|  | 
|   |   |  

| Автор | Повідомлення |  

| exp | 

|   Додано:  05 квітня 2011, 19:57  |  |  
		| З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
 Повідомлення: 15033
 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
 | 

| Цитата: У Лівії країни західної коаліції вперше широко використовують новітні кібернетичні військові технології, пише британське видання The Daily Telegraph.
 Як зазначає газета, після трьох тижнів бойових дій стає ясно, те, що відбувається в країні не схоже на жодну попередню війну. З'явився навіть спеціальний термін - "розумна сила".

Нова кібернетична зброя здатна придушити волю противника і позбавляти його головного - інформації.

Як пишуть західні видання, основні зусилля коаліції в лівійській війні зараз спрямовані на комп'ютерні операції в поєднанні з розвідувальними діями.

На думку ж експертів, технічне проникнення в Лівію досягло на часі такої міри, що в будь-який момент основні системи життєзабезпечення країни можуть бути паралізовані одним натисненням кнопки на комп'ютері.

Високі розробки багаторазово розширюють можливості впливу на супротивника. Підсумок такої "розумної війни" - дезорієнтація і розкладання урядової верхівки і командного складу, багаторазове ослаблення їхньої рішучості, зазначає видання.
 треба ж було на комусь випробувати  

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  06 квітня 2011, 13:42  |  |  
		| З нами з: 05 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12473
 Прізвище, Ім’я: турок з полонини
 | 

| exp написав: Цитата: У Лівії країни західної коаліції вперше широко використовують новітні кібернетичні військові технології... треба ж було на комусь випробувати  Йо, ліпше би на Москві випробували!.. Ну-у-у-у... ... а де ж хвалені маскальські "новейшие образцы вооружения"?! ... де тота "непобедимая и легендарная военная техника"?!!    Ади-во:       Пару тижнів і... ... лишилосі поскидати оці "не имеющие аналогов в мире российские разработки вооружения" на купу й відправити на переплавку... Непобедимая и легендарная!В боях познавшая радость побед!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| exp | 

|   Додано:  19 червня 2011, 09:51  |  |  
 | 

| Цитата: Лівійські повстанці поскаржилися, що країни Заходу не допомогають їм фінансово, і у них зовсім не залишилось грошей мені це дуже сподобалося...    капєц...

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Капітан | 

|   Додано:  19 червня 2011, 13:33  |  |  
		| З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12717
 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
 | 

| exp написав: Цитата: Лівійські повстанці поскаржилися, що країни Заходу не допомогають їм фінансово, і у них зовсім не залишилось грошей мені це дуже сподобалося...    капєц... ну , блін , там вся тота , так звана революція на такихво капєцах побудована....взяти би Саркозі підвісити за одне ребро , як ініціатора , а Обаму гаком за задницю , як спів учасника, і виставити на загальний огляд , як у середні віки робилося...      думократи .... принцип придумали собі , типа якщо Мухамед не йде до демократії , то демократія сама прийде до Мухамеда.._________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| exp | 

|   Додано:  19 червня 2011, 14:01  |  |  
 | 

| Обама через це втручання має проблеми зі своїм конгресом... цікаво як він то "вирулить"   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| БорМан | 

|   Додано:  19 червня 2011, 14:15  |  |  
		| З нами з: 24 червня 2008, 03:00
 Повідомлення: 5158
 | 

| exp написав: Обама через це втручання має проблеми зі своїм конгресом... цікаво як він то "вирулить"   а він поїде до проффесора всяких наук фьодорича. а той йому пояснить як з у тому конгресі сформувати більшість з тушок. і проблєм нема    _________________
 Scio me nihil scire

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  19 червня 2011, 18:08  |  |  
 | 

| БорМан написав: exp написав: Обама через це втручання має проблеми зі своїм конгресом... цікаво як він то "вирулить"   а він поїде до проффесора всяких наук фьодорича. а той йому пояснить як з у тому конгресі сформувати більшість з тушок. і проблєм нема    Хтозна, хтозна... Скорше, прийдеться бігти до "вєлікамагучей"... Там усьо знають!.. В тім числі й "фьодоричів" учать "как жить нада правільна"...    _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  24 серпня 2011, 00:43  |  |  
 | 

| _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Капітан | 

|   Додано:  24 серпня 2011, 22:13  |  |  
		| З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12717
 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
 | 

| yanychar написав: ще однією тирористично-анархістсько-муслімською країною побільшало , дякуючи засранцям - Саркозі , Берлусконі , Бараку... та іншим... от би їх тоті лівійці на повітря підняли ..._________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| exp | 

|   Додано:  25 серпня 2011, 11:04  |  |  
 | 

| Капітан написав: yanychar написав: ще однією тирористично-анархістсько-муслімською країною побільшало , дякуючи засранцям - Саркозі , Берлусконі , Бараку... та іншим... от би їх тоті лівійці на повітря підняли ...  а шо... то хіба не було постання збідованого народу проти диктатора?   

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|    |  |