|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 08 червня 2011, 22:48 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
БорМан написав: Старший_брат написав: Пес Дець. Забавний такий песик, що підкрадається непомітно. а ще він білий і пушистий  Ага, як холодильник... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 09 червня 2011, 19:38 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Откуда появилась такая нация - молдаване? Во время последней русско-турецкой войны, российская армия освобождала Бессарабию и Балканы, русские солдаты занимая бессарабские селения говорили местным женщинам: "Мол, давай" и те - давали.
Молдавские гимнасты перепутали допинг с виагрой. Их выступление с конем еще долго будет будоражить умы впечатлительных болельщиков.
В больницу привозят человека с черепно-мозговой раной. Сестра поспешно заполняет карту и спрашивает: - Женат? - Не... Это я под машину попал.
Дорогой, ты о чем думаешь? - Ни о чем... - Ой! И я ни о чем!!! - Тебе легче... У тебя мозгов нет.
Однажды прораб Филипп Панелевозов, проходя через стройку, увидел, как дети разожгли костер и прыгают через него. Решение пришло мгновенно: За несколько минут с помощью пакли, досок, и мусора Панелевозов развел огонь такой силы, что детям не то что прыгать, а подойти-то ближе чем на тридцать метров было страшно.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 10 червня 2011, 21:38 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
старенький, але згадав і пошкірився:
С утра наркоман просыпается, видит за окном цветок и мучительно пытается вспомнить его название:
- Хочу ли я? - Могу ли я? - Гоню ли я? - Говно ли я? Бррр. - А, во, магнолия!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 11 червня 2011, 00:13 |
|
|
exp написав: старенький, але згадав і пошкірився: С утра наркоман просыпается, Та який там наркоман, це вже старшиє братья переписують історію, це ж дійсно старенький анекдот про любімого і нєзабвенного Лєоніда Ілліча, як він пробудився з бодуна у себе на правительствєнній дачі і побачив у вікно своє улюблене дерево; ну і пішли перші думки в голові. Тільки в оригіналі замість бррр там була ще Монголія. А так, анекдот цілком психоаналітичний... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 11 червня 2011, 10:39 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
видиш, нема пам’яти... 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 12 червня 2011, 13:27 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Якщо помідор - ягода, чи можна називати кетчуп варенням?
Сперечаються банан і цигарка, у кого смерть страшніше. Банан каже: - Моя смерть жахлива, з мене спочатку знімають шкіру, а потім ще і з'їдають. - Це фігня, мені ось підпалюють голову і смокчуть через дупу, щоб голова не гасла ...
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 13 червня 2011, 12:21 |
|
|
— Кто эти люди в кожаных куртках с автоматами вокруг нашего дома? — Крыша, сэр. — А почему они лысые? — Черепица, сэр
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 15 червня 2011, 14:50 |
|
|
В раю св.Петро дзвонить до Бога: - Господи, тут до нас атеїсти просяться? - Скажи їм, що мене нема.
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 17 червня 2011, 08:26 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
- Спільний проект компаній "Олвейз" и "Хед енд Шолдерс" - прокладки від перхоті.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 22 червня 2011, 20:02 |
|
|
- Ех, на рибалку хочу, або по гриби кудась... - А шо, вдома пити не дозволяють?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |