|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 24 березня 2011, 16:36 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: а чого ти лиш наших овочів обговорюєш, а про своїх мовчиш, у вас їх там також досить...  А про "мєсних" я там і викладаю. "Мєсним". 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 квітня 2011, 14:25 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
 Не пізнали?! Таже то молодший підсвинок старого Овоча і Люськи-куфайки! Теж Вітьок. Д`Артаньян Віктор Янукович - Один за всіх!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 квітня 2011, 21:11 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 квітня 2011, 23:07 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 квітня 2011, 15:38 |
|
|
Депутати Верховної Ради не носять картки для голосування з собою. Хтось здає "відповідальним особам", хтось віддає помічникам, комусь взагалі байдужа доля свого робочого інструменту. А от питання щодо карток депутатів ДУЖЕ дратують. Сюжет "ТВі". 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 квітня 2011, 12:09 |
|
|
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 25 квітня 2011, 12:57 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Яценюк про червоні прапори нардепам і президенту цікаво кому він це сказав. тому бидлу , яке тусується у раді , глибоко насрати.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 травня 2011, 18:30 |
|
|
Народ повстав проти Партії Регіонів 6 травня 2011 року в прямому ефірі «Шустер Live» Народний Депутат від Партії Регіонів Владислав Лук'янов назвав людей похилого віку, які не погодилися з політикою Партії Регіонів, "ряженими". Обурені люди відповіли гучними криками "Ганьба". Оскільки це не привело до тями представника від Партії Регіонів, Савік Шустер змушений був надати слово аудиторії. Слухайте, що люди думають про свято 9 травня і Партію Регіонів. //SPY: поправив, перезалив фотку на радікал.юа, ру - останнім часом сильно вимахується, от і скрін не грузився, плюс добавив опис відео 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 07 травня 2011, 18:55 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
c4 би ім туди в раду ! а потім би то все загорнути грейдером і поставити там памятник Жареній картоплі ,котра нам поки так імпонує ...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 травня 2011, 19:27 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
нэ , загортати не тра , най би прийдешнім було нашгадуванням..... я казв у інших темах , що той чиряк без силового протистояння видавити не вдасться...моц глибоко та зараза вкорінилася
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |