|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 03 травня 2011, 08:40 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 травня 2011, 09:16 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
іконки підійдуть, не треба буде ієрогліфи видумувати... зрештою, напевно всі скоро на них перейдемо, бо не зможуть писати... грамотно... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 травня 2011, 09:53 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: :hi: іконки підійдуть, не треба буде ієрогліфи видумувати... зрештою, напевно всі скоро на них перейдемо, бо не зможуть писати... грамотно...  отакево собі купите 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 травня 2011, 09:59 |
|
|
це точно... Цитата: Словарь Эллочки-людоедки составлял лишь 30 слов, но ими она могла выразить практически любую свою мысль...
Словарь Вильяма Шекспира, по подсчету исследователей, составляет 12000 слов. Словарь негра из людоедского племени «Мумбо-Юмбо» составляет 300 слов. Эллочка Щукина легко и свободно обходилась тридцатью. Вот слова, фразы и междометия, придирчиво выбранные ею из всего великого, многословного и могучего русского языка:
1. Хамите. 2. Хо-хо! (Выражает, в зависимости от обстоятельств, иронию, удивление, восторг, ненависть, радость, презрение и удовлетворенность.) 3. Знаменито. 4. Мрачный. (По отношению ко всему. Например: «мрачный Петя пришел», «мрачная погода», «мрачный случай», «мрачный кот» и т. д.) 5. Мрак. 6. Жуть. (Жуткий. Например, при встрече с доброй знакомой: «жуткая встреча»). 7. Парниша. (По отношению ко всем знакомым мужчинам, независимо от возраста и общественного положения). 8. Не учите меня жить. 9. Как ребёнка. («Я его бью, как ребенка» — при игре в карты. «Я его срезала, как ребенка» — как видно, в разговоре с ответственным съемщиком). 10. Кр-р-расота! 11. Толстый и красивый. (Употребляется как характеристика неодушевленных и одушевленных предметов). 12. Поедем на извозчике. (Говорится мужу). 13. Поедем на таксо. (Знакомым мужского пола). 14. У вас вся спина белая (шутка). 15. Подумаешь! 16. Уля. (Ласкательное окончание имен. Например: Мишуля, Зинуля). 17. Ого! (Ирония, удивление, восторг, ненависть, радость, презрение и удовлетворенность).
Оставшиеся в крайне незначительном количестве слова служили передаточным звеном между Эллочкой и приказчиками универсальных магазинов. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 травня 2011, 10:43 |
|
|
не стріляйте піаніста - він грає як може ... як сказав англійський письменник Оскар Уайльд (Oscar Wilde) (1856—1900 рр.) — у своїх замітках «Impressions of America» (1882 г.) так шо панове адміністратори , не відлякуйте аудиторію , люди пишуть як можуть , головне би читалося , і хочаби з восьмого разу ,мож зрозуміти сенс написаного , не всі університети закінчували , по напрямку лінгвістика... я асабіста такій аніварсітет не оканчював , таму пишу з памилками ...  Наприклад , датський казкар Андерсен ,був дико безграмотний , він писав не те що з граматичними помилками , він писав з неймовірною кількістю помилок, ті шо потім редагували його писанину ,просто цапіли від стилю і способу письма.. а ви кажете... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 травня 2011, 11:03 |
|
|
Капітан написав: датський казкар Андерсен ,був дико безграмотний ну не будем робити з цего правило. далеко не кожен безграмотний може написати те що писав Андерсен . а якщо врахувати що нині у нас є тотальна і обов'язкова середня освіта ( не впевнений що середня, але якийсь аналог колишньої восьмирічної точно є) то наявність безгамотності виглядає дико.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 03 травня 2011, 11:26 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
БорМан написав: Капітан написав: датський казкар Андерсен ,був дико безграмотний ну не будем робити з цего правило. Правило робити не будемо, але і великий негри... и... расейський поет Пушкін теж в цьому питанні був не ідеал (його писанину теж виправляли), а Сальвадор Далі, взагалі не заморочувався з цього приводу, свої книжки він писав фонетично (шо чую, то пишу) , а от дохтір Фройд і його послідовники вважають, що безграмотність це наслідок тяжкого дитинства, коли не йдеться про випадки суґесії - витіснення,заміщення ( недавній приклад : Капітан відповідав БорМанові, а писав про бурундуків, от і вийшло борундук - класичний приклад суґесії) 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 травня 2011, 11:40 |
|
|
ви як собі хочете , але я на колінах не збраюсі тримати книжку з гарматики пишучи повідомлення , я лінивий.. певно вікове.. а може і генетичне... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 травня 2011, 12:03 |
|
|
нічо... переживемо і це... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 травня 2011, 12:10 |
|
|
exp написав: нічо... переживемо і це...  та вже було , і не раз 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |