|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 04 січня 2011, 23:40 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Московський патріархат назвав душевнохворими журналістів, що пишуть про мерседеси отців Друкувати Київ, Сьогодні, 15:32
Журналісти, яких дивує розкіш автомобілів духовенства, - психічнохворі, інакше б зрозуміли, що це - "необхідність для пересування", - впевнені в МП
http://tsn.ua/ukrayina/moskovskiy-patri ... otciv.htmlу
мене нема слів...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 січня 2011, 10:41 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: ... Журналісти, яких дивує розкіш автомобілів духовенства, - психічнохворі, інакше б зрозуміли, що це - "необхідність для пересування", - впевнені в МП http://tsn.ua/ukrayina/moskovskiy-patri ... otciv.htmlу
мене нема слів... Ше би... Одні номери чого варті!..    Персональні! "Мітрапаліт Владімір"... Відразу видко - "правильно славлять" Всевишнього в "масковскам пархатє"!.. Бігме, аж якось незручно впоминати "маскваславним", що Христос ходив пішки і босий...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 05 січня 2011, 12:53 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Одні номери чого варті!.. хочеш такі? 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 січня 2011, 17:10 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
exp написав: Цитата: Одні номери чого варті!.. хочеш такі?  А мені нашо?! Аби мене так само поблічили та й матюкали?!!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 05 січня 2011, 17:40 |
|
|
Цитата: Аби мене так само поблічили та й матюкали?!! мені здається, що то гріх 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 січня 2011, 21:53 |
|
|
exp написав: мені здається, що то гріх  А я не про те ж?..    Ше й який гріх!.. /до речі, схиляти до гріха, радити гріх ("хочеш такі?")... то теж гріх.../ 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 лютого 2011, 17:20 |
|
|
Сьогодні, "10 лютого на прес-конференції у Києві Блаженніший Любомир (Гузар) повідомив про те, що цього дня Папа Венедикт XVI прийняв його зречення з уряду Верховного Архиєпископа Української Греко-Католицької Церкви. Відповідне прохання до Святішого Отця Глава УГКЦ подав, коли йому виповнилося 75 років.  «Сьогодні, коли я вже не маю достатньо сил, хочу передати уряд своєму наступникові, який ефективно продовжуватиме цю працю. Бо це не моя праця і я не є ключем. Ключем є Церква, а мета нашої праці – служіння Церкві, і ми стараємося це виконувати доти, доки можемо це робити ефективно», – пояснює своє рішення Блаженніший Любомир." Офіційно: Блаженніший Любомир (Гузар) залишає уряд Глави УГКЦБлаженніший Любомир (Гузар) залишає уряд Глави УГКЦ(для довідки)
УГКЦ сьогодні На сьогодні УГКЦ об’єднує понад 5,5 мільйона вірних на території України; крім того, греко-католиками визнають себе біля 1,5 мільйона осіб у країнах Європи, Північної і Південної Америки та Австралії. Верховне Архиєпископство в Україні об’єднує 12 єпархій та екзархатів. За статистичними даними Державного департаменту у справах релігій в Україні, станом на 1 січня 2010 року УГКЦ налічувала: 3597 зареєстрованих громад, 2347 священиків, 1248 ченців і черниць, 3581 храм, 1138 недільних шкіл, 105 монастирів, 27 періодичних видань, 15 навчальних закладів із 1273 слухачами, основним із яких є Український католицький університет. Сьогодні до Синоду Єпископів УГКЦ входять 50 ієрархів Церкви з України та з-за кордону.
Поза межами України до Верховного Архиєпископства належать: Перемишльсько-Варшавська греко-католицька митрополія у Польщі (Перемишльсько-Варшавська архиєпархія та Вроцлавсько-Ґданська єпархія з понад 300 тисячами вірних у 100 парафіях), три апостольські екзархати для українських греко-католиків у Німеччині, Франції та Великобританії, дві греко-католицькі митрополії у Північній Америці: Сполучених Штатах і Канаді (у США – Філадельфійська митрополія, яка складається з чотирьох єпархій у Філадельфії, Пармі, Чикаго і Стемфорді, у Канаді - Вінніпезька митрополія з п’яти єпархій у Вінніпегу, Едмонтоні, Нью-Вестмінстері, Саскатуні й Торонто). Крім того, існують єпархії УГКЦ у Буенос-Айресі (Аргентина), Куритибі (Бразилія) і Мельбурні (Австралія). Українські греко-католики мають також вікаріат у Румунії, громади у Литві (Вільнюс), Латвії (Рига, Даугавпілс та Резекне), Естонії (Таллін), Молдові (Кишинів), Австрії, Парагваї, Венесуелі, Португалії, Італії, Іспанії, Греції, Швейцарії, Бельгії, Казахстані та Росії. УГКЦ надає духовну опіку своїм вірним у країнах перебування останньої хвилі мігрантів з України
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 21 березня 2011, 11:12 |
|
|
Цитата: У понеділок, 21 березня, на Львівщині обиратимуть нового предстоятеля українських греко-католиків. Найбільш реальні кандидати на цю посаду - єпископи з України...
Синод для обрання нового глави Української греко-каталицької церкви збереться в Брюховичах. 45 українських і закордонних єпископів (п’ятеро з поважних причин не зможуть приїхати) протягом чотирьох днів обговорюватимуть кандидатуру послідовника Любомира Гузара.
У понеділок вони закриються в центрі ім. Патріарха Йосифа Сліпого і зможуть вийти тільки після оголошення імені нового Предстоятеля Церкви, який повинен отримати підтримку двох третин тих, хто проголосував. Після чого кандидатуру має затвердити Папа Римський.
“Немає єпископа, про якого можна сказати, що він явно виражений кандидат. Протягом останні півтора місяців було озвучено близько десятка імен”, - розповів “Газеті по-київськи” директор Релігійно-інформаційної служби України Тарас Антошевський.
До потенційних спадкоємців престолу входять люди з оточення колишнього глави, оскільки передбачається, що вони будуть дотримуватися лінії, заданої Любомиром Гузаром.
Також як можливого кандидата називали Степана Менькова, - до речі, він єдиний претендент з Донецька.
На думку експертів, абсолютна більшість українських греко-католиків віддають перевагу українському кандидату - закордонному єпископу знадобиться багато часу, щоб розібратися в ситуації.
“Кого б не обрали, за великим рахунком, нічого не зміниться.
Так, Любомир Гузар був харизматичною особистістю, мав великий авторитет. Але рішення ухвалювалися Синодом. А глава УГКЦ мав, як правило, представницькі функції”, - зауважив Антошевський. 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 24 березня 2011, 12:48 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 25 березня 2011, 15:14 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
exp написав: Цитата: Найбільш реальні кандидати на цю посаду - єпископи з України... та невже?! 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |