|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 10 травня 2011, 20:09 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Агій, шо за дідьча мама?! Чо там у вас такий рейвах стоїт?! Хтось може у двох словах пояснити - чо ви так вівкаєте? Що там робицці на коломиях?!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 10 травня 2011, 21:01 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
yanychar написав: Хтось може у двох словах пояснити - чо ви так вівкаєте? в двох словах, шановний, це... не повага до колектива 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 10 травня 2011, 21:07 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: Хтось може у двох словах пояснити Просто - срач без цензури. Правда, це вже три слова... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 10 травня 2011, 21:13 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Агій, шо за дідьча мама?! Чо там у вас такий рейвах стоїт?! Хтось може у двох словах пояснити - чо ви так вівкаєте? Що там робицці на коломиях?!..  В двох словах... зареєструвався користувач який щось не міг поділити з Митьком. Потім цей користувач кинув новину про новий сайт Коломийські Вісти visty[тчк]in[тчк]ua і новину на нім. На що Старший Брат відповів Старший_брат написав: Не беріть до серця. Ця наркобаронська медіакомпанія не вічна. Любомир Глушков: Згадайте про своїх близьких, що на тому світі…Це конкретна погроза коломийській незалежній інтелігенції від наркозалежного мента...  В результаті +!!!+ обурився що "чесну" людину міліціонера образили, посягнули на його міліціонерську честь. І захотів аргументів, доказів, потім почав з усіма сперечатись - винити ехра і Бормана в упередженості і відсутності бажання припиняти конфлікти. От і йде вияснювання відносин... от і йде рекламна кампанія того що мер нічого не робить і марно ми його вибрали. Нагадаю що опонентом Слюзара був Глушков, і виграв з мізерною різницею. Ось і все. ЗІ: прошу не розводити і в цій темі срач Я просто відповів на питання!
|
 |
exp
|
Додано: 10 травня 2011, 23:08 |
|
|
SPY написав: ЗІ: прошу не розводити і в цій темі срач Я просто відповів на питання! за це нагадування завтра з мене кава...  хотіли тепла... так от, комара нині у хаті бачив 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 10 травня 2011, 23:25 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: хотіли тепла... так от, комара нині у хаті бачив  А шо с би хтів, і рибу з'їсти... і без комарів ? exp написав: за це нагадування завтра з мене кава...  Шо кава, орденом наградить, за терпіння в обращенії з "неадекватом". 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 11 травня 2011, 10:38 |
|
|
myrko написав: exp написав: за це нагадування завтра з мене кава...  Шо кава, орденом наградить, за терпіння в обращенії з "неадекватом".  почнемо з кави, а там буде видно 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 11 травня 2011, 16:28 |
|
|
хлопці, а шо ви вже забули, що тут про політику і про москалів сі не говорит  повідомлення яничара і миті витер...
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 11 травня 2011, 16:35 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: хлопці, а шо ви вже забули, що тут про політику і про москалів сі не говорит  повідомлення яничара і миті витер... треба було у сварки перенести 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 11 травня 2011, 16:41 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
БорМан написав: exp написав: хлопці, а шо ви вже забули, що тут про політику і про москалів сі не говорит  повідомлення яничара і миті витер... треба було у сварки перенести  А затирачка тим часом най пліснявіє 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |