|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 29 травня 2011, 21:29 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: Цитата: Ади, myrko зразу в"їхав!.. ще би , мадярська мова . відав , до угро-фінської мовної вітки відноситься...  А йка ріжниці?!.. Ne vem, če veliko tu na slovenski nachytayete?!! myrkо написав: Відноситися, то вона відноситься, але розділилися вони напевно дуже давно, ніякої аналогії з подібністю словянських мов... Ага... Приперлисі на Дунай в 896 р................. Ще до коронації Іштвана I Святого. А-а-а-а-а... "родственными языками являются языки хантов и манси"... Р-р-р-родствєннічкі!.. І приперлисі з-перед... ... Уралу... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 29 травня 2011, 21:50 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: найбільший жах водія початківця - заблудитися у Мадярщині...  От для того і існує навігація, правда у Будапешті, то не дуже й поможе; то ще гірше, ніж у Львові, вони там цволочі, відав, кожен третий день знаки міняют. yanychar написав: Р-р-р-родствєннічкі!.. І приперлисі з-перед... ... Уралу...  Все вірно, вони колись там жили, а потім повтікали, відав від хорошей жизні  , а тепер тебе туда чорт заніс... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 травня 2011, 21:53 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
myrko написав: а тепер тебе туда чорт заніс...  ага... я йому кілько разів казав щоб вертався.... а він лиш уміє "а тим часом"... і розказувати нам всякі байки дуже вумні, показати який він крутий хлопец 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 травня 2011, 22:13 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
myrko написав: ... а тепер тебе туда чорт заніс...  Е-е-е-ей!.. /чортиха.../ехр написав: ага... я йому кілько разів казав щоб вертався.... а він лиш уміє "а тим часом"... і розказувати нам всякі байки дуже вумні, показати який він крутий хлопец Агій!.. Чисто як мої племінники: гадают собі, в Коломиї, шо стрийко у Вологді і тета в Едмонтоні - то одно і то саме!.. Чи злоститесі,.. чи завидуєте?.. "Круті хлопці" на Сєвєрах не сидє!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 29 травня 2011, 22:41 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: Чи злоститесі,.. чи завидуєте?.. Ага,  злосно завидуємо... Та нє, yanychar, не знаю, як exp, але я абсолютно розумію ситуацію, мене ж самого чорт заніс невідомо куда, але я не драматизую ситуацію, не реагую на провокацї, а стараюся якось, як кажут словаки "віровнатися" з тим, чи як там у о'Генрі: "Дороги, які ми вибираємо..." 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 травня 2011, 22:59 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: "Дороги, які ми вибираємо..." тут главне хороший навігатор ... і.. і жінка , би під руку не вавкала... нарахунок під руку не вавкала мені, гей би повезло...так виглядає... хоча , не під руку таки добряче вавкає.. але то не під руку ... то простітєльно.. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 травня 2011, 23:08 |
|
|
yanychar написав: Чисто як мої племінники: гадают собі, в Коломиї, шо стрийко у Вологді і тета в Едмонтоні - то одно і то саме!.. огій... я вже великий... у тіток у Канаді не вірю... і вуйків невідомо де, які люблят вчити як Україну любити 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 травня 2011, 08:57 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Доброго ранку геноциди , Volk, піпл, електорат... ну і просто друзі , товариші .земляки ... (надіюсі , на цей раз нікого не обминув ) Як воно там на вітцівщині ? Бараболі ше не зацвила , запилювати не йдете ?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 травня 2011, 09:25 |
|
|
Капітан написав: Бараболі ше не зацвила , запилювати не йдете ? відей ше ні... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 30 травня 2011, 09:50 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: Бараболі ше не зацвила учора вже видів таку шо цвила, але то видко її ше в лютому садили 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |