Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Світ

Сторінка 52 з 132 [ 1316 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 132  Далі

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 24 травня 2011, 14:33 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
А я ніяк не годен впЕтрати:
- тепер тре кидатись на захист нещасних мурашок від олігархічно-злочинної банди Овоча?!
- чи навпаки, - тре знищити прокляту комашню, аби не поганила нашу рідну українську землю?..

Так і не в"їду... :roll:

/правду каже Митя: "Почав думати,й відчув свою неспроможність і .....
Подивився у вікно і відчув свободу ...."/

Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 24 травня 2011, 15:24 
Офлайн

Повідомлення: 5158
yanychar написав:
Так і не в"їду... :roll:

лишити мурашок у спокої
лишити людей у спокої
теж тему підняли :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 24 травня 2011, 20:11 
Офлайн

Повідомлення: 4424
БорМан написав:
теж тему підняли :D

Ага, краще почитати Кліффорда Саймака "Місто" (многа букав, але якщо дочитати до кінця, то там є теж про мурашок :D ).

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 червня 2011, 10:28 
Офлайн

Цитата:
02.06.2011 17:30 : Президент Медведев поручил к 1-му августу подготовить поправки в законодательство, предусматривающие ответственность СМИ за публикации в интернете
Причем, это касается и комментариев читателей и высказываний третьих лиц. Ответственного за выполнения этого поручения назначен глава Минкомсвязи Игорь Щеголев.

Руководители Интернет-СМИ и модераторы сайтов должны нести ответственность за размещение и содержание комментариев своих читателей. В этом уверен зампред Комитета Госдумы по информационной политике, информационным технологиям и связи Борис Резник. Он считает, что наказание в этом случае должно быть достаточно жестким.

Резник подчеркнул, что наказание за размещение некорректных реплик должно определяться "в зависимости от того, какое зло несет конкретный комментарий". Если речь идет "о ксенофобии или оскорблении, в России существуют соответствующие статьи Уголовного кодекса", кроме того, сайты СМИ могут получать предупреждения вплоть до закрытия издания за перманентное, регулярное игнорирование подобных комментариев, считает Б.Резник. С его точки зрения, также было бы правильным ввести какое-то наказание для тех,кто оставляет на сайтах Интернет-СМИ разного рода "гнусности", однако, по словам Б.Резника, их "довольно сложно найти, потому что они скрываются под разными никами".

Резник добавил, что авторов комментариев также необходимо наказывать, если удастся их найти.

Ответственность за анонимные комментарии должны нести Интернет-СМИ. А за сообщения зарегистрированных пользователей, сами авторы, которые оставляют оскорбительные или противозаконные записи.

По мнению В.Корсунского, нужно исключать из обсуждения различного рода провокаторов. "В этом есть здравый смысл - модерировать записи людей на форумах где они не регистрируются под своими именами и выступают анонимно. Все-таки надо отсеивать наиболее безбашенных читателей", - пояснил он. Однако В.Корсунский подчеркнул, что автор комментария должен нести личную ответственность в том случае, если он является зарегистрированным читателем, который пишет под собственным именем. По мнению журналиста, наказания за некорректность в выражениях уже предусмотрены в уголовном законодательстве России и вводить какие-то новые санкции не нужно.

Так считает главный редактор Интернет-издания «Грани.ру» Владимир Корсунский.

Предложения об изменениях в законодательство о СМИ, которые предусматривают ответственность редакций Интернет-изданий за
размещение комментариев читателей, должны быть внесены к 1 августа.

В взвязку з вище наведеною інофрмацією маю питання. А як ви думаєте наш гігант мислі таке скоро змавпує?

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 червня 2011, 10:43 
Офлайн

Повідомлення: 4424
БорМан написав:
Руководители Интернет-СМИ и модераторы сайтов должны нести ответственность за размещение и содержание комментариев своих читателей.

А як же ж знамените: "Сын за отца не отвечает!" :?: :D
БорМан написав:
авторов комментариев также необходимо наказывать, если удастся их найти.

а оце "па нашему" - "партия у нас одна, а стучать надо почаще..." (пояснення отвєтствєнного работніка одному барабанщику) :D
БорМан написав:
В взвязку з вище наведеною інофрмацією маю питання. А як ви думаєте наш гігант мислі таке скоро змавпує?

Ясно, що змавпує, при чому навіть дослівно - замість "Украины", так і залишать "России". ;)

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 червня 2011, 10:48 
Офлайн

ше чекаю на коменти від яничара. :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 червня 2011, 13:37 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
БорМан написав:
я також... :coffe:
а може він теми знову попутав... :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 червня 2011, 14:17 
Офлайн

БорМан написав:

Натяк в"їхав.
Давно збирався завести про це бесіду, але руки не доходили...

Те що власті в Києві змавпують московські "законы" - і так ясно.
Навіть сліпі видять, що Київ усе за Москвов біжит, аж патинки губить!..
І український закон "Про відповідальність ЗМІ за публікації в інтернеті, а також кримінальну відподальність адмінів (аж до вищої міри!) за те що базґрають юзери на їх форумах та інших сітьових збіговиськах" буде набагато дурніший і багато дикіший за московський!
В Україні це стара, багатовікова традиція. Тут я нітрохи не сумніваюсь!.. :blackcat:

Колись-то, на початку 00-х один "колєґа по сітці" (адмінив одну таку "Радугу" в НЕТі) попросив аби я його підмінив, бо їде за границю на місяць. Закинув мені ключі, написав у FAQу "все вопросы рамсит гуцул" і щез. Через місяць нема, через два нема... Там було ше три модери, один пише мені в приват: "Саша получил вид на жительство в Хайфе".
Як і на любім форумі - всюди є купа "фист нарваних". Ліплять пости: "Путина зад нет!", "Кремлевскую банду под суд!" і т.п. Я так чую, шо ше троха і мене зачнут так ніжно-ніжно мацати ззаду...
Мусив побити акаунти на ел.пошті, номер на ICQ.
А 2005 тота "радуга" потухла...

А загалом це робиться просто.
Завжди всяке писали, і нині всяке пишуть, і весь час всяке писати будуть!.. За це, навіть, нема бесіди!..
Коли пишуть про путіна-мєдвєдєва, чи ющенка-януковича - то всьо дурниці!..
Значно веселіше коли пишуть про місцеві-районні-обласні власті. Отут власті вже не тільки ніжно "помацають ззаду"... :D
А тому досить добалактисі з "ретивыми" отак: пиши собі шо хоч, а я, час від часу, буду виписувати "упс!" - на 1-2 дні у жБАН.
Якби завтра хтось мене "погладив ззаду" і спитав: "Что у вас тут творится?! Вы чем тут занимаетесь?!!". Я скажу, шо я проводив "профилактическую и воспитательную работу", а також "применял все возможные меры воздействия к несознательным". І ше скажу: хапайте його, "изменника нашей великой Родины!" і вліпіть йому "25 лет расстрела без права переписки!!!"...

:pardon: от і все...

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 червня 2011, 14:48 
Офлайн

та от і я дивлюся - ше торхи прокращення і буде воно.
yanychar написав:
"25 лет расстрела без права переписки!!!"...

так шо відау пора пакувати чемодани і шукати від на житєльство. тільки не у Хайфі, а у місцях з більш помірним кліматом. Вологду нє прєдлагать :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 червня 2011, 17:35 
Офлайн

БорМан написав:
та от і я дивлюся - ше торхи прокращення і буде воно.
yanychar написав:
"25 лет расстрела без права переписки!!!"...

так шо відау пора пакувати чемодани і шукати від на житєльство. тільки не у Хайфі, а у місцях з більш помірним кліматом. Вологду нє прєдлагать :)

"Ну-у-у-у, это Вы зря, зря, батенька!"
Тут дуже навіть спокійно (до речі, коли сталасі "ліворуція" 17 року, тут узнали лиш 22-го року!.. - дорога не близька...)

А поків шо...
Ніц такого ше не сталось...
І потім, якби й справді почався який небачений прес... то-о-о... на 100% впевнений, форум "коломиян та їх коломийок" буде останнім у списку під прес... Ну-у-у... просто нема шо пресувати... :pardon:
Доста зайти на київські, харківські, дніпропетровські, кримські, луганські, львівські форуми. Полистати каменти на Українській правді, Майдані, УНІАН, МолодьУкраїни, Високому Валу...
Одним словом, гадаю, всьо буде люкс! Зображення

/одна-а-ак... не густо бажаючих повторити подвиг Зеленяка.../ :?:

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 52 з 132 [ 1316 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 132  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення