|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 11 червня 2011, 20:45 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: з електронними цигарками кажеш.. я тебе питав не про цигарки, а дзиґарки... годинники 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 11 червня 2011, 20:56 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
.. йо ?  , а шо там з дзиґарками ?... я ніц не чув..
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 11 червня 2011, 21:11 |
|
|
Капітан написав: .. йо ?  , а шо там з дзиґарками ?... я ніц не чув.. ади таке: Цитата: Загадковий феномен зареєстрований на італійському острові Сицилія: вже більше тижня електронні цифрові годинники у багатьох жителів острова поспішають на 10-20 хвилин щодня. Незвичайне явище зареєстровано в ряді міст Сицилії. Феномен став справжньою загадкою, оскільки поки нікому не вдалося встановити його причини.

|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 11 червня 2011, 21:21 |
|
|
тут ніфіґа не чути ... Сицилія не Італія , то північна Африка , зі столицею у Неаполі , тут так кажуть  .... а середземноморців за і талійців не вважають , називають терронами , або марокейнами...  от у мене на мікрохвильвці годинник вже від давно спішить.. тра сказати жінці би перевела.. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 11 червня 2011, 21:30 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: Загадковий феномен зареєстрований на італійському острові Сицилія: вже більше тижня електронні цифрові годинники у багатьох жителів острова поспішають на 10-20 хвилин щодня. Незвичайне явище зареєстровано в ряді міст Сицилії. Феномен став справжньою загадкою, оскільки поки нікому не вдалося встановити його причини. ЗІ: коли був у Львові - не було нету от і біля опівночі глянув ТСН - там передавали що днями на сонці серйозні магнітні бурі - в результаті вчені кажуть, що мобільні телефони, компи, і інші електромагнітні пристрої можуть давати збій, телефон працював безвідказно, а GPS чогось морозився (не треба мені розказувати про погану видимість, не обновлену XTRA, погані GPS в телефоні) вночі працювало, вдень глючило Може це і є причиною? 
|
 |
exp
|
Додано: 11 червня 2011, 21:32 |
|
|
SPY написав: (не треба мені розказувати про погану видимість, не обновлену XTRA, погані GPS в телефоні)  ніхто ніби і не збирається це робити...
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 11 червня 2011, 21:37 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: SPY написав: (не треба мені розказувати про погану видимість, не обновлену XTRA, погані GPS в телефоні)  ніхто ніби і не збирається це робити... Ви в своєму репертуарі - відповісти на окрему інтересуючу частину повідомлення Є такі охочі, того і уточнив... вдень як я телефон не ґвалтував - ну не находить стабільного звязку на відкритій місцевості, благо ввечері коли мої прибори були підусталі, допомагав GPS 
|
 |
exp
|
Додано: 11 червня 2011, 23:33 |
|
|
SPY написав: exp написав: :D ніхто ніби і не збирається це робити... Ви в своєму репертуарі - відповісти на окрему інтересуючу частину повідомлення  ага... а шо говорити про не інтересуючу частину... ітак у мене того нема... того шо в тебе морозилося 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 червня 2011, 10:27 |
|
|
капітан, доповідаю - холодно, похмуро... згадав ті слова... пропала собака... сука... і т.д. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 червня 2011, 11:53 |
|
|
ехр , відповідь у відповідь - хмари є , але сонце таки світить , не холодно , мож на моцилю у майці їздити , є ймовірність дощу.. купив на бусах львівського пива.. пляшку вже випив , пішло файно , мабуть вип'ю ще одну.. на вечір наклювуєсі піцца .. я шось не дуже хочу йти у піцерію... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |