|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 19 серпня 2011, 13:20 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
ЗІ: щоб не вводити гугл в оману, а то і справді подумає, що коломияни люблять отого тойво недолугого розвідника пропоную - перенести в гумор і перейменувати тему. трембіті голос не давали, ну що скажете? ЗІ: швидко трембіта вчиться. пройшло 3 роки як воно навчилось поставити авку... ще б свою... поставте краще крижановського - він мну більше подобається 
|
 |
БорМан
|
Додано: 19 серпня 2011, 13:28 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
SPY написав: пропоную - перенести в гумор і перейменувати тему. я за. а ше краще перенести в нісенітниці. а переіменувати - "до чого доводить маразм"
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 серпня 2011, 15:07 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
БорМан написав: SPY написав: пропоную - перенести в гумор і перейменувати тему. я за. а ше краще перенести в нісенітниці. а переіменувати - "до чого доводить маразм" І я "за". Лиш перейменовувати не тре, аби не казали шо їх затискают. А перенос, де-небудь у "Кури, свині", то якраз буде люкс. Ця братія додумається давати посилання на коломийський форум (таке уже було!), - аби з нас люди не шкірилисі...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 19 серпня 2011, 15:16 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: А перенос, де-небудь у "Кури, свині", то якраз буде люкс. сказано-зроблено SPY: ЗІ: поки писав формулювання - ви вже і перенесли 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 19 серпня 2011, 15:33 |
|
 |
 |
|
|
Враховуючи те, що топікстартер неодноразово з'їжджає з теми "Політолог і розвідник з Коломиї" публікує нісетниці про сторонніх людей (Аліна Головкова, Софія Ротару, Володимир Івасюк та інші), які не стосуються теми, тим самим являється офтопом; неодноразово публікує статті, які не мають підтвердження, а скоріше являються жовтою пресою; неадекватність і непослідовність викладення статей, які знову ж таки не відносяться даної теми; неадекватне відношення до користувачів (особисті наїзди на БорМана) вважаю за доцільне перенести в інший розділ, оскільки більшість дописувачів не сприймають дану тему серйозно тому вона буде актуальніша в іншому розділі!
Рішення апеляції не підлягає, якщо топікстартер і подалі буде вести себе неадекватно - тему буде видалено або закрито остаточно!
|
 |
Trembita
|
Додано: 19 серпня 2011, 20:18 |
|
|
Абсолютно не согласна. Последний материал - это интервью Михаила Крыжановского. Информация о Ротару, Серове, Ивасюке - тоже от него. Я его поклонница и имею право рассказать и о себе, своих подругах коротко. А тема раскрывается с самой первой страницы - с биографии Крыжановского. Вы лучше подсчитайте, сколько фотографий, видео, газетных статей, интервью ,телеинтервью, отрывков из учебников по разведке, контрразведке и искусству политики Крыжановского уже есть в этой теме ! 50 , не меньше. И после этого - "тема не раскрыта" ?! Не только Коломыя, вся Украина с огромным интересом ждет материалов Крыжановского. Коломия - не помия!  Вільний форум. Чутки, наклепи. Язиком почесати...Вот название свободного коломыйского форума - что мной было нарушено ? Неправильные слухи ? неправильные сплетни ? неправильно языком чесала ?
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 серпня 2011, 21:35 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Trembita написав: Абсолютно не согласна. Последний материал - это интервью Михаила Крыжановского. Информация о Ротару, Серове, Ивасюке - тоже от него. Я его поклонница и имею право рассказать и о себе, своих подругах коротко. А тема раскрывается с самой первой страницы - с биографии Крыжановского. Вы лучше подсчитайте, сколько фотографий, видео, газетных статей, интервью ,телеинтервью, отрывков из учебников по разведке, контрразведке и искусству политики Крыжановского уже есть в этой теме ! 50 , не меньше. И после этого - "тема не раскрыта" ?! Не только Коломыя, вся Украина с огромным интересом ждет материалов Крыжановского. Коломия - не помия!  Вільний форум. Чутки, наклепи. Язиком почесати...Вот название свободного коломыйского форума - что мной было нарушено ? Неправильные слухи ? неправильные сплетни ? неправильно языком чесала ? Пані... то всьо пусте!.. Шо Ви так переживаєте?  Хіба не один дідько куди дурниці пхати? Он, дивіться, по яких сайтах Міськові "сенсації" розліплені! Та же то суцільна "хороба Боткіна"!.. І нічо страшного.  Місько тим нітрохи не переживає. І далі тої самої ліпить! Ви лиш гляньте як росте "рейтинг" - 64128!!!  Я би радив Вам бігом "доложить Крыжановскому". Гадаю, він уже цілком може претендувати на Пулітцера. При тім - майже у всіх номінаціях!.. Кажіт йому най уже бігом подає заявку: The Pulitzer Prizes!!!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 19 серпня 2011, 23:01 |
|
|
Trembita написав: вся Украина с огромным интересом ждет материалов Крыжановского. та йо. ночами не спит. усе думає, а як там місько крижановський а гамеріці неборака, чи бува не бідує. всраться і не жить як цікаво. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 20 серпня 2011, 02:38 |
|
 |
 |
|
|
Trembita написав: Абсолютно не согласна. Твої проблеми, що ти не згодна! Якщо Місько напише особисто, що він хоче аби його хвалили в тому розділі - верну... може... Крім того пиши державною мовою, якщо ти так турбуєшся за коломиян і українців, а то твій гЕній начебто з Коломиї, а я мушу думати на твоїй кацапській мові і перекладати. Адже коломияни чекають новин українською, як і українці, лиш ти кацапко пишеш із Нью Йорка на маскальській... 
|
 |
yanychar
|
Додано: 20 серпня 2011, 09:58 |
|
|
SPY написав: Твої проблеми, що ти не згодна! Якщо Місько напише особисто, що він хоче аби його хвалили в тому розділі - верну... може... Крім того пиши державною мовою, якщо ти так турбуєшся за коломиян і українців, а то твій гЕній начебто з Коломиї, а я мушу думати на твоїй кацапській мові і перекладати. Адже коломияни чекають новин українською, як і українці, лиш ти кацапко пишеш із Нью Йорка на маскальській...  Бігме, правда! Давно уже міг прийти сюди і балакати як зі своїми. Та же якийсь наш земляк, чи нє?!.. Ше НІКОЛИ НІХТО НІКОМУ тут не сказав: "Ти чо сюди припхався?! Іди відци на псю маму!"... Дідько з ним, най балакає на кацапській, по-жидівськи, на хінді, пушту, афрікаанс - ми всяко прочитаєм!.. По барабану... Лиш говори з нами по-людськи! Нащо було 3 роки ховатисі тут по бабських швіньках і спідницях?!.. Та же і так вуха стирчать!  І фист паношитись перед нами не тре, бо тут ше й не такі пани є!.. Мr. Michael Kryzhanovskiy, we are always happy to welcome you to Kolomyys'kyy forum. We think you will hear the voice of native Kolomyуа and common sense prevail. /чомусь упевнений, що він обов"язково це прочитає.../
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |