|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 15 червня 2011, 11:07 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: всі пішли одночасно у відпустку або ше якась причина, про котру не знаю...  привіт ... та напевно просто лінь...ехр , ти сего літа драпмарш по европах, не будеш робити ?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 15 червня 2011, 11:08 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: привіт ... та напевно просто лінь...ехр , ти сего літа драпмарш по европах, не будеш робити ? напевно, що не лінь... якщо буду, то не швидше як у вересні... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 червня 2011, 11:13 |
|
|
exp написав: Капітан написав: привіт ... та напевно просто лінь...ехр , ти сего літа драпмарш по европах, не будеш робити ? напевно, що не лінь... якщо буду, то не швидше як у вересні...  ага , у вересні , то харашо , це я до того би ми не розминулисі... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 червня 2011, 11:19 |
|
|
а , до речі , нині у Києві , коло секретаріяту прєзідєнта , приймают парнаґрафію.. але не сказали за яким курсом... на любих носіях.. диски , часописи , картини , асабліва жлатєльна картини , і не тра встидатися шо картіни старі , і імпортних малярів..  о , блін , країна неляканих ідіотів...  тут то мож у любому ларьку , що ґазетами торгує купити , і нічо на суспільну мораль якось то не впливає...
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 15 червня 2011, 11:49 |
|
|
Капітан написав: exp написав: Капітан написав: привіт ... та напевно просто лінь...ехр , ти сего літа драпмарш по европах, не будеш робити ? напевно, що не лінь...  якщо буду, то не швидше як у вересні...  ага , у вересні , то харашо , це я до того би ми не розминулисі...  не мали б... то ше під великим питання чи поїду... у нас нині другий день світла нема... лінію міняють... на вечір включають, а рано знову виключають... казали, що ще завтра і все 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 червня 2011, 12:14 |
|
|
Цитата: казали, що ще завтра і все і все ? більше не включать ? 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 15 червня 2011, 12:45 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: Цитата: казали, що ще завтра і все і все ? більше не включать ?  ага.  кінець світла наступить не в 2012 , а раніше. про графік читайте в пресі 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 15 червня 2011, 21:37 |
|
|
БорМан написав: Капітан написав: Цитата: казали, що ще завтра і все і все ? більше не включать ?  ага.  кінець світла наступить не в 2012 , а раніше. про графік читайте в пресі  коли нема світла, то відей і кінець світу не страшний  нині була у мене olesyaа вчора Yury 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 15 червня 2011, 22:13 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: а вчора Yury  а чо кажеш лиш нині?
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 червня 2011, 22:42 |
|
|
БорМан написав: exp написав: а вчора Yury  а чо кажеш лиш нині? бо він боявсі , шо ти БорМан прийдеш і вчиниш розтлєніє у народних масах.... єсть такая версія .. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |