|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 04 травня 2011, 00:31 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Перед весіллям думаєш, що краще її не буває, перед розлученням, що гірше її не буває ... Бл..., і кожного разу помиляєшся! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 травня 2011, 09:50 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 07 травня 2011, 20:39 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Для тих, хто троха шпрехен зі інґліш  : Опитування в еміграційному бюро за океаном: - Name? - Abu Dalah Sarafi. - Sex? - Four times a week. - No, no, no... male or female? - Male, female... sometimes camel...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 травня 2011, 12:28 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Во время празднования Дня Победы в Донецкой области вывесят красные флаги. А еще - выроют землянки, откроют концлагерь и устроят перегонки на танках Т-34. Так круто донецкая братва за бюджетные деньги еще не гуляла! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 13 травня 2011, 11:50 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Дочка вертається додому зранку. -Де ти була? - питає тато,беручи рамінь. -Тато,мене згвалтували!!! -Це хвилинне діло! Я питаю,де ти була до ранку?
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Повертається Маруся додому ввечері. З порога до тата: - Тато! Мене Іван сьогодні притиснув до копиці! І знаєте що він зробив! Він мені ... (детелей не повторюю) Тато: - Та нічого Маринцю, то так має бути. Маруся: - Та! А якби так в око!!!
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
В готелі молода жінка питає в портьє: -Вибачте,мій чоловік ще не піднявся в номер? -А як його прізвище? -Маліновський...або Мілановський...Ну якось так.
Бабуся везе внука в калясці.Внук просить розказати йому казку.Бабуся починає розказувати: "..Ворона кашку варила...Тому дала,тому дала,тому дала..." Внук перебиває її питанням: -Баба,а шо ворона б... була?
-Лікарю,в мене скліроз,---жаліється пацієнт. -З якого часу?---питає лікар. -Що з якого часу?
Мама питає в сина: -Чому ти втік з операційної? -Тому,що медсестра сказала : "Будь ласка,без паніки.Операція по видаленню апендициту дуже проста!" -Ну і що???Це чиста правда. -Так,але вона сказала це не мені, а тому молодому хірургу!
Хлопець проводжає дівчину додому. --Може проведеш мене до ліфта? --Звичайно! --А до квартири? --З радістю! --А може зайдеш,чайку поп"єм? --Із задоволенням, тільки в аптеку збігаю,куплю щось до чаю.
Чорним морем пливе американський есмінець. Аж перед есмінцем виринає субмарина з жовто-блакитним прапором. Поки американці заходяться шукати по довідниках чий же це прапор, що за держава, з підводного човна пускають дві торпеди й топлять есмінець. Субмарина занурюється на перископну глибину та в капітанській рубці відбувається розмова: - Петре, а ти впевнений, що то були москалі ? - Авжеж, бачив скільки зірок на прапорi!
Львів. День побєди. Біля пам’ятника Шевченку стоїть старий ветеран, обвішаний медалями і п’є Львівське пиво. Після кожного ковтка кривиться і спльовує. Проходить мимо скінхед. Зупиняється: “Отак вуйку, якби ви в 45-ому німців не били, то б зараз Гьоссер пили”.
Почему русские непобедимы.. При анализе второй мировой войны американские военные историки обнаружили очень интересный факт. А именно, при внезапном столкновении с силами японцев американцы, как правило, гораздо быстрее принимали решения и, как следствие, побеждали даже превосходящие силы противника. Исследовав данную закономерность ученые пришли к выводу что средняя длина слова у американцев составляет 5,2 символа, тогда как у японцев 10,8, следовательно на отдачу приказов уходит на 56 % меньше времени, что в коротком бою играет немаловажную роль. Ради "интереса" они проанализировали русскую речь и оказалось, что длина слова в русском языке составляет 7,2 символа на слово (в среднем), однако при критических ситуациях русскоязычный командный состав переходит на ненормативную лексику, и длина слова сокращается до (!) 3,2 символов в слове. Это связано с тем, что некоторые словосочетания и даже фразы заменяются ОДНИМ словом. Для примера приводится фраза: "32-ой приказываю немедленно уничтожить вражеский танк, ведущий огонь по нашим позициям". - "32-ой е@ни по этому х@ю".
— Ты где был? — Вот томик Лермонтова, открой на 158 странице… — Но она же вырвана! — Ну, и как вы думаете — где я был?!
Аудиторія,купа студентів,всі щось повторюють,от-от прийде викладач і почнеться іспит. Приходить професор, відкриває вікно і запитує: -Що я щойно зробив? -???????? -Шару впустив! Зібрав заліковки і всім поставив іспит. Ну,звісно,та група розказала іншій,що мала здавати наступного дня. Вони ясно всі книжки закинули,цілу ніч гуділи... На наступний день приходить професор,знову відкриває вікно і запитує: -Що я щойно зробив? -Шару впустили!!!!!!!!!!!! -Ні,шару випустив...
Одна кішка розказує іншій: "Ото часи настали - страшно кудись піти! Вчора через сусідній двір проходила - зґвалтували, йшла нині - зґвалтували, завтра знов піду.."
Прилетіли американці на Місяць, висадились, обережно йдуть по невідомій планеті. Аж зирк - в кратері якісь люди сидять: капа постелена, цибулька, сало, первачок, збоку лежать клітчаті сумки.. Офігівший командир американського екіпажу підходить і запитує: - Ви хто такі??? - Українці! - Овва, а шо ви ТУТ робите? - Як шо, на заробітки приїхали! - Шо, на МІСЯЦЬ??? - Та чо ж на місяць, на сезон..
- Вуйку Стефане, вуйку Стефане! Що то ви робите?! Навіщо ви берізку рубаєте? Така струнка, молоденька, так око зеленими листочками милувала, а ви її геть! - Ой, сусіде, й не кажіть, в самого серце кров'ю обливається, але мушу те зробити - прийдуть москалі, побачать берізку і скажуть: "Ето ісконно русская тєріторія!"
Жінки бувають двох видів: прєлєсть, які дурочки і ужас, які дури. (Жванецький)
Криївка партизанів. Старшина, перекладач і полонений "стрибок". - Cпитай москаля, де розташована їхня частина. - Руководитель спрашивает вас, где расположена ваша часть. - Я не скажу! - Москаль відповів, що не скаже. - То скажи, що зараз ми його катуватимемо. - Руководитель говорит, что сейчас вас будут пытать. - Я все равно не скажу! - Москаль каже, що все одно мовчатиме. - То клич хлопців із жаровенькою й цвяшками. [...] - А что это они внесли? - Это жаровня. Сечас в ней раскалят гвозди и загонят их вам под ногти. - Нет, нет! Скажите вашему начальнику, что я все расскажу! - Що там москаль белькоче? - Каже, що москалі тортур не бояться.
приїхали якось два хлопа на рибу з ночівкою. поставили палатку і передтим як закинути вуткі, закідушкі і поставити путанку добре собі випили гурівкі. на рані один з бодуна прийшов до себе і виліз з палаткі; дивисі а путанка розставлена від берега озера в ліс. буди колєгу і питається: - ти як ту путанку ставив? - незнаю, де ти плив, там я і ставив.
Зі слів підсудного: -Мені сказали,що з моєю дружиною коханець.Прибігаю я додому,вікно відкрито,виглянув - бачу біжить він.Ну я хватаю тумбочку і кидаю в нього... Зі слів потерпілого: -Займаюся я спортом,бігом.Тут звідки не візмись ця тумбочка... Зі слів свідка: -Сиджу я,значить,в тумбочці...
|
 |
БорМан
|
Додано: 13 травня 2011, 14:02 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
SPY написав: Аудиторія,купа студентів,всі щось повторюють,от-от прийде викладач і почнеться іспит. Приходить професор, відкриває вікно і запитує: -Що я щойно зробив? -???????? -Шару впустив! Зібрав заліковки і всім поставив іспит. Ну,звісно,та група розказала іншій,що мала здавати наступного дня. Вони ясно всі книжки закинули,цілу ніч гуділи... На наступний день приходить професор,знову відкриває вікно і запитує: -Що я щойно зробив? -Шару впустили!!!!!!!!!!!! -Ні,шару випустив... це не анекдот, а реальна історія.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 13 травня 2011, 16:05 |
|
 |
 |
|
|
БорМан написав: це не анекдот, а реальна історія. Така доля анекдотів. Багато з них із реального життя, трохи обростають мохом і стають анекдотами. Серед того всього і баяни, я не вибирав - копіпаст та й по пляцках))
|
 |
БорМан
|
Додано: 13 травня 2011, 17:26 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
SPY написав: БорМан написав: це не анекдот, а реальна історія. Така доля анекдотів. Багато з них із реального життя, трохи обростають мохом і стають анекдотами. Серед того всього і баяни, я не вибирав - копіпаст та й по пляцках)) ноги у описаної ситуації ростуть звідси http://www.rpd.univ.kiev.ua/unofficial/index.htmlЦитата: Анектоди про доцента Лісняка Віктора Саввича.
Віктор Саввич питає студентку першого курсу на семінарі з аналітичної геометрії:
"Що таке арифметична прогресія ?". Студентка після значної паузі: "Це тоді, коли кожний наступний член більше за попередній." Віктор Саввич: "Облиште Ваші дівочі сподівання". Віктор Саввич каже студентці першого курсу на семінарі:
"Ви дуже пагано володієте матеріалом. В чому справа ?".Студентка відповідає: "Ви знаєте, Віктор Саввич, я так вчора працювала, так працювала, що лягла біля трьох ". Віктор Саввич: "Ото треба було лягати біля одного !". тут ще дещо із творчості того викладача. Цитата: Звертаючись до студенток: "То тількі перший раз так страшно, а потім так хочеться!" Абстрактні міркування ні про що. Є стіл, є стілец, є меблі, є їх частини - дрова. Волохата пряма. Креслюнок. Кругленьке, гладеньке і дуже приємне, одним словом - Циліндр. Літери парканного шрифту. Такого ікса ти й на паркані не побачиш. Деформуючи його до неї ... Задраюй дужку. Рання молодість чи пізне немовлятство. Огидне, але корисне. Звертаючись до студента: "Тобі хочеться розв'язати цю систему, ти будеш писати багато і з насолодою." Звертаючись до студента: "Ізтомився, ізстрадався, ти ж там по руці гадав, циганці ти б й гроші платив, а тут тобі безплатно крейду дали." Звертаючись до студента: "Витирай дошку, це почесно, адже ти особисто ганчірку мочив." Міркуючи на семінарі: "Можна питання, але нащо воно нам!" Літера "Тю". Гостряк туди, гостряк сюди... стрілка. Зауваження студенту: "Вийми пальчика з рота, ним не прохарчуєшся." По бойовому розпрямлений поросячий хвостик. Антифасад. Звертаючись до студентів: "Тільки ви, балбесики, не робіть такі розумні личка, ви ж все одно нічого не знаєте." Зауваження студенту: "Ти должен пожертвовать своим другом... Та не на їжу, а до дошки!" Такий потворний, але паралелограм. Уявна сфера подібна до сексу по телефону. Оболонка - жителька Оболоні. Палочки модуля падают. Що вам таке скоїть? Напишіть квадрат над дужкою, щоб страшніше було. Модуль [МММ] = 0 Похвала студентці: "Ти одержала ні з чим незрівнянне задоволення від розв'язання цієї задачі." Запитання: "Що не зрозуміло у домашньому завданні, крім того, що його треба виконувати?" Реакція на знання випускника Ліцею при університеті: "Тримайте мене ззаду, ти з фіз-мат ліцею!" Коментар: "Його потягнуло до місця злочину - до дошки." Витирай свої труди праведні. Такого ми в фольклорі не читали. Звернення до студента: "То в тебе шпоргалка, чи то штани розірвані?...Ти що ними дівчат лякаєш?...Так і треба!" Дівчат будемо вважати почесними хлопцями. Дискусії завершуються тим що я залишаюсь правий. Означення: "Шпаргалкою зветься твердий носій, на якому написано більше одного математичного символу." Означення: "Критерій оцінки для вищої школи ще не визначений, тому я буду користуватись шкільним: "трійка" ставиться тоді, коли студент здатен засвоювати подальший матеріал." Ви робите вигляд, що зрозуміли, я роблю вигляд, що повірив. Ти ж джентельмен, запроси свою подругу до дошки! Лісняк попросив студента написати позначення координат ( X, Y ). Студент написав. Лісняк:"Та постав між ними кому, чи що, а то деякі подумають що це початок якогось слова...!!! мав нагоду неодноразово спілкуватися з цим викладачем, а тому в авторстві не сумніваюся. сам був свідком не одної подібної фрази. тут очевидно зібрані далеко не всі 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 травня 2011, 19:13 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
хороші фрази - жізнєнні... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 13 травня 2011, 20:03 |
|
 |
 |
|
|
Ги, при навчанні теж було багато таких висловів, але чогось позгадувались тільки армійські, от декілька моїх улюблених, які були в мене в частині: ЗКБ, м-р: Яка мудра мама, який добрий тато відправить свого сина в армію?! Тим більше назавжди!  Про осінній призов 2010, КЧ, п-к: Знову понаїдуть диб..ли, понавозять довбо..бів, а ми матимемо їх виховувати... Татар звертається до КР: Товарішь капітан, дазвольте свєрнутся! Кеп: Ну давай, сварачівайся... Розвод, інструктаж КПП: і дивіться мені КЧ пропускати безперешкодно бо вчора один п..рас умудрився в КЧ вимагати перепустку. Вивчити його фотографію на память і знати як ОтчеНаш 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |