|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 16 червня 2011, 21:39 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Якщо вже збільшувати то мінімум в 5 раз, більш солідно, по якій формулі - читайте в бомановому пості вище)))
|
 |
БорМан
|
Додано: 16 червня 2011, 21:41 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
SPY написав: Якщо вже збільшувати то мінімум в 5 раз так і зробим. завтра офіційно об'явим 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 16 червня 2011, 21:41 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
думаю, яничар догадується, що нічо ніхто не має...  товариш капітан. а чо це ви не доповідаєте майорові про обстановку на форумі? 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 16 червня 2011, 23:16 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: думаю, яничар догадується, що нічо ніхто не має...  товариш капітан. а чо це ви не доповідаєте майорові про обстановку на форумі?  ви танкіст , а ми з тих військ , що пересуваються в ручну , і то все попри землю і кущами... так шо ліпше себе не розсекречувати , сильно впливає на тривалість життя... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 16 червня 2011, 23:18 |
|
 |
 |
|
|
ехр, в нас, в армії, капітан майору теж не доповідав, старлєй капітану теж не доповідав, та шо там, майор (ЗКЧВР) не доповідав підполковнику (КБ) ібо як написано в Древньому Статуті: ...і хай впаде ниць той в кого посада нижча, перед тим в кого вища і хай доповість про ситуацію на території Всемогутнього Командира Частини.., хоча з іншого боку, адміністратор вища буде посада, то на місці капітана вартує доповісти ібо завтра на розводі, коли будуть офіційно піднімати зарплату модераторам-строчникам когось виведуть і поставлять на коліна і будуть палко... кохати...  ЗІ: форма одягу завтра яка? 
|
 |
БорМан
|
Додано: 16 червня 2011, 23:49 |
|
|
SPY написав: ЗІ: форма одягу завтра яка? №8 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 16 червня 2011, 23:58 |
|
 |
 |
|
|
спочатку хотів сказати, що знаю тіко 5... але потім згадав за ФО№8 "що валялось в капьорці, то і вдягнув"... ЗІ завтра пятниця, так що не забуваємо ввечері розсажуватись на табуретках на взльотці, будем підбивати підсумки тижня 
|
 |
exp
|
Додано: 17 червня 2011, 10:01 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
SPY написав: ехр, в нас, в армії, капітан майору теж не доповідав, старлєй капітану теж не доповідав, та шо там, майор (ЗКЧВР) не доповідав підполковнику (КБ) і шо, навіть як буду генералом, то теж не будуть доповідати? 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 17 червня 2011, 10:12 |
|
|
SPY написав: спочатку хотів сказати, що знаю тіко 5... ну видно в українській армії нема такої форми а в радянській була форма №8 - шо захочем , то и носим (читати по російськи) 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 червня 2011, 12:13 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: SPY написав: ехр, в нас, в армії, капітан майору теж не доповідав, старлєй капітану теж не доповідав, та шо там, майор (ЗКЧВР) не доповідав підполковнику (КБ) і шо, навіть як буду генералом, то теж не будуть доповідати?  ну чому , навіть нижче , вже як будеш полковником , будеш мати повне право вислухати доповідь.... а коли будеш ґєнєралом , то зможеш навіть вимагати....лиш диви фист не заривайсі , маю великий досвід нестатутних відносин... ну шо , як там обстановка на Фатерлянді , погоди які стоят? жуки бараболю ше не пожерли ? чи може тепер повсюдно ГМО садят , я чув шо жуки таке не їдят..
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |