|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 26 травня 2011, 14:13 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Blackbird написав: Не знав, що над чужою проблемою прийнято сміятись... не сприймай все так близько до серця. а щодо проблеми - то як уже писав спай - клин клином вибивають. не вийде за першим разом -пробуй ще. оглянися навкруги - дівчат є багато. можливо котрась із них страдає подібним комплексом і ви знайдете про що поговорити.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
|
|
|
Blackbird
|
Додано: 26 травня 2011, 14:27 |
|
З нами з: 24 травня 2011, 11:33 Повідомлення: 6 Звідки: с. Воскресінці
Прізвище, Ім’я: Баняс Андрій
|
SPY написав: просто переступи через себе, не можеш - вже писали випий спиртне - воно звільняє від усяких комплексів На рахунок спиртного вже казав, тим більше, на мене воно впливає інакше - вводить в ще більший ступор. Та й мені багато не треба для цього - я не питущий. На рахунок переступити через себе - хм, якщо вважати, що мене при спробі щось подібне зробити тіпає, як від удару струмом...
|
|
|
|
|
SPY
|
Додано: 26 травня 2011, 14:43 |
|
|
Девелопер-недоучка :D |
|
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Тоді може воно не є тим що тобі зараз треба, може дівчина не то чого ти зараз потребуєш? Лібо ти не вмієш йти до мети, бо якщо б ти поставив собі ціль познайомитись з дівчиною і забив на свої комплекси добивався цього. Як варіант - забий, може саме пройде. Пропонуєм тобі терапію, клин-клином - тебе теліпає, що тобі ще запропонувати? А нє то йди до армії - там тобі буде не до дівок... і позбавлять всіх твоїх комплексів, віховают щось похоже на мужика... Варіант з резиновою бабою і хлопцями тобі теж не підходить, чи ти чекаєш коли хтось прочитає про твій неангельський характер і закохається бо ти такий один? Може занадто різко пишу, треба підбирати слова в таких випадках, але думаю ти не нєжінка, з якою треба підбирати слова - бо обідишся...
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|