|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
+!!!+
|
Додано: 10 травня 2011, 19:01 |
|
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 10 травня 2011, 19:06 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
я скоро також буду в Коломиї і буду фоткати все і вся десь потім подивимося, що я нафоткаю 
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 10 травня 2011, 19:22 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
olesya написав: я скоро також буду в Коломиї і буду фоткати все і вся десь потім подивимося, що я нафоткаю  Удачи Вам, а я вот сколько не бываю хожу по городу только фоткаю мало  склироз наверно Вот кто пойдёт в ближайше время фоткать, будьте так добры сфоткайте кафе Вiтамiнне, пожалуйста 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 10 травня 2011, 19:22 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
шановний плюс тричі знак оклику плюс підтримую перейти в ту тему, тому що розводити тут срач і справді не варто - пости переносити не хочу, щоб не порушувалась послідовність думок, а в подальшому якщо вам так хочеться зі мною подискутувати то писати лібо в темі про політику спеціально для цього створену лібо в приваті, а не провокувати мене в різних темах де я написав свою думку. Думаю так буде правильно! Люба Олеся, щиро дякую мені приємно, буду чекати Ваших фотографій 
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 травня 2011, 19:33 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
SPY написав: ой, то вже давно понавтикували, навіть по-моєму на сесії то вони жвинділи тикати чи не тикати. Офіційно щоб не їздили багато машин по сотні (хоча то нічого не поміняло) і створити безпечний рух для пішоходів, а так то просто хтось захтів контролювати сотку - хачу впустю тваю машину, а нє хачу нє пустю... Та же машини і так їздять!.. Доста врубити Коломийську ВЕБ-камеруі подивитись мінут 5... То нашо "в дорогу палок навтыкали"?!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 10 травня 2011, 19:38 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
yanychar написав: SPY написав: ой, то вже давно понавтикували, навіть по-моєму на сесії то вони жвинділи тикати чи не тикати. Офіційно щоб не їздили багато машин по сотні (хоча то нічого не поміняло) і створити безпечний рух для пішоходів, а так то просто хтось захтів контролювати сотку - хачу впустю тваю машину, а нє хачу нє пустю... Та же машини і так їздять!.. Доста врубити Коломийську ВЕБ-камеруі подивитись мінут 5... То нашо "в дорогу палок навтыкали"?!..  у нас тут простіше - палок в дорогу не тикають, а ставлять один єдиний знак DO NOT ENTER. сміливці проїжджають, і тут на них чекає сюрприз  - поліцейські не сплять, за твою сміливість штраф в 300 баксів. в деяких районах умудрилися камери понавішувати - проскочив куда не треба було, приїздиш додому, а в пошті конверт з фоткою твоєї машини, знака й час, коли ти під той знак їхав. Та й квитанція про штраф. 
|
|
 |
|
 |
+!!!+
|
Додано: 10 травня 2011, 19:59 |
|
|
SPY написав: шановний плюс тричі знак оклику плюс підтримую перейти в ту тему, тому що розводити тут срач і справді не варто - пости переносити не хочу, щоб не порушувалась послідовність думок, а в подальшому якщо вам так хочеться зі мною подискутувати то писати лібо в темі про політику спеціально для цього створену лібо в приваті, а не провокувати мене в різних темах де я написав свою думку. Думаю так буде правильно!
Пишу в приват, і шось не розумію... не доходять мої месиджі. Є інші варіанти?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 10 травня 2011, 21:02 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
+!!!+ написав: Пишу в приват, і шось не розумію... не доходять мої месиджі. Є інші варіанти? може скринька переповнена... і потрібно з неї дещо викинути... 
|
|
 |
|
 |
+!!!+
|
Додано: 10 травня 2011, 21:04 |
|
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 10 травня 2011, 21:23 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
+!!!+ все доходить, отримав ПП Варіантів безліч - аська, скайп... yanychar написав: Та же машини і так їздять!.. Доста врубити Коломийську ВЕБ-камеруі подивитись мінут 5... То нашо "в дорогу палок навтыкали"?!..  От які вони наші депутати - хотіли як краще а вийшло як завжди, через ж.. olesya, і таке буває, правда з меншими штрафами, але до людей всьо-одно не доходить - думали патики з землі поможуть, але не склалось...
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |