|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Василь Павлюк
|
Додано: 17 серпня 2011, 14:13 |
|
Прізвище, Ім’я: Василь Павлюк
|
Для пана БорМана: Невже у Вас все починається з образ? Що зробили Ви для виходу з ситуації, що склалась? Чи й Ви "у дел" з владою?
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 17 серпня 2011, 14:49 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Василь Павлюк написав: Невже у Вас все починається з образ? де ви бачили тут образи? Василь Павлюк написав: Що зробили Ви для виходу з ситуації, що склалась? я дуже перепрошую, лиш я не бачу причин перед вами відчитуватися. якщо маєте намір щось почути, добре би було самому розказати про свою діяльність. як мінімум дивно виглядає з вашої сторони бажання вимагати від когось тут звіту, особливо враховуючи, що з'явилися тут лиш вчора. Василь Павлюк написав: Чи й Ви "у дел" з владою? якщо ви знайдете знайдете мої у дєл з владою - то прошу повідомити. я буду мати повод вмагати свою долю. а то аж обідно.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 серпня 2011, 14:57 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Василь Павлюк написав: Хто небайдужий, приєднюйся!!! до кого мож приєднатися? 
|
|
 |
|
 |
Вітьок Матюк .
|
Додано: 17 серпня 2011, 22:13 |
|
З нами з: 17 серпня 2011, 21:51 Повідомлення: 28 Звідки: мєсний
Прізвище, Ім’я: Вітьок Матюк .
|
 ,живу  ,  цю фразу і думаю - теши ,теши синку ,я сокиров поправлю.... . Тесе уня ,оте осінь почнеться (  ), осінь багата на емоційні ліста - пади . По темі - "фраза - закидушка" - дає можливість поговорити про цього - "Слюзара@K..."  ,цікаво хто такий ,чи мєсний ... і як так ,шо моя Коломия - його приватна власність ....  ,і чого про це лише вчера сказали .?????? Кароче цей Слюзарак-єкіс опасний кіп . Пацани  ,хто шо знає про Слюзарака ???  такаво подібна фамілія у міського голови Коломиї  .
_________________ спочатку пишу ,а відтак думаю .
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 17 серпня 2011, 22:46 |
|
|
Василь Павлюк написав: Для пана БорМана:Невже у Вас все починається з образ?Що зробили Ви для виходу з ситуації, що склалась? Я теж вимагаю докладу. І не тільки бормана а і експа . та ну чо мєлочиться. у всіх писатєлів і читатєлей тоже - вимагаю докладу - ашо ви зробили для Коломиї. а шо? васі Павлюку мож , а мені зась?
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 18 серпня 2011, 00:25 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
VohaBit написав: Василь Павлюк написав: Для пана БорМана:Невже у Вас все починається з образ?Що зробили Ви для виходу з ситуації, що склалась? Я теж вимагаю докладу. І не тільки бормана а і експа . та ну чо мєлочиться. у всіх писатєлів і читатєлей тоже - вимагаю докладу - ашо ви зробили для Коломиї. а шо? васі Павлюку мож , а мені зась? Правильно! Давно пора було спитати! ДАЄШ СІТЬОВУ РЕВОЛЮЦІЮ!!!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 18 серпня 2011, 00:29 |
|
|
yanychar написав: ДАЄШ СІТЬОВУ РЕВОЛЮЦІЮ!!! ійой Давно пора. Іше хотів спитать у васі Павлюка -про шо майданить будем? То в п'ятницю там буде народ мабуть. То вже майдан чи ше нє? А пиво буде?. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 18 серпня 2011, 01:17 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
VohaBit написав: yanychar написав: ДАЄШ СІТЬОВУ РЕВОЛЮЦІЮ!!! ійой Давно пора. Іше хотів спитать у васі Павлюка -про шо майданить будем? То в п'ятницю там буде народ мабуть. То вже майдан чи ше нє? А пиво буде?.  О-о-о-ох, ми там розвернемся!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 18 серпня 2011, 09:53 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
нехай людина скаже, що має на увазі... не спішіть... Василь Павлюк, не сприймайте це все як образу  просто нам вже так усього наговорили, що ніхто й не вірить у якісь добрі наміри... 
|
|
 |
|
 |
Вітьок Матюк .
|
Додано: 18 серпня 2011, 10:08 |
|
З нами з: 17 серпня 2011, 21:51 Повідомлення: 28 Звідки: мєсний
Прізвище, Ім’я: Вітьок Матюк .
|
exp написав: нехай людина скаже, що має на увазі... не спішіть... Василь Павлюк, не сприймайте це все як образу  просто нам вже так усього наговорили, що ніхто й не вірить у якісь добрі наміри...  Правду кажете ,пане ЕКСП,річ говорите ! Василь Павлюк Лише почав ,а тут йому -  . Певна річ ,зневіра присутня у кожній людині .У добрі наміри вірять усі ,проте сумніваються на рахунок їх реалізації . Пане Василь - гадаю ,що мені та всім цікаво ,як ви розумієте цю фразу "Коломия не помия, а приватна власність Слюзара@K..." Якшо у Вас є дані , котрі свідчать про зловживання владою міським головою - КАЖІТ  !!!!!!! Я тільки підримаю Вас ! Переконаний ,що на форумі всі свідомі люди , отже підтримають ідею "ПОРЯДКУ" . П.С.  .
_________________ спочатку пишу ,а відтак думаю .
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |