|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 29 серпня 2011, 14:22 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Trembita написав: ЗАЩИТИТЬ МИХАИЛА КРЫЖАНОВСКОГО !
а шо? файне відео. особливо останнє 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 29 серпня 2011, 19:57 |
|
|
Враги Крыжановского уже и на английском свое дерьмо выставили ! Явно ФСБ старется угодить господину Путину.WHO IS KRYZHANOSKY ? http://smotri.com/video/view/?id=v183880275ea
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 29 серпня 2011, 20:09 |
|
|
Trembita написав: Явно ФСБ старется угодить господину Путину. та вони самі в повній непонятці хто такий крижановський 
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 30 серпня 2011, 01:29 |
|
|
Путин был Директором ФСБ, поэтому прекрасно осведомлен об операции СБУ "Кремль" по ликвидации Ельцина, которого мог ликвидировать Михаил Крыжановский в 1992 г, снайпер спегруппы КГБ "Набат", кстати. Крыжановский имел право самостоятельно решать, что ему делать в Москве, в том числе - убивать врага Украины Ельцина или нет. Поэтому президент Кравчук приказал уволить Крыжановского, а затем - ликвидировать после прекращения операции. Подробности есть на Интернете. Крыжановский скрывался в Польше, но его и там пытались достать. Большая политика - большая грязь. 
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 30 серпня 2011, 06:17 |
|
|
Послухала придуркувату піснюпридурковатого Степана Гіги "У райськім саду", присвячену геніальному співаку Назарію Яремчуку. Як можна співатти такий ідіотизм:" Я любив вас усіх, а найбільше любив Україну, Певно, в цьому і є та найважча провина моя". Як це собі уявляє придурок Гіга - окремо існує український народ, а окремо існує Україна ?! І в тому, що покійний Назарій любив Україну більше, ніж народ України - його страшна провина ?! ПРЕД КИМ ?! Як можна співати такий ідіотизм від імені покійного нашого генія ?! І ця шизофренія викладається на YouTube і її слухають 140 тисяч придурків ! http://www.youtube.com/watch?v=tSSmcUDqS7A
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 30 серпня 2011, 06:46 |
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 серпня 2011, 11:30 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Trembita написав: Враги Крыжановского уже и на английском свое дерьмо выставили ! Явно ФСБ старется угодить господину Путину.
WHO IS KRYZHANOSKY ? http://smotri.com/video/view/?id=v183880275ea
Загалом, всі ці дурниці ліпить якийсь tom (tom smith, tom lancaster, tom77, tom 7.40). Гадаю, що сам пан Крижановський, в різних іпостасях, намагається таким чином пропіарити себе, коханого. Або ж то можуть бути... 1. «Брати-мусульмани» الإخوان المسلمون 2. «Ісламський джихад» حركة الجهاد الإسلامي في فلسطين 3. «Хезболла» حزب الله 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 30 серпня 2011, 13:30 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Trembita написав: Послухала придуркувату піснюпридурковатого Степана Гіги "У райськім саду", присвячену геніальному співаку Назарію Яремчуку. Як можна співатти такий ідіотизм:" Я любив вас усіх, а найбільше любив Україну, Певно, в цьому і є та найважча провина моя". ... І ця шизофренія викладається на YouTube і її слухають 140 тисяч придурків ! І про це говорить український зрадник, який зараз змився за кордон і хоче бути президентом США, або Росії, або України на крайняк? Кому-кому не тобі Місько про це судити! Той хто готовий працювати на будь-який уряд і йому байдуже чи то СБУ, чи ФСБ, чи КГБ, чи ФБР, чи ЦРУ ?! Зрадникам слово не давали! І він ще буде щось говорити про націоналізм і любов до країни? В інтернет повно лабуди про величність Крижановського написаного ним самим і що? Ця шизофренія викладається тобою, але ти про це мовчиш... от і мовчи...
|
 |
БорМан
|
Додано: 30 серпня 2011, 15:51 |
|
|
SPY написав: хоче бути президентом США, або Росії, або України на крайняк? я тут подумав і вирішив. а чо таково розмінюватися на дрібниці. хочу бути президентом галактики. хто проти? голосуємо. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 серпня 2011, 21:24 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |