|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 29 травня 2011, 19:43 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: пічка на кухні, а буханки нема...  Як звати пічку?! Години через 3 буде й буханка! /ади, я свою тіки шо наладував/
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 травня 2011, 20:17 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
yanychar написав: exp написав: пічка на кухні, а буханки нема...  Як звати пічку?! Rotex RBX38-Y 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 травня 2011, 20:35 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
exp написав: Rotex RBX38-Y  О! Люкс! Уже пробували-сьте її закладати на випічку?! 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 травня 2011, 21:55 |
|
|
yanychar написав: exp написав: Rotex RBX38-Y  О! Люкс! Уже пробували-сьте її закладати на випічку?!  блін... ні... просив допомоги... читай вище 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 29 травня 2011, 22:37 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
ги перший раз чую що у тебе є пічка. не кажучи вже про її марку
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 травня 2011, 22:49 |
|
|
БорМан написав: ги перший раз чую що у тебе є пічка. не кажучи вже про її марку Власне... ... якась аж зафист туманна історія з тов пічков... /не знати, чи вона в природі існує?! я маю на увазі - на кухні у ехра?../
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 29 травня 2011, 22:54 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: /не знати, чи вона в природі існує?! я маю на увазі - на кухні у ехра?../
Так, exp, мусиш фото пічки в студію, а ше краще видиво, починати знімати ратушу з вікна, а потім медленно одним кадром переводимо на пічку, для повного доказатільства 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 травня 2011, 23:08 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
ви до тепер не зрозуміли... ехрови не тра рецепти , чи поради , йму тра дати покуштувати хліб у подібній пічці печений , або не подібній , то не суттєво , .. якщо йому сі полюбит, він скаже , добре я чекаю кожен день такий буханць хліба...і до речі у мене є така сама пічка.. це я від особи ехра казав.. бо йому самому попробувати заколотити хліб , то таке саме як після зими перший раз у Прут намочитисі.. і охота і .. а раптом буде холодно.. тобто не вийде.... може трохи сумбурно , але сам хід моїх .. тобто його , ехрових думок вислідковується десь у такому напрямку... ехр , ти вібачєй.. нічого особистого.. але напхати муки, дріщів , води і солі у ту пічку не тра диплому.... попробуй.. увидиш ...щось полюбому вийде 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 травня 2011, 23:11 |
|
|
БорМан написав: ги перший раз чую що у тебе є пічка. не кажучи вже про її марку у мене вона є лиш вона не моя... дали попробувати спекти... так от я не знаю на якій то мові програмовано... ніби не РНРі не хтмл точно... а в остальном... ніби ше жиєм... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 травня 2011, 23:16 |
|
|
Капітан написав: ехр , ти вібачєй.. нічого особистого.. але напхати муки, дріщів , води і солі у ту пічку не тра диплому.... попробуй.. увидиш ...щось полюбому вийде  знаєш співанку: "ти сліпаку взни мене в ..." важко написати шо за чим і скільки? 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |