|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 03 червня 2011, 11:00 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: Сімферополь-Коломия різниці не видно, шо нє, яничар  Що ж тут дивного?.. Це все типова архітектура австро-польсько-єврейської забудови центрів міст кінця ХІХ-початку ХХ в.в. На другому пльонтрі - жилі приміщення, на першому - склеп мануфактури пана Шнейдермана, рядом - цирульня пана Каца, рядом склеп залізо-мідних товарів пана Шмойловича, а ще рядом - кнайпа пана Циммера.  Так виглядає стара частина міста у Ризі-Вільнюсі-Гродно-Рівному-Львові-Перемишлі-Дебречині-Чернівцях-Бєльцах-Кишиневі-Очакові-Одесі... "Оd morza do morza" - від Балтійського до Чорного!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 червня 2011, 13:36 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
yanychar написав: exp написав: Сімферополь-Коломия різниці не видно, шо нє, яничар  Що ж тут дивного?.. Це все типова архітектура австро-польсько-єврейської забудови центрів міст кінця ХІХ-початку ХХ в.в. Так виглядає стара частина міста у Ризі-Вільнюсі-Гродно-Рівному-Львові-Перемишлі-Дебречині-Чернівцях-Бєльцах-Кишиневі-Очакові-Одесі... "Оd morza do morza" - від Балтійського до Чорного!..  ок.... тоді так 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 червня 2011, 14:21 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: ок.... тоді так  Та тільки так! Тут не тре бути ні великим істориком, ні великим архітектором!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 04 червня 2011, 15:37 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: БорМан написав: exp написав: сьогодні так само... тільки шо почалося нє - нині не таке чорне як учора не вмію так як ти фоткати  Ая, пару кліків в ФШ - і добавитсі драматізьму 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 червня 2011, 20:22 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
о , блін , тут такий дощ впердолив  ... тільки шо почався.. а цілий день парило.... добое , що встиг вином затаритисі і дзиґарами... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 15 червня 2011, 23:12 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
БорМан написав: +!!!+ написав: а друге - про реальний стан? я маю велике бажання сфотографувати вулицю Міцкевича, після того як якийсь добродій закопав там водопровід. І ше бис дуже хотів би видіти як той добродій, що то закопав, ходит ПІШКИ по тій вулиці в дощ, чи після дощу, і так цілий день. я би стояв і дивився на то цілий день із задоволенням.. ось цей фрагмент вулиці Міцкевича. Дякувати Боді - підкинув фотки     тут ше знайшов у своєму архіві - як то було розкопано  як на мене найкраще відображається стан дороги і тротуару на першій фоці. тротуари на цій вулиці завжди були погані. не так давно укртелеком прокладав під тими тротуарами телефонну каналізацію, після чого вочевидь не вважав за потрібне відновити самі тротуари. так було знищено ті полоски по боках дороги, по яких хоч якось мож було переміщатись не заважаючи проїжджаючому транспорту. до речі тому транспорту теж не позаздриш. той невідомий добродій , який розкопав вулицю під прокладку водопроводу, поставив свій жирний штрих на тій нещасній вулиці. то було десь 2 роки тому, судячи по даті на фотографії. от і я хочу спитати доколє отаке во тут має бути? хтось за щось тут відповідає, чи тут будь яке чмо може копати чи то срати де попало і нічого не боятися. вочевидь що ніяких санкцій до тих , хто познущався з тої вулиці, застосовано не було. так чому ж не продовжувати? га? ps людям ,попід чиї подвір'я прокопали ту канаву і ощасливили свіжими баюрами, до того водопроводу підключатися не дозволили.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 15 червня 2011, 23:46 |
|
|
це треба відей перенести в іншу тему... поки не почалося... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 16 червня 2011, 00:33 |
|
|
exp написав: це треба відей перенести в іншу тему... поки не почалося...  а нащо? фотки. Коломия. а почалося??? та вже давно пора казати як є, а то скоро на голову почнуть срати.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 16 червня 2011, 10:33 |
|
|
БорМан написав: exp написав: це треба відей перенести в іншу тему... поки не почалося...  а нащо? фотки. Коломия. а почалося??? та вже давно пора казати як є, а то скоро на голову почнуть срати. ти не зрозумів... тут йдеться про обговорення стану наших доріг і про те, що влада не реагує... написав - поки не почалося - мав на увазі поки не накидали постів... є ж теми про міськвладу, про дороги і т.д... думав може це туди і перенести, най собі там обговорюють... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 16 червня 2011, 10:46 |
|
|
та я не проти.  але навряд чи щось почнеться - тишина гробова. чи то всі у відпуску, чи всім пофіг. наразі тихо. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |