|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 24 червня 2011, 19:45 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: нє... це не моє...  Ше би... Хто би "сумлівався"?! "а я давно в Люксембурґу не був, вже хочеться туди..."  Ага... А ще в Ніццу і Баден-Ба-а-а-а-адн... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 червня 2011, 20:09 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
yanychar написав: exp написав: нє... це не моє...  Ше би... Хто би "сумлівався"?! "а я давно в Люксембурґу не був, вже хочеться туди..." Ага... А ще в Ніццу і Баден-Ба-а-а-а-адн... нє... краще Кани...  давно не був...
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 24 червня 2011, 20:51 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: Баден-Ба-а-а-а-адн... Та, шо там той Баден  , одні буржуї нєдорєзаниє соваються вулицєма, чи як казав мій знайомий, коли ми там лазили: "Тут в повітрі пахне великими грошима." Але в тамошньому театрі акустика, правда, одна з найкращих була.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 червня 2011, 21:05 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: нє... краще Кани...  давно не був... Е-е-е-ей!..  "мне бы ваши заботы"!.. ... у Коршів, у Ліски!.. ... а найперше - у Коломию!.. де ті-во дурні слупки в дорогу закопали!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 24 червня 2011, 21:15 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: ... а найперше - у Коломию!.. де ті-во дурні слупки в дорогу закопали!.. та я вже жду не дождуся коли ти десь біля тих слупів стояти будеш. а Канни, чи як їх там, то всьо понти.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 червня 2011, 21:57 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
БорМан написав: yanychar написав: ... а найперше - у Коломию!.. де ті-во дурні слупки в дорогу закопали!.. та я вже жду не дождуся коли ти десь біля тих слупів стояти будеш. а Канни, чи як їх там, то всьо понти. ага... буде ... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 25 червня 2011, 09:59 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
всім привіт.. о-о.. а ши ви тут такого пихнули ?!  шо , одного у Баден, другого у Канни... третього взагалі , до слупків тєгне... ану мені трохи тої трави відсипте.. я си таки затєгну... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 25 червня 2011, 10:30 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Капітан написав: всім привіт.. о-о.. а ши ви тут такого пихнули ?!  шо , одного у Баден, другого у Канни... третього взагалі , до слупків тєгне... ану мені трохи тої трави відсипте.. я си таки затєгну...  Єпт,хто шо курит У нас галяки ,міліція працює чьотко http://ntktv.ua/categories/kriminal-ta- ... m?Itemid=0,  .... Мда у вас там мабуть попростіше мабуть ....
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 25 червня 2011, 11:00 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
ви виділи , як мєнти до УАЗіка коноплі пхали... о , тепер мєнтовня на копійчину підхопиться... з'являться нові машини.. форма нова , від Юдашкіна.. ну і самі пихнуть... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 25 червня 2011, 11:11 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Нє,наші не такі ,спортсмєни ! Якби наші депутолохи закон прийняли ,то менти б на джипіках їздили ,і туристи б .  ... Так ,що краще до вас у Європу їхати, на канікулах поцейвочити .....  потім знову  ,а потім додому - молоцину пити ,чайки "відкашлюючі",повітрєчком чистим ....
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |