернув собі владу Кучми, а Луценко вже декілька тижнів сидів у тюрмі, коли у риториці Заходу з'явилася досить стримане визначення - "вибіркове правосуддя".

Сигналом для Банкової мало стати надання Чехією політичного притулку Богдану Данилишину, але замість висновків Янукович лише звинуватив цю країну ледь не в отриманні грошей від опозиції.

Поворотною точкою в сприйнятті Януковича стало 5 серпня 2011 року - день арешту Юлії Тимошенко. Адміністрація президента мала ілюзії, що Європа так само проковтне і цю подію. Але злий жарт з Банковою зіграла одвічна затримка в реакції Заходу, якому потрібен час, аби вся бюрократична машина перетравила інформацію про нові реалії та узгодила спільний підхід.

Сьогодні, через півтора місяці після ув'язнення Тимошенко, її справу не називають інакше ніж "політично мотивованою", а Віктор Янукович впевнено прямує в "чорний список" авторитарних політиків.

Продовжити читати

Догори 
 Повідомлення Додано: 23 вересня 2011, 15:16 
Офлайн

SPY написав:
Продовжити читати

нє
ми в курсі шо янукович не є білий і пушистий, але це не означає автоматично шо такою є тимошенко. я не проти аби їх всіх там пересадили. народ аплодуватиме стоячи.

Догори 
 Повідомлення Додано: 23 вересня 2011, 17:28 
Офлайн

БорМан написав:
SPY написав:
Продовжити читати

нє
ми в курсі шо янукович не є білий і пушистий, але це не означає автоматично шо такою є тимошенко. я не проти аби їх всіх там пересадили. народ аплодуватиме стоячи.

а я що за тимошенко? чи ви мене перший день знаєте? просто яник помаленьку втрачає свій авторитет. зисіс гуд. вері гуд. інше питання що на фоні всіх цих подій тимошенко чуть не свята великомучениця, але то вже таке...

Догори 
 Повідомлення Додано: 23 вересня 2011, 17:38 
Офлайн

SPY написав:
чуть не свята великомучениця

ну це вже навряд. народ дивится на то всьо як на мильну оперу. ніхто там задурно мітингувати не буде. тіки за бабки.

єдина подія яка відбулась останнім часом, і яка може мати якісь наслідки- це штурм афганцями вреховоної зради. ну ше футболки - але то так -погудіти.
усілякі тимошенки януковичі і прочі іже с німі - потихеньку втрачають контроль над ситуацією і відходять на другий план. питання уже не про фамілії, а про систему, яка їх висунула.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 42 з 82 [ 815 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 82  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення