Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Теревені на різні теми

Сторінка 1647 з 2161 [ 21607 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 1644, 1645, 1646, 1647, 1648, 1649, 1650 ... 2161  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Клуб ЕХР'а
 Повідомлення Додано: 01 червня 2011, 17:18 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
yanychar написав:
Пане ехр, зліпили би вже якийсь балабух! Та же люди по всім світі шкіряться!.. Зображення
нічо, най шкіряться... :popcorn:

Догори 
 Повідомлення Додано: 01 червня 2011, 18:02 
Офлайн

Повідомлення: 4424
yanychar написав:
exp написав:
а це шо таке? :oops:

Елементарно: Цвет кожи...

Пане ехр, зліпили би вже якийсь балабух! Та же люди по всім світі шкіряться!.. Зображення

Пане, yanychar, Ви ж не перший день на форумі, мали-сте би вже привикнути до exp-ових закидонів; :secret: добре знаєш (недавно згадувалося), шо exp вчився в СШ№1 - теперішній гімназії, де викладання англійської в ті часи було чи не найкраще в Коломиї; тим паче, що поїздив він по Канадах-Америках (на своїй шкірі відав взнав, як буде шкіра по англійськи :D ). А на рахунок аватарів, років з три тому тут був тренд виставляти свої пальтрети (навіть я якось виставивсі :), spy, правда, себе на віґлі поставив був), пам'ятаєте, коли якийсь східняк не зрозумів цього гумору: "...а шо у вас за якісь мужички на аватарах? :roll: . Тепер це дотримують лиш exp з Капітаном (ну і SPY - неопосередковано). Словом, тут кожен ліпит, шо сам хоче, це ж не хліб ;) . А хліб, до речі, де??? :?:

Догори 
 Повідомлення Додано: 01 червня 2011, 19:44 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Тіко шо їв голубці без хліба... Як і весь чесний народ жду... Великого, запашного... хоча б jpeg-подібного хліба випеченого ехром... :)
ехр думає що капітан намовив всіх не писати - а насправді просто народ без хліба немає сили писати... :D
На рахунок автарки - була мода... Але всіх не заставиш та й нет на то і є щоб був вибір - кожен ставить що хоче...
myrko ви ще забули мого очкарика, як половина думала що то я такий кругленький і ботанистий :D
Була вимога ставити на автари себе - я і тоді і тепер поставив - так що всьо по заканадатільству... правда тоді з дещо несподіваного ракурсу, за що до сих пір спасібо Борману за ідею, а тепер армійська, бойова фотка з варти з моєю улюбленою маскою-балаклавою :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 01 червня 2011, 20:24 
Офлайн

myrko написав:
А хліб, до речі, де??? :?:
ше не вечір :D

сьогодні в Коломиї цікаво падав дощ, у мене була злива (класно сонце світит і дощ лиє), а у мого тата не було дощу :coffe:

Догори 
 Повідомлення Додано: 01 червня 2011, 21:05 
Офлайн

Співала колись Михайлівна: "...а прімеваре, прімеваре - сонце світит, дощ..." :D правда, нині вже деваре ;)
exp написав:
ага... згадав, класна співанка :D

Востаннє редагувалось myrko в 01 червня 2011, 22:07, всього редагувалось 1 раз.

Догори 
 Повідомлення Додано: 01 червня 2011, 21:51 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
myrko написав:
Пане, yanychar, Ви ж не перший день на форумі, мали-сте би вже привикнути до exp-ових закидонів; :secret: добре знаєш (недавно згадувалося), шо exp вчився в СШ№1 - теперішній гімназії, де викладання англійської в ті часи було чи не найкраще в Коломиї...

Та я ту саму скінчив!..

myrko написав:
Словом, тут кожен ліпит, шо сам хоче, це ж не хліб ;) . А хліб, до речі, де??? :?:

Зара буде...

Прикол (не зовсім, бо то чиста правда).

Кілька років тому назад колєґа на службі видає: "Мужики, у меня печка взбесилась! В натуре взбесилась!!!".
У неділю нас четверо сидит у него на балконі, випічку він уже заложив, тре ждати зо 3,5 год. П"єм пиво з сьомгою...
Поки се-е-е-е, та те-е-е, поки пили, курили, балакали (так 3,5 год дуже скоро біжит!!!!)...
Врешті, роздається такий стогін!.. Його кітка на пузі під диван ховаласі разом з тещою! Усі поскакали - шо за дідьча мама?!
Забігли на кухню. Висмикнули з мережі. Всьо стихло...
Та шо за холєра?!..

Стали тоту пічку крутити-обертати... Хліб спечений на всі 1000%!!!
І дух свіжого хліба стоїт на всю квартиру, аж слина капає!..
Я понюхав пічку - знизу пахне паленою ґумою...
І тут він розказує, шо десь, місяць тому, вони їздили на дачу. Жінці приспічило брати з собою хлібопічку - "испечь там свежего хлебушка" /з бабов сваритисі - собі дорожче!.. Зображення/. Він закинув пічку в баґажнік та й поїхали!..
Там його жінка поставила пічку коло хатини на табуретку (чтоб на свежем воздухе!), через вікно включила в переноску (а как же еще?!), заложила відерко (чтобы было на ужин!) і... врубила програму...
Якого ше дідька тре*!.. :pardon:

Ну-у-у-у... а далі... всі разом ходили купатися "на пруд", відтак "собирали клубнику", відтак "играли в бадминтон"... Потім почалася гроза...
Про пічку нагадалисі пізно увечір, як перестало капати...
Його дочка каже, шо виділа як "соседский песик - "Чухан" (треба ж було псови таку кличку дати!..) "игрался с ней! вон там - где капуста!"...
Колєґа, поночи, з фонариком блиндиґав там по болотю, у сланцях, по грідках аж поки не найшов, бідолаху, коло "навозной кучи". Всю у глині...

Як не дивно - хліб спікся! І просто люкс! Лиш троха намок під зливою (люба пічка має гофровані віконця для вентиляції)...
А так - усьо нормально! Зображення

І з тих пір пічка стала "верещати". Очевидно намокла під зливою і дає збої в програмі (грози, біднітко, напудиласі... Зображення).
В кожній пічці є зашито кілька програм - простий хліб, швидкий хліб, зерновий, такий, сякий... від 4 до 32!!!
Видно, в тій шось коротнуло: тепер вона першраз робить буханку, а як тільки процес доходить до кінця - вона клинит і зачинає всьо спочатку - місить тісто...
Само собою, мотор не годен прокрутити лопатку у спеченому хлібі, а тому ремінь шурує по застопореному шківі (тут є такі шо кінчали Коломийський МОД, не дадут збрехати!) і видає такі звуки: так кричать нещасні грішні душі у пеклі!
Аж кров у жилах стигне!..
Тре бігом бігти і витягувати штепсель з мережі!.
А, загалом, працює нормально. І хліб добрий пече! /хоч троха дурнувата.../

/до речі, хлібопічка "Elekta", "made in PRC"!!!/

Висновок?!..
Та тільки один висновок може бути:
"... если бабе под хвост шлея попала - выдерни и отяни кобылу крест-накрест, поперек гривы!.." Зображення

Усі біди від бабської дурості! Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 01 червня 2011, 22:06 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
всім привіт ... я так зрозумів , шо на вечерю замість ехрового хліба яничарова байка :D .... ехр де хліб ?! :roll: .. бо ми зара всім форумом почнемо скандувати , щось на кшталт ганьба , або шо там ше у таких випадках скандують... :pardon:

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 01 червня 2011, 22:12 
Офлайн

Капітан написав:
ганьба , або шо там ше у таких випадках скандують... :pardon:

аби лиш яйцями не почали кидатися... ;)

Догори 
 Повідомлення Додано: 01 червня 2011, 22:34 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
myrko написав:
Капітан написав:
ганьба , або шо там ше у таких випадках скандують... :pardon:

нє.. ми зробимо навпаки - будемо по яйцях кидати... :D

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 02 червня 2011, 09:39 
Офлайн

myrko написав:
монітор замастицці :D

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 1647 з 2161 [ 21607 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 1644, 1645, 1646, 1647, 1648, 1649, 1650 ... 2161  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Теревені на різні теми

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення