|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 27 липня 2011, 11:53 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: вихід якийсь мусить бути перед тим як щось робити -треба подумати, а не спочатку наробити, а потім думати як би то поправити. звичайно вихід якийь знайдуть, але дещо пізніше. на все треба час. чи стане хтось тратити гроші на відновлення роботи тої камери -не впевнений.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 27 липня 2011, 12:07 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
БорМан написав: exp написав: вихід якийсь мусить бути перед тим як щось робити -треба подумати, а не спочатку наробити, а потім думати як би то поправити. звичайно вихід якийь знайдуть, але дещо пізніше. на все треба час. чи стане хтось тратити гроші на відновлення роботи тої камери -не впевнений. та камеру можна поставити в іншому місці... класно би було навпаки, з виглядом на ратушу, десь від ювелірного... а ше ратушу класно підсвітити 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 27 липня 2011, 12:11 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
а шо така проблема пустити тойво через каналізацію?
|
 |
БорМан
|
Додано: 27 липня 2011, 12:32 |
|
|
SPY написав: а шо така проблема пустити тойво через каналізацію? ти навіть не уявляєш яка ти мабуть знаєш кому належить каналізація.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 27 липня 2011, 12:34 |
|
|
exp написав: та камеру можна поставити в іншому місці.. та може і поставлять. в іншому. там де є вільні дроти, але навряд чи то буде з видом на ратушу
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 27 липня 2011, 12:56 |
|
 |
 |
|
|
БорМан написав: SPY написав: а шо така проблема пустити тойво через каналізацію? ти навіть не уявляєш яка ти мабуть знаєш кому належить каналізація. угу, того і спитав, бо не уявляю. з однієї сторони - одобрям-с даної пропозиції бо і справді дротів повно вже, і воно не дуже гарно, якщо ж вийшла і справді проблема для "власників тих дротів" - все-одно прийдеться шукати вихід, так як вони наврядче будуть зацікавлені втратити таку точку з якої йде і нет, і тв. от і залишається тільки пригати в каналізацію. А щодо камери не зрозумів, мер вимагає і з ратуші всьо позабирати, в т.ч. вебку, наскільки я зрозумів мова йшла тільки про дроти над шевченка і площею 
|
 |
БорМан
|
Додано: 27 липня 2011, 13:00 |
|
|
SPY написав: наскільки я зрозумів мова йшла тільки про дроти над шевченка і площею а по чому та камера передавати зображення буде? SPY написав: справді проблема для "власників тих дротів" і для їхніх клієнтів
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 липня 2011, 13:05 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Е-е-е-е! Ви там троха лекше!!! Коломийська Веб-камера стоїт - якраз люкс! Ви лиш гляньте як поставили камери у Франківську (з видом на кефірний магазин), Львові (видно лиш як ворони літают)... Більш-менш нормально стоїт камера у Тернополі на вул. Чорновола. Камера на Ратуші мусит робити! А радіо "Сяйво" мусит гудіти! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 27 липня 2011, 13:07 |
|
 |
 |
|
|
БорМан написав: SPY написав: наскільки я зрозумів мова йшла тільки про дроти над шевченка і площею а по чому та камера передавати зображення буде? легко сидіти в кріслі щось розказувати, але я не думаю, що він зніме з ратуші приймачі, мабуть мобільні, які там стоять - з їх власниками мала би бути якась угода, відповідно ті точно проведуть від каналізації кобельок до даху ратуші, от так само і з вебкою. Хоча не знаючи того всього - і справді легко щось придумувати  БорМан написав: SPY написав: справді проблема для "власників тих дротів" і для їхніх клієнтів панятне діло, але наврядче, той, хто надає послуги про них не подумає і розірве договір про надання їм послуг, значить прийдеться викручуватись, придумувати - як провести кабєль 
|
 |
БорМан
|
Додано: 27 липня 2011, 14:19 |
|
|
SPY написав: значить прийдеться викручуватись, придумувати - як провести кабєль  придумувати особливо нема шо. по каналізації. лиш на то аби туди запустити дроти треба мати дозвіл від власника тої каналізації - сам знаєш кого. процедура оформлення дозволів займає доста багато часу - поки всі папірці збереш і попідписуєш - місяц вкритий точно. а до тих пір - тихо. мож залізти в каналізацію без дозволу, але то може потім вилізти боком.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |